Clubul fetelor inalte :-)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Ia sa ma inscriu si io in club cu cei 1,75 ai mei...
N-am fost "girafa" dar "barza" am fost iar de cand am venit in Jap. sunt "waaaaa!", mai ales cand port tocuri sau platform-shoes :))))
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ionella3003

Am 1,78 si ma simt excelent in pielea mea... mai ales ca al meu sot are 1,98... Si n-am fost niciodata complexata din cauza inaltimii! Am avut mereu prieteni cel putin la fel de inalti ca mine (am avut norocul sa-i gasesc. Stau sa ma gandesc ce inaltime va avea Junior din burtica (5 luni) cu asa parinti lungai?! Am facut sport de performanta, canotaj, si vreau sa va spun ca eram micuta printre fetele de acolo. Probabil acolo am invata sa nu fiu complexata. Si daca voi spuneti c-o sa nasc usor din cauza asta sunt si mai fericita si va iubesc!

Ionela & BB mic

ai grija, ca dac-ai facut si sport de perormanta, o sa nasti ca pe tobogan, mai stiu niste tipe foste sportive care chiar la primul copil erau sa nasca in masina!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

gandacelule, esti o dulcica! sa traiesti, sa-nfloresti, si sotiorul asemenea, si gandacica mica, si gandacica si mai mica din burtica!

Lai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lai

gandacelule, esti o dulcica! sa traiesti, sa-nfloresti, si sotiorul asemenea, si gandacica mica, si gandacica si mai mica din burtica!

Lai

merci, lai, merci de urari, si tie numai bine!

(nu stii vorba aia cu aparentele?!...:)

lai, nu vrei sa ne vedem in tara? cat stai? in mai putin de 2 saptamani aterizez si eu, si mi-esti simpatica tare, de ce sa nu ne cinefilim o leaca?!:)))

parca tot in bucuresti vii, nu?1

pup dulce!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Scuze ca raspund asa tarziu, dar abia apuc sa va citesc. baiatul meu are 1 an de acuma, si e deja marisor. Cel putin aici trebuie sa ii cumpar haine de 2 ani. Am nascut usor, desi a durat multisor. Si el a fost maricel, 55cm si 4,1kg.
dar as mai incerca o data:)) Lasa Bibuga, data viitoare o sa fie fata:))
Ne puteti vedea la bb de mai 2003.

Numai bine tuturor!

P.S.: Deci tot eu sunt cea mai mare? Sic, sic!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

Julie,asa am patit si eu in Japo,dar cel putin pe strada au fost priviri doar scurte,nu se holbeaza la tine nimeni ca la o ciudatenie.la noi daca se vede o cocoasa sau alta "minune" oamenii isi fac cruci si bat in lemn.....nu-i de ajuns suferinta omului,mai pun cu o lingura.nu e cazul meu,dar am vazut faze dintr.astea.
am fost intr-un turneu acolo,in mai multe orase:kumamoto,shizuoka,aomori,nagoya si nu-mi vine in minte, undeva in sud.......a fost SUPER!o alta lume!cum te ai obisnuit?siiiiiiiiii mincaruri jos cu palaria.........o chestie haioasa .....era iunie,innorat si f .cald.mi-am spalat parul si am iesit in oras.mare mi-a fost surpriza ca parul si dupa 5 ore era umeda.iar in magazine (cu aparatele lor de conditionat areul)dirdiam de frig ...a fost prima data cind am calatorit cu avionul.....amintiri,amintiri...
daiopri[/black,] n-am reusit sa va vad pozele........scrie ne adresa si nu plinge,sintem alaturi de tine.
gindacelu[black] te-am prins!pe net,mai vrem poze cu fiica-ta.sintem pretentioase cu oase mari.
pupilici la toata lumea,azi ma duc la control gine.inca n-am fost de cind am nascut....

ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

Unde ati disparut fetelor?

Mergi la inceput

acia sunt, nu ma vezi? ca mititica nu-s, vorba aia!:))))))))

saptamana viitoare vin cu poze cu fetitaaaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Ma bag shi eu in discutie...1m74 si 62 de kg (aveam 57 intr-un timp...). La 16 ani tot atit aveam si mi se zicea girafa. Dar la 20 de ani sa vezi invitatii la iesiri pe capu' meu !
Sa fim mindre de inaltime ca la noi 2 kg nu prea se vad insa la cele mici, e mai vizibila ingrasarea

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Fetelor, si eu am nascut usooor, o fi oare pt ca sunt inalta???

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput