Peste alti 40 de ani acelasi lucuru vor spune si copii nostrii despre copii lor.
Eu cred ca compenseaza joaca noastra de afara cu statul lor la calculator (televizor), mancarea era mai putin prelucrata si mai mult naturala...aerul mai respirabil...si noi mai sanatosi...
Sinzi
Cand eram noi mici era frumos sau ni se parea frumos, caci eram inocenti ca niste miei. Imi amintesc de cutremurul din 77, avem 7 ani si ceea ce am gasit mai bun de facut aspetand alte replici a fost sa ma joc cu prietena mea.
Nu-mi place sa contrazic da' nu pot sa spun ca am fost mai sanatoasa decit puiutii mei, dimpotriva. In tara aveam cel putin o data pe luna o angina aici nu fac asa ceva niciodata si nici alergii.
Mik.
Fetele mele sunt fericite cand le povestesc despre copilaria mea. Ar putea s-asculte zile intregi, le fascineaza!
Am observat ca ele fac mai putine nazbatii decat faceam noi cand eram mici, dar isi petrec vacanta la tara, in praf, cu copii de varsta lor, mananca fructe crude si nespalate, beau lapte adevarat, se urca in cuibar sa caute oua, isi fac cort din cearsafuri si se joaca. E frumos!
Sunt fericita ca au unde sa mearga la tara, sunt atatia copii care nu au acest privilegiu!