Clubul fetelor inalte :-)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Ma inscriu si eu cu 1,78 la activ.
In scoala generala mi se zicea "barza" iar in liceu susoteau pe la spate si imi spuneau "eifel". In clasa a 10 mi-am cumparat niste sandale cu tocul de 10cm si mi-am zis ca poata sa rada toata soseaua Iancului(acolo stateam) de mine ca eu tot ma incalt cu ele. Nu am avut decat doua zile de glorie ca a treia zi mi le-a ros catelusa mea simpatica pentru ca ii dadeau dintii.
Mare problema am avut la incaltaminte ca mereu nu mai aveau numarul meu(40) si nici balerini nu gaseam. Asa ca adidasii au fost la mare arta. Cu hainele la fel nu gaseam nici un sacou sa-mi vina, toate erau scurte la maneci
Cu baietii a fost ok; o singura data am avut o relatie cu un tip mai mic decat mine, care se indragostise de mine si caruia nu-i pasa de diferenta de inaltime. Acum cu sotul meu suntem cam la limita(5cm diferenta) iar cand port tocuri parca zic eu ca as fi mai inalta decat el. Oricum el e tare mandru cand il tin de brat si am tocuri de 7 sau 10cm. Problema e ca ma dor picioarele cam dupa 30 de min pe tocuri si pe urma ii fac capul calendar. Dar ma suporta scumpul de el!
Odata mi-am si scrantit glezna de la tocuri si nu erau decat de 5cm.

Ce n-am facut niciodata de cad il am pe Raducu a fost faptul ca nu am putut sa imi pun tocuri cand impingeam la carut. Nu mai ajungeam domne' la bara de la carut sa imping si ca sa stau cocosata...nu dadea frumos. Voi ati iesit cu tocuri si cu carutul?

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Ma inscriu si eu, am 1,77, dar nu am avut niciodata probleme pentru ca eram inalta, nu mi s-a pus o porecla in sensul asta.
Si mai port si tocuri. Mie imi place ca sunt inalta.
Am suferit eu un pic in facultate ca ma cam indragostisem de un tip care era cam micut de inaltime si nu am putut trece peste asta, nu ma simteam in largul meu sa ies cu el asa micut.
Noroc ca sotul meu este inalt, el are 1,86 si pot purta tocuri.
Dar am probleme cand imi cumpar pantaloni, sunt scurti si tre sa caut mult sa gasesc ceva potrivit.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

Raducu draga,inca n-am iesit cu tocuri si carutz.Astea doua impreuna nu functioneaza nici la mine.Oricum plimbarile la noi dureaza mult,4-5-6 ore in functie de vreme....MInerul carutzului e prea jos pt mine asa ca de "dureri" nu duc lipsa.Piciorul baiatului meu in virsta de apr. 3 luni incepe sa atirne din c.....hi hi .Oi fi eu inalta,dar n-am crezut ca in curind n-o sa mai incapa in c.......sanatate sa fie ca in rest avem noi grija.........
Azi mergem la vaccin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Lungesc si eu lista cu cei 180 cm ai mei!

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Hello!
Am si eu 1,75 si 57kg.
Din pacate am fost tare, tare amarata pt ca se facea misto de mine cand eram mai mica...si, culmea culmilor, cine facea misto...nu prietenii, ci mama mea vitrega si tatal meu....ba ca sunt "paluga", ba ca port marimea 40 la incaltaminte.
Mama mea vitrega este o femeie scunda si are marimea 35.
Va imaginati ce complexata eram, ajunsesem sa-mi fie rusine sa-mi cumpar pantofi pt ca-mi era rusine sa cer marimea mea!!!
Acum nu mai locuiesc cu ei...slava Domnului...si, odata cu ei am lasat in urma si complexele mele!
Acum nu-mi mai e rusine nici de inaltimea mea si nici de marimea de la pantofi si ma simt foarte bine.
Parerea mea este ca ne dezvoltam complexele daca avem un anturaj de oameni lipsiti de respect si educatie. Eu pe oamenii astia ii detest.
Cum am mai spus, nu mai am nici un complex, dar, tot nu suport cand se mai fac glumite legate de statura mea...asa cum a facut un admin in una dintre paginile forumului si ne-a numit "girafe"...mi se pare ca sunt glume de prost gust.
Daca voi avea copii inalti ii voi educa sa fie mandri de corpul lor, iar daca vor fi scunzi sa nu fie necajiti ca nu sunt mai inalti!!!
Eu n-am nimic cu nimeni, sanatosi sa fim!!!
Si am uitat sa mai precizez ca prietenul meu nu are nici mai mult, nici mai putin decat 1cm in plus fata de mine, si, cu toate astea port tocuri si nu il deranjeaza si nici pe mine.
angie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

