Jocuri

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joe spune:

Sudul interbelic - un tata, avocat si 2 copii, prietenul lor, personajele pline de culoare ale acelor vremuri si locuri si o vara fierbine - un proces care strica linistea comitatului - un proces care nu poate fi castigat - nu atunci si nu acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by joe

Sudul interbelic - un tata, avocat si 2 copii, prietenul lor, personajele pline de culoare ale acelor vremuri si locuri si o vara fierbine - un proces care strica linistea comitatului - un proces care nu poate fi castigat - nu atunci si nu acolo!

Sa nu ucizi o pasare cantatoare - Lee Harper

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joe spune:

DA!!!

Desi pe cartea mea - editie destul de veche - scrie "Sa ucizi o pasare cantatoare"... - chiar sunt curioasa - e gresit la mine sau chiar asa e titlul - ca si logica mea ar spune parca "Sa NU ucizi...

Mergi la inceput

e fara Nu ...dar eu, mama natura, iubitoare infocata de animale, am un fix..fiecare cu cantatoarele lui :))

D.

Mergi la inceput

un tip suferind de schizofrenie paranoida si o hernie cronica ce-i inflameaza testiculele traieste intr-un castel populat cu gaini

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Marquez - Toamna patriarhului

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Llaura

Marquez - Toamna patriarhului

bingo!

randul tau

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

O tipa perfecta e neinteleasa de catre o societate nemiloasa si bigota si ca sa puna cireasa pe tort, face un copil cu un dusman al poporului, il concepe in semi-captivitate si il naste intr-o cripta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

The Handmaid's Tale de Margaret Atwood?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Ma innebuneste faptul ca nu reusesc sa deschid afurisitul de safe. Adica nu imi apare deloc. Simt ca o iau razna. Eu am iesit o data din camera cu ajutorul unui pont pe PM, dar am vrut sa vad cum e si cu indiciile, dar vad ca rau fac!

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput