mamaia, povestiti-mi cate ceva!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maiab spune:

LA pizzeria SCOICA au mancare super buna ,portiile mari, locatia este destul de mare de cate ori ajung in mamaia nu ratez ,stiu doar ca este pe b-dul mamaia pe partea stinga cu te duci spre statiune ,vreau sa ajung si eu pe 23 iunie,vacanta placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna actuale si viitoare turiste!
Vin si eu in ajutorul vostru, cu ce pot, caci sunt din Constanta!
Facea comparatie Neptun-Mamaia. Asta m-a facut sa va sciu. Va pot spune ca am ceva notiuni despre ambele statiuni. Sa va spun cum au evoluat acestea in ultimii ani:
Dupa revolutie, la cativa ani, toate statiunile s-au privatizat, sa zicem, si usor-usor s-au destramat, adica fiecare hotel pe spatele lui, si incet statiunea, adica alei, spatii verzi au ramas in paragina. Noii proprietari faceau putine reparatii, lasau molozul prin diferite zone, chioscuri perste tot, ce sa mai ... dezordine. Spun dezordine, pentru ca pe vremuri cand o singura societate administra totul, aceea( asa cum era situatia atunci) avea grija si de curatenia statiunii, spatii verzi, banci,dezinsectie.
V-am spus toate asta ca sa stiti din ce cauza s-a tinut Neptun mai sus fata de Mamaia, pentru ca a fost singura statiune care nu s-a divizat( asta pana anul trecut).
De aproape doi ani, au inceput schimbarile majore in statiunea Mamaia, proprietarii de hoteluri si alte spatii au inceput sa respecte conditii impuse de primarie, si treptat statiunea s-a curatat si a devenit frumoasa.
Unele dintre voi, care a-ti mai fost stiti ca s-au plantat palmieri, s-au pus pavele, banci noi, plaja se curata, s-au facut fantani arteziene, s-a introdus taxa de intrare in statiune(pentru masinile din alte localitati). Mai nou s-a deschis si AquaMagic-parcul de distractie pe apa, cu tobogane, piscine. Vara asta se va da in functiune o telegondola cu care se va putea admira statiunea de la 100 m inaltime(parca).
Daca ar fi sa fac un top al hotelurilor, mi-ar veni pe primele locuri, ca fiind cele mai scumpe, hotelurile:
Rex
Scandinavia
Iaki - http://www.iaki.ro/spa_center.html#
Mamaia
Majestic
Savoy.

Pentru cele ce veniti cu bilete preplatite, atentie mare, verificati bine camerele pe care vi le-au trecut pe bilet, eventual cereti confirmare direct de la hotel. Agentiile de turism fac multe boacane cu vanzarea acestor bilete. atentie mare, sa fie firma serioasa!

Sper sa va fi fost de ajutor!

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milenadinu spune:

Multam fain pentru oferta, da tot ce am vazut era chiar in apropiera sumei de 7 mil de persoana cu variatii de pana la un milion maxim. O sa ma intersez ce hoteluri anume propunea agentia ca sa facem o comparatie si mai corecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

CRIXIA,
hotelurile din Mamaia enumerate de tine sunt de 4 stele si au preturile exorbitante.
Daca esti din Constanta si cunosti statiunea poate ne dai detalii despre hotelurile de 3 stele.
De exemplu cum e la Condor sau Albatros - singurele de 3 * care se situeaza prin centrul statiunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ok, am sa aflu in ce stadiu sunt ele, daca merita sau nu.

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Pt. Irinel!!!

Se ajunge foarte usor. Este zona cea mai apropiata de plaja, si ajungi la plaja in zona Hotelului Perla in 15 min ( mers pe jos).

Concediu placut!!!!

P.S. Pentru mancare va mai recomand si restaurantul On Plonge din Portul Tomis din Constanta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Noi am fost anul trecut la Aurora. Bilet luat prin sindicat ne-a ajuns 7 milioane. Camerele sunt acceptabile sia avand in vedere ca curatenia se facea zilnic... a fost foarte bine... Noua nu ne-a fost prea cald ca am mers spre sfarsitul sezonului dupa 15 august... Preturile scazusera, erau reduceri peste tot... Asa ca luati bani la voi si pentru alte neprevazute cheltuieli.... Merita!
Ce voiam sa va spun e ca am fost cu copil de 4 ani si mancarea este super la Aurora! Am avut bonuri valorice si a fost mai mult decat suficient. Am avut si musafiri in week-end neamurile au venit sa stea cu noi si nu am avut probleme nici in camera, nici la masa... A am avut si cainele cu noi in week-end si nu am avut reclamatii...
Sper sa reusim si anu' asta dar daca sare cineva cu oferta de gazda nu am refuza pentru ca anul asta nu cred ca ne mai permitem cei 7 mil....
Va pupam si va mai dam detalii daca e necesar....
DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Pareri pro si contra :Hotel Flora - Mamaia ????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Pentru amanunte despre hotelurile din Mamaia, poate va ajuta

www.mamaia.com
www.plaja.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

BUna,

eu mi-am luat bilet la mamaia in iulie la savoy.. sper sa fie ok, caci inafara de sotul meu vine si un prieten de familie cu copii (neamt) caci altfel nu stiu cum va fi... eu n-am ami fost de 3 ani in tara si as vrea sa va intreb cum e cu scosul banilor de pe card (VISA, Eurocard)...

multumesc,

cristina

Mergi la inceput