La 1.73 ai mei nici nu stiu daca sa mai cutez sa ma inscriu aici. Tot de la 14 ani am si eu inaltimea asta si eram cea mai inalta din scoala. Complexe pe masura pana prin clasa a X-a.
Pana acum cativa ani m-am crezut inalta, nu prea se intampla sa fiu nevoita sa ma uit in sus la alte fete, acum vad insa o multime de fete tinere (17-20 ani) cel putin la fel de inalte ca mine daca nu mai inalte.
Sotul meu este cu 10 cm mai inalt, iar Dragos( la 2 ani si jumatate) este deja mult mai inalt decat alti copii de varsta lui.
Apropo de ce spuneau fetele mai devreme cu pretentiile fata de un copil inalt, eram cu Dragos pe la vreo 8 luni in carut si avea suzeta in gura (el fiind inalt inca de pe atunci parea mult mai mare) si s-a gasit o 'tanti' sa ne faca morala ca de ce mai sta in carut si cu suzeta in gura.In schimb imi povestea o cunostiinta ca era foarte mica in copilarie si toata lumea ramanea impresionata ca "asa de mica si uite cate stie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danady spune:

quote:
Originally posted by crangutalil

fetelor, ma inscriu si eu in clubul vostru,cu 1,80 si 63 kg.Porecle am avut si eu ca si voi, la fel umblam cocosata si cu balerini, dar acum e totul ok.Nasol a fost la balul de absolvire ca abia mi/am gasit un partener, si un prieten mi/am facut abia la 20 de ani, ca nu vroiam unul mai mai mic.De ce , nu stiu.Mama mea era cu 10 cm mai inalta ca tata si s-au inteles o viata de om perfect, nu i-am auzit o data certandu-se, asa ca inaltimea nu conteaza, ci sufletul nostru si cum ne simtim noi in pielea noastra.Acum sunt fericita ca sunt asa, sotul meu are 1.88 asa ca port si tocuri la ocazii, in rest nu ca nu sunt obisnuita si ma bat, ma dor picioarele etc, mai ales ca merg mult pe jos si stau si mult in picioare.Si stiu ca nu trec neobservata, iar picioare, 1.20 doar ele, de care sunt tare mandra.Problema e la cumparaturi, pantaloni toti scurti, bluze mici la maneci..la picior am 38, deci nu sunt probleme.Sper ca baiatul nostru sa semene cu noi, desi acum la 5 ani jumate e mic pt. varsta lui.Si un lat dezavantaj sunt fustele, carte la mine din cauza picioarelor lungi par mini, desi nu sunt,si am discutii la servici pe tema asta(sunt profesoara, asa ca nu pot purta fuste scurte)Deci umblu mai mult in pantaloni, dar tot se vad cei 1.20 la picioare.Fiti fericite fetelor in pielea VOASTRA, ca e bine cum suntem.Important e sa fim sanatoase.Va pup.Si pe cand o intalnire a "lunganelor"?

Imi pare bine ca am dat peste forumul asta chiar daca poate sunt mai tanara decat unele dintre voi, dar poate cu atat mai bine ne alegem cu un schimb de pareri intre varste.
Sunt insa printre cele mai inalte din cate am vazut (am 1,79 si 59kg) dar sa stiti ca pe mine nu ma deranjeaza deloc inaltimea mea, chiar sunt foarte mandra mai ales ca ma ocup si cu modelingul. Baieti inalti sunt destui si chiar si cei mai mici decat mine nu am constatat ca m-ar ocoli. Am colege in agentie de 1,82-83 care se descurca. Noi suntem avantajate ca avem picioarele destul de lungi ca sa profitam de zilele calde de afara si de fustele scurte. Intr-adevar sa ai picioare lungi nu trece neobservat, dar cred ca mai mult decat inaltimea conteaza proportiile...
Noi chiar ne-am masurat si am facut un concurs intre noi la agentie sa vedem care e prima la capitolul asta si pot sa spun ca m-am clasat foarte bine (pe locul 2) cu toate ca am si colege de 1,82-83 asa cum am spus.
Voi cum stati? (ma refer la cele de peste 1,75).
Totusi "crangutalil", de aceea am citat mesajul tau, cred ca exagerezi putin cand spui de cei 120cm de picioare ai tai. Eu stiu foarte bine care sunt standardele.

Dana.D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

danady, eu la 182cm am la picioare o lungime de 117 cm... sunt in baremurile de care vorbesti? nu cred ca crangutzalil a exagerat cu lungimea picioarelor ei.

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danady spune:

quote:
Originally posted by Freia

danady, eu la 182cm am la picioare o lungime de 117 cm... sunt in baremurile de care vorbesti? nu cred ca crangutzalil a exagerat cu lungimea picioarelor ei.

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Daca ea zice ca are 120cm la 1,80m iar tu zici ca ai 117cm la 1,82m atunci eu cred ca v-ati masurat destul de superficial, avand chiar tendinta de a mai adauga ceva, zic eu. Daca vrei iti spun cele trei masuri diferite pe care ni le-au luat noua in agentie si facem o comparatie. Suntem toate inalte si sunt de acord ca avem cu ce ne lauda la capitolul asta, dar totusi...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

1.72 dar tare mult mi-r fi placut sa fiu puuuuutin mai scunda sa port purta ceva toc, chiar daca uneori am senzatia ca nu-mi place, probabil din obsesia ca as fi prea inalta.Sotul este cu ceva cm mai inalt (nu mult) decat mine, deci ar fi ok.Problema este ca la inaltimea mea ar trebui sa am ceva kg in minus, insa de cand ma stiu am fost asa, deci nu ma pot plange.

Nicoleta si Mihnea

Mergi la inceput