Mamici de ianuarie-februarie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
adita spune:
Si eu sunt din Bucuresti, noi stam in Vitan.
A aparut albumul mireselor? Sunt curioasa daca am aparut si eu
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
Lali spune:
Eu sunt din Baia Mare, dar momentan stam in Bucuresti, pe Bd. Lacul Tei. Din fericire am doua parcuri foarte aproape si putem evada seara foarte usor la cate o plimbare.
Lali
adita spune:
Ingerasu, ti-am vazut pozele la Albumul mireselor. Sunt superbe. Mi-au pus si mie 3 poze la album (Adriana Calin). Alte fete, mai aveti pozele la Albumul Mireselor, sa va vad si eu la fata?
coraly spune:
Adita, nu trebuie sa te sperii chiar asa, stii cum se spune, ca fiecare sarcina e diferita... Si la mine a inceput greata numai de prin saptamana 5-6, si pana atunci eram foarte fericita ca nu mi-e rau, nu m-am gandit la lucruri rele.. acuma ss vrea sa nu-mi mai fie, dar e foarte ciudat oricum, tine de organism, si chiar la acelasi organism difera... De exemplu la mine a inceput in saptamana 5-6, a tinut raul o saptamana, dupa care o saptamana nu mi-a mai fost rau, apoi de 3-4 zile, iar a inceput,,,, asa ca nu este nici o regula.
Vroiam sa va intreb daca aveti vreuna vreo jena sau durere prin burta?
andrutza spune:
Eu sunt din Bucuresti, am copilarit la Bucur Obor, dar acum stau la Socului - din fericire singura cu sotul meu si fara parinti. Ne-am luat apartament cu credit de 4 camere si acum ne-am gandit ca trebuie sa il umplem cu ceva... adica
Eu am zilnic greturi, dar destul de ciudat, in sensul ca uneori mi-e rau de foame. Imi vine sa vomit de foame. Cand trece ceva vreme de la ultima masa, mi se face deodata rau de tot si imi vine sa vomit si atunci trebuie sa mananc urgent ceva. Mi se mai face rau dupa cum v-am spus de la miros de tigari si cafea sau de cofetarie.
Eu nu am nici o durere in abdomen, sunt super ok din punctul asta de vedere. Dar am auzit ca nu e ceva anormal sa ai, multe femei au.
Andrutza si
galaxy spune:
Salut la toate!
Andrutza eu sunt cu o saptamana in urma ta si inca nu imi vine sa vomit deloc. Deci inca nu prea pot sa te ajut in domeniul asta :).
Deocamdata la mine se simte doar pofta de somn, ma duc des la wc, si niste crampe pe seara. Pe langa astea ma ia foamea mult mai des.
Oricum e fain ca am format "un club" aici.:))
va mai scriu eu. pana atunci sarcini usoare si fiti mandre.
salut. io.
amo2004 spune:
Salutare fetelor!
Se pare ca noi suntem "prospaturile" pe-aici. De acum imi voi face timp in fiecare zi (as fi adaugat la cafea, dar nici mirosul nu il mai suport) sa intru pe site sa vad ce mai e nou.
Eu am intrat in saptamana 8 (calculat de la UM) si abia joi am programare la medic asa ca astept cu multa nerabdare. Nu stiu cum sunteti voi, dar pe mine ma trezeste starea de rau dis-de-dimineata, pe la 6 si, desi ma chinui sa mamanc, nu-mi trece decat dupa masa de pranz. Ma mai apuca si seara la culcare, dar numai daca dau de mirosuri prea puternice. De vomat insa nu s-a intamplat, slava domnului!
Va pup pe toate si va urez numai de bine voua si bebicilor!
Mona (Cluj, in 8 saptamani)
ingerasu spune:
Bine ai venit Mona printre noi
Cred ca o sa ai o surpriza placuta cand o sa mergi la doctor, o sa-ti vezi bb-ul. Eu i-am vazut si inimioara la inceputul sapt 8.
Daca intri pe adresa mea de sub semnatura la VINE BB ai sa vezi echografia mea de 7 saptamani implinite.
Nu-ti face tu probleme cu greturile ca oricum mai ai putin, max 1 luna si o sa treci de ele.
Coraly, durerile pot fi si de la muschii uterului care se dilata. Daca citesti capitolele anterioare ai sa vezi ca multe din noi am avut asa ceva. Stai linistita ca este normal.
8+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
Alina Maria spune:
Buna ,
Si bun venit celor noi venite.
Este o placere sa avem un grup asa plin de viata .
Eu nu stiu de unde sa spun ca sunt caci parintii s-au mutat tot timpul din cauza santierului asa ca m-am nascut olteanca de Valcea si asa o sa raman .Ultimi ani au fost in moldova si sincer e tare frumos prin munti.
Eu nu stiu ce sa mai fac sa ma relaxez caci in ultimul timp muschi abdomenului sunt cam stresati cel putin asa arata.In privinta mancari nu stiu ce sa mai mananc caci nu am chef de nimic.
Fetelor eu nu gasesc pozele voastre de mireasa, unde sunt?
Pe curand !
alina
adita spune:
Albumul e pe pagina de start a site-ului. uite si adresa http://www.desprecopii.com/albumphoto/igallery.asp
Eu singura jena pe care o simt la burta este atunci cand dau putin de frig. Atunci am asa o senzatie ca la ciclu