Mamici de ianuarie-februarie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Bine ai venit, mona printre noi! Cand ai avut UM exact, sa te trecem pe listutza?

Uite Alina, aici intri sa vezi mirese frumose:http://www.desprecopii.com/albumphoto/igallery.asp

Mey, ce fete frumoase avem aici si noua nu ne-a zis nimeni! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de bebelusi sanatosi si la fel de frumosi ca voi! Crinuta, Alina, galaxy....si restul, cand va aratati si voi fetele? Sa vad si eu mamicile frumoase!

Cu crampele asa este, muschii se contracta, din cauza ca uterul se mareste.

Fetelor, mi-a venit sa vars astazi in masina dintr-o data, s-a speriat si George, era galben la fata. E mai sensibil ca mine!

Noi nu avem inca poze de nunta, caci, desi suntem de aproape opt ani impreuna, nu suntem casatoriti, speram sa reusim sa facem cununia civila luna viitoare si nunta cand o sa ajungem si noi in Romania. Cand, nu stim.

Stiti ce mananc incontinuu eu? Rosii cu branza (o gramada de feluri de branza), este foarte bine pentru calciu, stiu, dar ma mir, caci mie nu imi placea branza decat sa o gust o data la luna, uneori nici macar atat. Asta este numai Dumnezeu!

Sa sti, andrutza ca si mie imi vine sa vars atunci cand am stomacul gol, ai dreptate, si la mine este la fel. Si imediat mananc ca sa evit.

Alina, mi-au placut tare pozele tale din album! Sunteti doi scumpi!
Si burtica la fel! Sa nu mai zic de mogaldeatza de bebe!

Va pup pe burtici!

Unde ai stat la Bucur, andrutza?

oana si bb din burtica (8 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc fetelor ,intradevar sunteti niste mirese nemaipomenite.
Din nefericire eu nu am pozele scanate asa ca nu pot sa vi le arat poate in viitor.
O sa facem poze si cu burtica asa ca poate o sa reusesc sa vi le arat.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Oana
Rosii cu branza mancam si eu in primele saptamani de sarcina.

Ce Mirese frumoase! Sunt convinsa ca si cu burtica va va sta tare bine!

de la Arturici (asa le-am spus eu bebeilor pe timpul sarcinii) pentru bebelusii vostri!

Ioana,

YANN
& PHILIP
_28.01.2004_

http://community.webshots.com/user/yannphilip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Multumim, Ioana pentru pupici pentru Arturici!
Uf, si eu care credeam ca sunt singura care am facut pasiune pentru rosii cu branza! Cel mai mult imi place de capra!
Va pup!

Apropos, eu m-am trezit din somn ca ma sufocam de cald! Fetele care ati fost insarcinata, este greu cand sunt calduri mari?
oana si bb din burtica (8 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna fetelor.
Am vazut pozele, sunteti niste frumoase. O sa incerc sa pun si eu, sa caut ce am pe aici. Majoritatea pozelor sunt in Romania, dar nu face nimic.
Probabil ca voi scana si eu pozele de la ultima eco.
Fetelor, mi-a spus dr ieri ca am slabit, ca asa arat. Probabil ca aratam mai palida la fata dupa alaltaieri. Culmea e ca mananc destul de putin, insa din cate am auzit progesteronul ingrasa.

Bun venit Mona si tuturor noilor burtici.

Oana, de care branza mananci?
Te plangi de calduri? Pai aici sunt deja 40 de grade afara. In casa nu e problema, ca avem aer conditionat, insa cand ies afara, pana la masina e groaznic, simt ca nu pot respira. Si cica e bine, adica va fi mult mai cald. E clar, nu voi mai iesi din casa.

