de pe cind eram NOI puiuti
Raspunsuri - Pagina 7
pisi-pis spune:
quote:
Originally posted by infofun
[blue]Da Geut, si eu ardeam cratitile mamei incercand sa-mi fac acadele din zahar ars, sau puneam zaharul in ligura, si lingura la foc, si apoi lingeam la linura aia toata ziua pana se termina zaharul de pe ea!
Mama ce la linguri am lins si eu... si tot nu-mi ieseau ca acadelele tigancilor din fata blocului!
gandacelu spune:
cand am citit de acadele am tras un oftat din rarunchi si mi-au dat si lacrimile in ochi!!!
ce mi-am mai rupt dintii-n ele! alea roze si lungi, parca erau din sapun de trandafir!![]()
dar alvita! mai stie cineva? era alba, tare si cremoasa... n-am mai mancat de la gradinita, dar nu i-am uitat gustul!
dar ZAHAR CANDEL?
viata!
dar BRIFCOR??!! ce bun era, mai tineti minte? eu ii mai tin minte gustul: usor acrisor, cu multe bule si cu ceva chimic dar buuuuuuuuuuuun!
ma scuzati, io sunt
, asa ca totul are o explicatie!![]()
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
debby spune:
Noi gateam ce ne venea prin cap, faceam un dezastru in casa si ceea ce nu ne iesea bun dadeam la copiii de afara si ne amuzam cum ei mananca scarboseniile noastre.
Sa nu mai zic si eu ca mancatul unei portocale era un intreg ritual, mancam si pielita alba care mi se parea super si apoi savuram miezul.
Am ars si toate ibricele facand zahar ars...offf cat de multe am mai facut, ce n-as da sa mai traiesc din plin o zi de copilarie.
Mami nu mai avea ligheane si balii ca ne dadeam pe partie cu ele si le gauream toate, masinile nu mai aveau asigurari. La vremea aia le aveau ca un banut lipit de numar pe care noi ni le faceam ceasuri. Tractoarele ramaneau fara injectoare ca vroiam noi pocnitori, iar vecinele faceau cura de slabire fugarindu-ne ca bubuiam cu tevi cu carbit... ce vremuri...revin ca tare multe mai sunt!
EDDY spune:
De ce au trecut anii ???
Io's nascuta-n '75 shi mare parte din amintirile copilariei voastre,le vad,le simt,le-am trait shi eu.Been there,done that
dar cu altzi prieteni shi cu citeva boroboatze in plus.Mey,dar voi nu jucatzi Frunza?Moaaama,citzi genunki jupuitzi shi pantaloni ruptzi in dos... Shi cite pereki de okelari ramase kioare de-o lentila in gramada de la Lapte gros... Shi ce tamponari de sanii,iarna cind jucam Garajele... Dar cel mai meseriash era vara,cind pe terenul de fotbal din fatza blocului(teren facut super de un vecin nemaipomenit de sufletist shi intzelegator fatza de timpeniile noastre)aducea un preten casetofonu' Tesla B-4,benzi cu Milli Vanilli,Sandra,S'abrina,C.C.Catch,Madonna shi Michael Jackson (shi ofcourse,nelipsitele blues-uri),trageam firul de la subsemnata de pe balcon shi sa te tzii discoteca pin'la 22.00.Doamne ce zbintzuiala...pina incepeau sa se deskida geamurile de la apartamentele celor 5 blocuri ce inconjurau terenul shi parintzii incepeau sa-shi adune odraslele care niciodata dar NICIODATA nu raspundeau la primul apel,ca la al doilea sa se auda pe diferite voci:Mai stau putzin...hai mey mami,5 minute shi gata.Haaaide mami,inca o melodie shi vin.Problema era ca daca spuneam io sau alta dintre surori ca doar o melodie shi gata,daca nu era gata,ne taia tata portzia la curent shi ne lasa in mutzenie.
Aaa,mi-am mai amintit un joc dar pe care io n-am apucat sa-l joc prea mult:Parola.Doamne,ce holbatzi ne uitam la "aia mari"(generatzia '69-'70) care-l jucau shi ce dezgustate eram noi fetele,de felul in care se "pupau".Ehe shi cind am mai crescut shi-am descoperit primul pupat...ce adevarat a fost
dar deja venise Revolutzia shi ne skimbase multe orizonturi.Atunci,imediat,le-am primit ca pe ceva nemaipomenit dar mai tirziu putzin...
Shi plimbatul cu 311 cite o statzie sau deskisul ushilor manual,intre statzii la semafor era alta distractziune favorita.
Sau furatul cartofilor din casa pentru a-i coace pe caramizi,in paduricea din spatele blocului cu pretenii...yammi 
Dar de "codul secret" OPERAGIUS,folosit in timpul orelor pentru a scrie biletzele colegilor,biletzele ce n-ar fi putut fi descifrate de profesorul ce ne prindea,va mai amintitzi?
No',mai sint muuulte amintiri ce m-au napadit acuma dar...ie ora 00.51,sintem in anul 2004,ceea ce ma face sa-mi amintesc faptul ca is mamica,am o terorika ce ma va deshtepta peste citeva ore asha ca ash face de bine sa fug la nani.
tuturor shi revin miine(azi
)la depanat amintiri.
Tora iubita,multam fain
Eddy & Antonia Naomi
infofun spune:
Gandacelul sa stii ca se mai gasesc si acum acele halvite, am mancat si eu acum un an, deci nu nugaua aceea moale, ci halvita aceea de tragi cu dintii de ea si abia se rupe intinzandu-se, nu??
Acu sunt niste pachete se numesc SULTAN si erau vreo 10 mii una. Asa ca daca ai pe cineva in RO spune-i sa-ti trimita, mie imi plac la nebunie, doar ca ma cam dor dintii!
PUPICI!
GABRIELA!
Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
infofun spune:
Am uitat ceva: Voi jucati "stop verde, natural, un, doi, trei n-ai voie sa iei!"? IO imi bagam verdeata si-n chiloti
!
Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
infofun spune:
PENTRU EDDY:OPERAGIUST(12345678910)
38 5m j8c510 f154103 m8l10 5c3910 !!!
PUPICI!
geut spune:
Mai tineti minte Mozaicul? Acel amestec de biscuiti jupuiti, rahat si nu mai stiu ce, un fel de salam de biscuiti. Costa 1 leu!!
Si mai era pandispanul, care-mi placea tare mult. El costa 3 lei!
Voi nu aruncati, cand erati mici, cu rosii, ceapa, coji de pepene, chit, oua si multe altele de pe balcon? Noi stateam la etajul 10 si aruncam in fiecare zi cu ceva, cred ca eram putin nebune. Incercam sa nimerim masinile in mers, era tare frumos!
Si ne urcam pe balustrada cu fundul, ca sa facem poze. Dac-ar fi stiut mama ca stam pe balustrada balconului, cred ca ne-ar fi linsat!
Ortansa spune:
...cine-mi spune si mie regulile jocului frunza-ca le-am uitat.daca aveti si o schita cu desenul frunzei,v-as pupa=ca si p'ala il uitai:-)
vreau s-o invat pe fii-mea cum se joaca:-DD
Ortansa-de
X mamica