Clubul fetelor inalte :-)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

ancuta06v-am vazut pozele...amindoi draguti,sa fiti sanatosi.Pai da ,ai deja un corp de invidiat!Cum ai slabit(sau nu era cazul?)Cu kilogramele si eu am revenit la normal,dar tot nu incap in pantaloni..........(hi hi)
AI facut gimnastica prenatala?
gindacelustii cum e ........nu vad copacul din cauza aschiei din ochi.Asteeeeeeeeeept.Cum e vremea pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

pan canada? pai iaca, a venit si la iei primavara, dar inca se mai codeste, adica rochitele le mai scoatem, dar asa, o zi da, trei ba! cam asa!

blame canadaaaa blame canadaaaaaaaaa!

mey da poznele cu mine le vazusi ori ba? ca ti le-am pus especially for you, dar pe paginile anterioare!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Gindacelu-vrei sa zici,postere :))),care se descarcau atit de greu,ca pina aparea un ochi aveam timp sa fanteziez la adresa nasului,gurii........e vina serverului.deocamdata nu-mi permit o conexiune permanenta si modemul de 56 kb e cam depasita.......deci totul in defavoarea mea.Voi sinteti super!Cred ca va intelegeti atit de bine pe cit de bine va sta impreuna! :)Pozele sint f faine,cascada.........ii placut sa vezi ce linistita e in poza.Apropo,am uitat FELICITARI pentru noul bb din burtica!Cum te simti?Stiti deja sexul bb?Ce-ti mai fac picioarele?Ieri am citit pt prima oara despre "Jimmy leggs"......n-am mai auzit de asa ceva...Iti doresc multa sanatate si iti recomand gimnastica prenatala.Pe mine m-a ajutat f mult sa trec peste momentele grele si mi-am facut multe prietene.Poate nu costa nici acolo prea scump.......Oricum,cel putin exercitiile Kegel le poti face oricind,doar cind treci strada nu! :))pupilici

Mergi la inceput

da, pozele sunt f faine, si eu m-am mirat, parc-am fi in luna de miere hihihi
cascada e cea mai inalta din N americii -cred- mai inalta decat niagara... (asta ca tot suntem la topic despre "inaltimi")

despre noua sarcina, pana nu fac o echo (in ro!) sa ma lamuresc, fantezez cu mare libertate... de doua zile ma bate gandul ca sunt gemeni! si ma ia cu ameteala numai cand ma gandesc!
oricum, am cumparat azi 2 costumase, pentru orice eventualitate!

ma pregatesc de drumul peste ocean... cam atata dspre mine:)

ce sunt exercitiile kegel? ca-mi suna cunoscut, dar am mai uitat si eu de la prima sarcina, deh, batranetile... (sau "inaltimile"?!)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Draga Gindacelu- nu vreau sa te speriu,dar asa se spune mamele simt dinainte(sau in prop.de 70-80 %) ce ii asteapta.Eu am presimtit ca o sa am baiat,desi asa cum am mai spus toate"semnele"prevesteau fetitza..........oricum sanatate sa fie si lucrurile se rezolva cumva,mai greu drept daca-s doi deodata.Pt mine si unul e de ajuns deocamdata.Totusi deja stiu ca o sa-mi fie mare dor de perioada asta,sa zic de dependenta( bb) totala.Asa-mi zic si colegele ca "greul"incepe dupa un an.Asa sa fie?!Inca nu stiu,dar vom vedea...................AAAAAAAAAHHHH.........intre timp mi s-au ars cirnatii.Tocmai pregateam o salata de cartofi la cuptor cu cirnati.........dar cred ca se poate di fara :),acu nu mai ies dupa altzii.
Ex.Kegel-contractarea si relaxarea muschilor vaginali.......cam 200 bucati/zi. Ca sa nu fie plictisitor poti sa faci si "liftare" adica stringerea in trepte al muschilor sau contractare timp de 6 sec(sau mai mult daca poti) si relaxare.Iti intareste intregul planseu pelvian.........
ce virsta are fetitza ta de esti asa "batrina"?
Salutari...............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna fetelor!m-am bagat si eu putin in discutie ,sper sa nu va suparati.eu nu sunt inalta si sa stiti ca va invidiezi putin!eu am numai 1.62tare mi-ar fi placut sa fiu si eu mai inalta dar ce sa fac mama natura nu a fost asa de darnica in privinta aceasta.va pup dulce si va doresc multa sanatate

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bibuga

Draga Gindacelu- nu vreau sa te speriu,dar asa se spune mamele simt dinainte(sau in prop.de 70-80 %) ce ii asteapta.Eu am presimtit ca o sa am baiat,desi asa cum am mai spus toate"semnele"prevesteau fetitza..........oricum sanatate sa fie si lucrurile se rezolva cumva,mai greu drept daca-s doi deodata.Pt mine si unul e de ajuns deocamdata.Totusi deja stiu ca o sa-mi fie mare dor de perioada asta,sa zic de dependenta( bb) totala.Asa-mi zic si colegele ca "greul"incepe dupa un an.Asa sa fie?!Inca nu stiu,dar vom vedea...................AAAAAAAAAHHHH.........intre timp mi s-au ars cirnatii.Tocmai pregateam o salata de cartofi la cuptor cu cirnati.........dar cred ca se poate di fara :),acu nu mai ies dupa altzii.
Ex.Kegel-contractarea si relaxarea muschilor vaginali.......cam 200 bucati/zi. Ca sa nu fie plictisitor poti sa faci si "liftare" adica stringerea in trepte al muschilor sau contractare timp de 6 sec(sau mai mult daca poti) si relaxare.Iti intareste intregul planseu pelvian.........
ce virsta are fetitza ta de esti asa "batrina"?
Salutari...............

ai ce m-am distrat la faza cu carnatii... ce-as mai manca si eu carnati romanesti miam miam cand oi ajunge in tara cred ca pun 5 kile-n doua zile!
mai, la capitolul intuitii materne eu stau prost! am crezut ca am baiat, am simtit asta cu toata fiinta mea, pana in secunda cand am nascut! cand mi-a zis dr-itza ca e fata, m-a umflat rasu acolo pe masa, plina de sange! primul meu gand a fost: ma omoara barbatu-meu!
vaz ca fetele cu gemeni ma incurajeaza, ca n-ar fi asa de greu cu doi... io stiu?! ele or fi avut unul, ca sa faca o comparatie? (ma intrb)

gata, le stiu p-astea cu kegel, credeam ca sunt cele de respiratie! ce experta eram cu respiratia domne, pana cand sa nasc (daca o sa am odata timp sa va povestesc cum am nascut va prapaditi de ras!)
ai ca ramane pe alta-data

fetita mea are 2 ani, dar ce legatura are cu varsta mea asta, nu stiu!

te pup!
vin la carnati, sa stii!!!

Mergi la inceput

Hai dupa miros,asa -s de arse ca n-ai cum sa nu ma gasesti...se simte si din avion.da,se pare ca vb.prostii.N-are nici o legatura una cu alta.O fi fost din cauza berii fara alcool?!
Vad ca numai noi doi mai activam in "club".Ce o fi cu fetele astea?!
Bine ai venit Lacri,sanatate si voua..........M-am carat sa ma culc.Dar nu inainte sa beau 1 l de ceai.Ce nu face omu'sa aiba lapte?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

In scoala generala ma simteam bine sa fiu cea mai inalta din clasa pentru ca puteam sa ii bat pe baieti daca se luau de mine, dar asta...pana au crescut ei si m-au depasit si s-au razbunat inzecit....
In liceu eram destul de multe fete inalte asa ca la 1.71m nu mi se parea ca sint prea inalta, mai ales ca sint si mai grasuta. Mai straniu ma simt aici in Japonia unde pot sa vad lejer peste capetele tuturor oriunde ma duc...hihihi...

Sanatate si de toate,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Ohohooooo,da ne-am adunat ceva nu gluma,s-au scris deaja 7 pagini,eu am c-am tras chiulul in ultimul timp,am fost ocupata cu venirea taticului meu din Ro-mania! Asera a ajuns in sfirsit cu bine la noi!
Spunea cineva ca are impresia ca la barbati le plac mai mult fetele micutze,hmm nu cred ca se poate generaliza,sunt destui care sunt atrasi de picioarele noastre luuungi de cocostirc :-)))
Stiu si eu,poate ca le inspiram mai mult respect prin inaltimea noastra ?
Sa le fie oare lor "frica" de noi
Ce am observat in schimb este ca cele mici tot dupa baietii inalti se uita...pe baieztii mici si dragalashi nu prea ii baga nimeni in seama,pai spuneti si voi e frumos ? :-)
Ce vina au ei ca n-au crescut inalti ca brazii ?
Asa ca fetelor fiti cu ochi-n patru... concurentza-i mare si nu doarme

la fiecare

"Omul cel mai fericit este acela care face fericiti pe cit mai multi oameni".

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Mergi la inceput