mamaia, povestiti-mi cate ceva!!

mamaia, povestiti-mi cate ceva!! | Autor: haha21

Link direct la acest mesaj

dragele mele, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi, informatii utile in legatura cu mamaia...mergem vara asta...de abia astept ..nu am fost pe litoral decat in 98./...la munte da, dar eu iubesc marea...asa ca cele care ati fost recent poate ma puteti ajuta cu cate un pont...va multumecs si va tzuc de la oradea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Noi am fost ultima oara in... 99 la mamaia la hotel majestic. elegant, curat, modern, pretzuri piperate, mancarea nu prea grozava. intre timp s-au mai schimbat multe, sper. in bine.

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu merg in fiecare an numai la Mamaia!! Mie imi place tare mult, mi se pare ca e viata acolo, e curat, gasesti tot ce vrei, mie imi place !!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

Eu de cand ma stiu am fost numai in Mamaia. Alta statiune de pe litoralul romanesc nu mai cunosc. Pentru mine Mamaia este o a doua casa . Preturile pe la hoteluri sunt cam scumpe...sau scumpe daca nu te duci cu bilete cumparate din timp. Anul trecut am plecat pe ''nepusa masa'' si am stat la hotelul ''The Palmers"(parca asa se cheama) si am platit pe noapte 100 dolari plus taxe de hotel .Intotdeauna mergeam cu bilete cumparate din timp si scapam ''ieftin'' in coparatie cu distractia pe care o aveam. De preturi nu stiu ce sa-ti spun ca eu le comparam mereu cu cele din Bucuresti si erau la fel sau mai scumpe cu 2-3 mii lei. Cel putin asta era impresia mea. Daca nu ai biletele cumparate poti gasi oameni care isi inchiriaza apartamentul sau o camera din apartament. Te poti targui cu ei. Uneori conditiile sunt buna alteori....''asa si asa''. Pe acesti oamnei ii gasesti la intrarea in Constatnta, pe la gara din Constanta, pe litoralul din Mamaia... Alte informatii sa-ti dau nu mai stiu....sau cel putin nu-mi mai vin in minte.
Distractie placuta la mare.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Mamaia e pe bune cea mai cocheta statiune romaneasca de pe malul marii.Acolo gasesti ce vrei:distractii pentru adulti dar mai ales pentru copii.Totusi e considerata o statiune de lux si in ceea ce privesc preturile.Daca odata Mamaia concura cu statiunea Neptun acum nu mai exista grad de comparatie, Mamaia fiind de departe "preferata" Litoralului.
Mai greu e cu alegerea cazarii.
Eu am stat pana acum la hoteluri de 2 stele iar anul acesta vreau sa fac un salt la 3 *** si imi este tare greu.Din ofertele si imaginile de pe Internet nu poti face o comparatie.
Raman de adunat oferte de la agentiile de turism...
As vrea sa aleg un hotel din centrul statiunii totusi si nu am multe optiuni : doar CONDOR si ALBATROS.
Ati fost vreodata cazate acolo?
Astept sugestiile voastre.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Am fost anul trecut si in afara de hotel si preturi de Monte Carlo, ok! Am stat la Hotel Sulina unde probabil ar fi trebuit sa parchez un Ferrari in fata sa fiu tratata omeneste. Am ajuns pana si la director ca nici hartie igienica nu am avut, etc... multeeeee...

Preturile duble de multe ori si in super market fata de Eforie si celalalte statiuni. Va spun sincer ca in hotel nu mi-am baut niciodata cafeaua, era doar pt dormit.

In rest e ok, m-am distrat de minune.

Am fost insa acum patru ani in Neptun si in afara de preturi, ceea ce mi se pare si normal pentru conditiile avute, m-am simtit de zece ori mai ok. Raport pret calitate excelent.

Distractie placuta. Si noi am avut parte din plin, a depasit de nu stiu cate ori nemultumirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

E clar ca-i f.scump si nu merita.Dupa ce anul trecut am dat 27 mil pe 12 zile la hotel Orfeu*** unde aveam gandaci in baie anul acesta merg la gazda.
Litoralul romanesc nu merita banii.Cu bani mai putini mergi in Grecia si conditiile sunt super.Anul acesta mi-e teama sa merg cu fetita in Grecia dar la anul nu ratez Grecia!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Eu sunt din Constanta si pot sa va spun ca statiunea este superba acum pentru ca se fac pregatiri pentru summit-ul de saptamana viitoare de la Mamaia.
Preturile mie mi se pare ca sunt mari la mancare ( ex. o inghetata 135.000 lei, un pui la rotisor cca. 700.000 lei, o bere 50.000 lei), la cazare nu stiu ce sa spun dar cred ca sunt destul de mari si aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

quote:
Originally posted by dana p.

Eu sunt din Constanta si pot sa va spun ca statiunea este superba acum pentru ca se fac pregatiri pentru summit-ul de saptamana viitoare de la Mamaia.
Preturile mie mi se pare ca sunt mari la mancare ( ex. o inghetata 135.000 lei, un pui la rotisor cca. 700.000 lei, o bere 50.000 lei), la cazare nu stiu ce sa spun dar cred ca sunt destul de mari si aici.

La Mamaia e dragutz, nu spun nu, dar subscriu cu preturile. Eu venita de aici mi s-au parut exagerate si prin alimentare.

Eu in afara de cazare , drum, etc, intr-o saptamana am cheltuit cca 450€ de una singura si nu am mancat niciodata la restaurant. Restaurantul era impinge tava. M-am simtit super si asa ca n-oi fi eu simandicoasa, dar daca luam macar cina in restaurant ce faceam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Eu am fost la Mamaia si la hotel si la gazda,dar de cativa ani ne-am facut o noua(si mult mai ieftina)pasiune=CAMPINGUL.
Am mers intr-un an si ne-a placut atat de mult,incat de atunci,mergem doar cu cortul la mare.
Sigur,confortul nu este nici pe departe ca cel de la hotel,dar daca ati sti ce frumos este dimineata sa te trezesti si sa auzi valurile marii,sa-ti bei cafeaua si sa privesti marea,sau seara sa stai la o tigara si,la fel,sa adimiri marea....OFFF,ce dor imi este!!!Abia astept sa ajung acasa sa merg din nou la mare...TOT cu cortul.

Vacanta placuta tuturor si vreme frumoasa la mare va doresc!

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si eu merg in fiecare an la Mamaia...la Picadilly..e cochet curat si nu foarte scum...de aproape 2 ani am descoperit si Portita...care e ceva superb...cum era Vama veche pe vremuri...e raiul pe pamant...e foarte curat, fiind si zona ecologica..iar la preturi depinde ce vrei.Anul trecut preturile erau..de la 450 000 o casuta , la 1500 000 o casuta pescareasca cu baie si TV,aer conditionat...pana la 2600 000 o camera gen hotel . Sunt 3 restaurante terase, una cu specific pescaresc, una cu de toate si o pizerie....ceea ce e superb e faptul ca toate casutele sunt pe plaja...din pat vezi marea...

E singurul loc ffffff curat de pe tot litoralul romanesc...singura problema e doar transportul, se ajunge cu barca cu motor, masina se lasa intr-o parcare pazita.

AniS

Mergi la inceput