In legatura cu greturile, mi-a spus dr sa iau Navidoxine in fiecare seara, inainte de culcare, si daca se intetesc, sa iau 2 pe zi.
I-am mentionat si de durerile de stomac, si mi-a spus ca daca voi avea arsuri, va trebui sa imi mai dea un medicament.
Sa stiti ca eu de vreo saptamana nu ma mai inchei la pantaloni, merg cu ei asa, fara fermoarul tras.
Cu dormitul e la fel. Tot pe burta imi vine sa dorm, orice as face. Si dorm atat de mult, ca niciodata. Nu va spun ca am niste vise foarte ciudate.

pupici
Crinuta si bb din burtica 8+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Buna fetelor,

Nici mie nu-mi vine sa cred, dar ma alatur voua. Recunosc ca nu prea ma bucur, nu ma asteptam deloc la asta acum.
Fetita mea Ilinca implineste 1 an si trei luni pe 1 iunie.
Si acum iar sunt cu burtica. DPN 22 ianuarie 2005

Ma sunt putintel vinovata, la ilinca pluteam de fericire, dar acum nu. sper sa-mi revin. nu am fost inca la dr.
greturi am asa si asa, mai mult ameteli.sarcina cu ilinca a fost usoara. nu am vomat decat in ultimul trimestru, din cauza arsurilor de la stomac.

cred ca as avea nevoie de incurajari acum.

cam amarata,

Corina si bb Ilinca 1,2 ani

http://community.webshots.com/album/102112374prZfDZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Bine ai venit Mona! Si eu sunt tot din Cluj. Cu analizele cum stai? Ti-ai facut ceva? M-am interesat de listeria, dar pe aici nu prea a auzit lumea de ea. Te-ai gandit sa faci si analiza asta? Ti-ai ales vreun medic? Tare as vrea sa schimb niste impresii, ca nu sunt inca decisa ce medic sau clinica sa aleg. Tu ce stii de clinica privata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Corina, nu ai de ce sa fii amarata, gandeste-te ca unele lucruri se intampla pentru ca asa trebuie, nu neaparat pentru ca vrem, si dupa aia ne dam seama ca e bine ce s-a intamplat. Gandeste-te ca o sa fie o diferenta ideala intre copii, 2 ani. Sau nu vroiai 2 copii? Daca vroiai, atunci cu cat mai repede, cu atat scapi mai repede... nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Parca spuneai si tu Oana ca ai stat pe la Bucur, nu? Eu am stat pana acum 2 ani cand m-am maritat pe Masina de paine, presupun ca stii care este. Chiar langa fabrica.

Imi pare tare bine ca toata lumea este asa comunicativa. Aflu multe lucruri noi cand intru pe site si ma simt mult mai bine cand vad ca si altii sufera nu numai eu. Mai ales ca nimeni din jur nu ma intelege ca nu are cum... Poate doar mama.

Azi ma duc la doctor si sunt foarte emotionata. Vreau sa intreb si daca exista pastile sau ceaiuri pentru raul asta, ca daca continui sa mananc de fiecare data cand imi e rau ajung cat usa intr-un timp foarte scurt .

Eu dorm toata ziua, voi nu? Plec de la servici pe la 5, ajung acasa pe la 6, mananc si pana la 7 am adormit. Ma mai trezesc in general pe la 2 noaptea dar adorm imediat la loc. Si dimineata la 6,30 parca n-am dormit deloc, asa ma simt. E tare enervant, zau asa.. Ma tine starea asta de vreo saptamana.

Eu as avea vreo 7 saptamani deja de la UM. 6,5 mai exact. Sper sa imi mai revin in urmatoarele zile. Si apropo, sa stiti ca si eu am mancat branza cu rosii in prostie, dar nu m-am mirat asa tare ca mie imi place combinatia de obicei.

Maine dimineata va spun aventura de la doctor.

Andrutza si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Coraly, m-a luat total pe nepregatite.
ca idee imi mai doream un copil. dar pusa in fata faptului implinit, e altceva.
abea am scapat de alaptat, ma inteleg cat de cat cu ilinca acum.
mi-a fost si foarte greu sa ma intorc la serviciu, sa am o motivatie.
imi doream numai sa stau acasa cu ilinca
trebuie sa stau de vorba si cu dr mea.
la sarcina cu ilinca am luat no-spa si utrogestan. inaintea ei pierdusem o sarcina oprita in evolutie.

Corina si bb Ilinca 1,2 ani

http://community.webshots.com/album/102112374prZfDZ

Mergi la inceput