mamaia, povestiti-mi cate ceva!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

PS : Si Grecia e superba...si asa de dor imi e de mancarea lor..de Corfu...hm..si peisaje, si...din pacate anul asta au preturi mai scumputze din cauza olimpiadei..

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Mamaia e o statiune superba, cea mai frumoasa de pe litoral, insa e pentru cine isi permite. Noi am fost acum 2 ani, am stat in gazda langa Delfinariu insa si in gazda erau preturile destul de piperate. Asa ca anul asta mergem in statiunea 2 Mai, unde am fost si in alti ani si ne-am simtit bine, preturi acceptabile, statiune mai linistita.

Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Va dau un sfat: pentru mancare puteti merge la restaurant in Constanta unde preturile sunt acceptabile( de ex.Pizzeria La Scoica sau Marco Polo) sau puteti merge in piata Ciresica sau Tomis III care sunt mai apropiate de Mamaia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Draga Dana P.

noi venim pe 7 iunie in mamaia, penru 2 saptamani si m-ar interesa si pe mine alte variante de luat masa in Constanta de exemplu. problema este ca in afara sa ajung la Gara si in zona spitalului judetean, nu prea ma descurc in Constanta. Ai putea un pic sa-mi explici cum e cu tomisurile 1,2 sau 3, sau cum se ajunge cu masin din Mamaia la vreo pizzerie mai omeneasca la preturi, dar cat de cat buna (o am si pe bunica cu mine, care e tare simandicoasa)

Multumesc mult si va pup pe toate

Mergi la inceput

RoxanaK spre sa te pot ajuta cu niste explicati sau mai rau sa te incurc, asta o sa vezi tu cand ajungi aici.

Pizzeria "La Scoica" este pe o straduta ( Aprodu Purice, daca imi amintesc bine) apropiata de Univeristatea Ovidius de pe Bd. Mamaia .Pizza este excelenta si ieftina ( 125.000 lei pizza de 30 cm diametru) Marco Polo este langa Sala Sportului din Centru .

Ciresica sau piata Tomis Nord se mai numeste, si este aproape de intrarea in Mamaia dinspre Gara pe Bd. Lapusneanu sau de pe varianta care vine din spre loc. Ovidiu .
Tomis III este pe acelasi traseu care merge spre Gara pe BD. Al. Lapusneanu ,iar la Teatru Soveja o faci la dreapta putin spre Bd. Tomis.

Nu stiu cat am fost de explicita, sper sa te descurci, (sa nu ) daca nu, mai intrebi ca ti-se va explica.

Iti urez concediu placut si o vreme frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Multumesc mult de tot de indrumari. De incurcat nu m-ai incurcat. Am o harta a Constantei intr-un atlas mai vechi si presupun ca strazile nu s-au prea schimbat la denumire, probabil numai la sensurile unice, dar asta nu e asa tragic. Daca vom reusi sa ne pierdem o sa pot zice ca am vizitat stradutele Constantei, care si asa sunt perpendiculare unele pe altele.
Speram si noi sa avem vreme buna ca din cate am inteles, acuma da sa vina iarna prin Romania la cat se plang unii de frig (sau ma insel eu???)

Mergi la inceput

Roxanak daca spui ca ai o harta te vei des.curca. Piata Ciresica este la intersectia Strazii Cpt. Dobrila Eugeniu cu Cismelei.

Este cam rece acum,sunt cam 20 de grade cred acum afara si este cand soare cand nor. A mai si plouat putin .

Distractie placuta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririnel spune:

quote:
Originally posted by dana p.

Roxanak daca spui ca ai o harta te vei des.curca. Piata Ciresica este la intersectia Strazii Cpt. Dobrila Eugeniu cu Cismelei.

Este cam rece acum,sunt cam 20 de grade cred acum afara si este cand soare cand nor. A mai si plouat putin .

Distractie placuta !!!

Buna!
Sunt din Ploiesti si o sa vin la mare in august. Am gasit sa inchiriez un apartament in zona Ciresica. Spuneti-mi si mie, va rog, se poate merge la plaja pe jos de acolo? Cu BBul in brate sau carucior, de 2 ori pe zi?
Multumesc!
Irinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milenadinu spune:

Vin si eu cu o intrebare: cum vi separe pretul de 7 mil. de persoana doar cu micul dejun la hotel de trei stele in Mamaia ? Am rugat pe cineva sa se intereseze la o agentie pentru sfarsitul lui iulie.Mie mi se pare super acceptabil, parca prea mic in comparatie cu ce-am auzit pe aici si cu ce-am vazut pe internet, mi-e sa nu am vreo surpriza, mai ales ca singura chestie pe care o pot face eu in plus e sa dau un telefon la agentia cu pricina, dar nu prea vad cu ce ma ajuta.Mi-a zis ca indiferent de ce hotel la trei stele vreau, pretul e acelasi .Pe lista mea selectasem toate hotelurile cu frigider, televizor, renovate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Vreau si eu la 3 * cu 7 milioane !!!!!!!
Depinde CARE HOTEL daca e pe malul marii sau pe malul lacului, e o diferenta f. mare !!!!Cum se numeste?
Si hotelurile de 3 stele difera intre ele, chiar daca au renovare,ma rimea camerelor nu e aceeasi,iar renovare inseamna de multe ori doar termopan.
Eu vreau sa merg la inceputul lui iulie si inca nu m-am hotarat deoarece una iti arata agentia de turism si altceva gasesti la fata locului
Uite o oferta buna pentru Mamaia:
http://www.eurosite.ro/vadpg1.php?tara=1&zonat=7&statiune=27&cazare=0&pachet=0&sircautare=&sircautare1=&dzonat=&djudet=&dstatiune=&dcazare=&deunde=1&dtara=&lmb=

Mergi la inceput