de pe cind eram NOI puiuti

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Mey copkilashi pierdutzi in amintiri !Am reushit sa-i fur sotzului 5 minute din pretziosul timp dedicat agriculturii shi l-am convins sa-mi scaneze desenul ce cu muuulta migala il facui So,daca doritzi,va invit sa poftitzi pe pagina mea din cadrul DC,la o partida imaginara de Frunza Recomand cu caldura sa folositzi tzoale de tavaleala sau ekipamentul sportiv ca nu se shtie cind va agatza inamicu' Dixtractziune pe cinste va doresc.

Gandacelu,super melodie shi citind faza cu "hep",ma faci sa te-ntreb:unde ai copilarit?

Ortansa shi cine mai doreshte,va rog sa copiatzi desenul repejor ca miine trebe s-o readuc pe tero-chan in prim-plan

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

acu hop si eu!!! am experimentat cam tot despre ce ati vorbit (Mai putin Frunza, abea acumam aflat cum se joaca... tare curioasa mai eram!!!)
dar cel mai cu pofta mi am amintit de o maaareee boacana, sau doua, sau trei..
intru inceput sa va spun ca eram al naibii de baietoasa! leapsa in copaci, rugby, fotbal (eram porar inaintas, hihihi)mersul la furat de fructe era ceva frecvant, de atunci cind se dadea de sase ploua cu plozi de prin copac!!! ani in sir am tavalit aceeasi pereche de pantaloni de trening, care de rupti ce erau in genunchi ii "brodasem", sa va mai spun de vinatai?! ar fi apa de ploaie...
bun, mergem la furat de struguri verzi si de ai naibii ce eram dupa ce am mincat pe saturate, i am agatat omului strugurii ramasi in sirma ghimpata de pe gard apoi am luat o la goana
doar ca tipu ne cunostea si ne am pomenit cu el in spatele nostru cind ne fu lumea m draga.. in fine fug acasa, dar apare si tipu la usa, mama l ushuie urmind ca apoi "in privat" sa capat scarmaneala de rigoare.. toata ziua m a cautat mama disperata, ca euma ascunsesem in pod si nici foamea nici promisiunile strigate de mama pe geam nu m au scos de acolo pina seara!!! Dar am scapat de bataie!!
apai cita lume a trebuit biata mama sa ushuie de la usa, ca veneau sa se plinga de apucaturile mele neortodoxe (furatul de fructe) si ce gustoase mai erau mama Doamne!!!
Apoi cind mai crescusem jucam "Inecatelea" si ce gustosi mai erau pupicii celui ce te "ineca"!!!!!

Eh, frumoase vremuri!! acu ma uit la Thea, este plina de vinatai pe picioare dar i se pareca e la Pamint la Luna sa se urce in copaci!!! Las ca o va invata ma sa in vara asta Imi vine acasa precum seful porcilor iar ma-sii desi o baga in baie bombanind o, ii creste inima precum cozonacul la dospit!
Ori cind am aflat ca l a batut pe cel mai rau baiat din curte, pe care vecina la scapat tocmai in momentul oportun, caci mindra se pregatea sa i dea cu sutu "la putza" asta dupa ce l trintise la podea!!!
Ma bucur ca inca nu o intereseaza calculatorul, mai avem de lucru cu desenele animate, dar incet incet o scoatem noi la capat!!

pupicei grasunei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

aaaa, si mi am m amintit un joc: tzarile cu cutitul!!! sigur nu l stiti... se trasau pe pamint, dreptunghiuri vecine, alea erau tarile... se arunca cu cutitul si din pozitia lamei (daca se infigea) se trasau noi granite.. si tot asa de uneori ramineai intr o tara atit de mititicaaaa de abea puteai sta pe virful unui picior!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

quote:
Originally posted by tora97

aaaa, si mi am m amintit un joc: tzarile cu cutitul!!! sigur nu l stiti... se trasau pe pamint, dreptunghiuri vecine, alea erau tarile... se arunca cu cutitul si din pozitia lamei (daca se infigea) se trasau noi granite.. si tot asa de uneori ramineai intr o tara atit de mititicaaaa de abea puteai sta pe virful unui picior!!!

Sigur ca il stie cine mai creste si pe la tara

Noi jucam si cutitelea , in care trebuia sa infigi cutitul din mai multe pozitii: laba, cap, pulpa, indianul, etc.. cel mai greu era cap si frunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

[quote]Originally posted by EDDY

So,daca doritzi,va invit sa poftitzi pe pagina mea din cadrul DC,la o partida imaginara de Frunza
[b][blue]

Eddy & Antonia Naomi

Pai explica-mi si mie cum sa intru pe pagina ta din cadrul DC, si cum sa copiez desenul! Scuze, dar nu am inteles cum sa procedez.

Michaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Mi-am amintit ca si noi organizam "olimpiada de gimnastica", la sol, pe covorul din sufragerie, la barna, avea bunicul o barna la tara, la paralele foloseam leaganul,... Bunicul era arbitru, el dadea note, 10 la toata lumea...
Mi-am adus aminte de ardeii umpluti cu branza, de verzele din gradina, pe care le rontaiam, de strugurii de la tara, de culesul viilor, de Ginel, baiatul de la tara cu care, din sant, aruncam cu pietre sa nimerim farurile masinilor si intindeam sfoara sa oprim masinile, de nepoatele preotului, Luminita si Veronica, cu care ma jucam vara, la umbra unui copac, aveau masina cu pedale... De bunicul care ne canta seara la vioara, pe prispa casei, de mine invatand Luceafarul si recitindu-l noaptea, la aparitia primei stele, de pe aceeasi prispa... De prima bicicleta cumparata de acelasi bunic si primele lectii luate de la bunic... De ziua in care mi-am rupt mana, cazand de pe balansoarul din curtea gradinitei de la tara, de bunicul care m-a luat repede la spitalul din comuna apropriata, de doctorii de acolo care vroiau sa ma opereze, de mine fugind prin spital cand am auzit de operatie si m-am dus la bunicul si i-am spus ca eu ma operez doar la Bucuresti, sa nu ma lase acolo, promit solemn ca la Bucuresti ma operez. A doua zi, la Bucuresti, am gasit o doctorita care mi-a pus mana in ghips, neconsiderand necesar sa ma opereze. Prima zi de scoala, eu cu ghips la mana... In clasa, cum ma supara cineva, cum ii dadeam cu ghipsu'n cap... De cum am invatat sa scriu mai intai cu stanga, apoi cu dreapta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Si eu vreau sa joc FRUNZA!!!!!UNDEEEE???CUUMM???

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

mi-am mai amintit ceva: voi va dadeati "peste cap" in leagane? vai cate cazaturi am vazut la fazele astea!

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by EDDY
Gandacelu,super melodie shi citind faza cu "hep",ma faci sa te-ntreb:unde ai copilarit?

in imprejurimile bucurestiului tu?!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by tora97

bun, mergem la furat de struguri verzi

si noi! ce buni erau, acriiiiiiiiiii, mici si acri!
si alti copii, care nu erau din gasca noastra, urlau "hotii la struguri!"

noi fugeam, veneau ei, apoi urlam noi: "hotii la struguri"

si tot asa

cum era sa ne imbolnavim cand am bagat vitamina C cu caru'?!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput