Clubul fetelor inalte :-)
Raspunsuri - Pagina 6
petra spune:
Eu am acum 1.70 m, dar in scoala generala, eram ce-a mai inalta din clasa si destul de bine legata, si pentru ca eram singura din clasa care aveam si ochelari, va dati seama ca aveam duble porecle, de la girafa, aragaz cu 4 ochiuri, giraga cu ochelari si multe altele. Pana intr-o zi cand am inceput a le trage suturi in fund colegilor care ma suparau zicandu-le: uite asa da girafa cu copita! Cand nu mi-au mai zis girafa, ii luam la bataie pe cei glumeti si uite asa i-am lecuit.
Dupa aceea in liceu nu s-a mai pus problema, ci doar aveam ghinion sa am cate un prieten care era umar in umar cu mine, si eu fara tocuri. Asta ma necajea tare de tot dar acum sotul meu este la 1,85m asa ca port linistita tocuri, din pacate doar la ocazii pentru ca zilnic ori port adidasi, ori nu sunt cu el!!

tzuchi spune:
Hop si eu! Am 1.74 din scoala generala, dar mai erau fete si mai inalte in clasa asa ca am scapat de remarcile rautacioase ale colegilor. In schimb sotul are 1.72 si la inceput m-a deranjat si am purtat numai pantofi fara toc ( ce greu am gasit pantofii de mireasa care sa aiba toc mic; l-am disperat pe al meu sot saptamini intregi in care colindam Bucurestiul si nu gaseam nimic si frumos si cu toc mic). Acum de cand am venit in UK, adidasii sa traiasca, iar aici la universitate se poarta moda sport! Cand am venit in vizita in Romania, de, m-am imbracat si eu elegant si m-am batut pantofii de mi-au facut rani!
nadina spune:
Cam tarzior aparui si io, sper sa ma primiti in club.
1.75 de prin liceu. Cea mai inalta din scoala tot timpul, dar nu am suferit foarte tare din cauza asta. Am avut suport psihologic din partea mamei mele care m-a invatat ca nu trebuie sa sufar eu ca sunt prea inalta, ci baietii pentru ca sunt prea pitici.
Mandarina mea se va inscrie si ea printre lungane presupun.
Va pupam,
Nadina si Carina-mandarina
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by petra
Eu am acum 1.70 m, dar in scoala generala, eram ce-a mai inalta din clasa si destul de bine legata
girafo! (hihihihi)
(mie si-acuma-mi zice barbatu-meu girafa, mai ales cand alerg hihihihi si ma oftic de mor hihihi da si el se oftica, ca ar vrea sa fie mai inalt ca mine si nu poate domne sa mai creasca macar 1 cm!)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
iileana spune:
Banuiesc ca la cei 1,70 ai mei nu-mi ramine decit sa stau pe margine si sa va invidiez. Chiar si asa, mi se pare ca am o sumedenie de avantaje: ce-i rau sa poti deschide geamul la baie fara sa te cocoti pe cada, sa nu te sufoci in aglomeratie, sa vezi bine la cinema sau la diverse "adunari de cetateni", sa te tii cu usurinta de bara din troleibuz ?
Uite, eu am de-o luna in sertar stelute din alea fosforescente de lipit pe tavan si pentru ca din cel mai inalt punct pe care mi l-am improvizat pentru catarat tot mai imi lipsesc vreo 10 cm, am ramas la cheremul "jumatatii" mele pentru care, la 1,84, ar fi floare la ureche sa le monteze...Da' n-are timp, chef, etc...Imi dati cu imprumt 10 cm?
P.S. Si da, am nascut usor. Poate ca am si eu loc in club?
bibuga spune:
vad ca aparem ca ciupercile dupa ploaie.
...........he,he e bine...cam mare a fost pauza in zilele astea pe aici.
ieri am avut o zi f grea.m-am apucat sa spal covoare si stiti voi,vanele ,chiuvetele etc nu sint facute pe masura
noastra.cred ca aratam din spate ca un porc spinos,fara spini,mai degraba cu o cocoasa,buna de invidiat.......ati
observat cit de des ne folosim de infatisarea animalelor pt a ne exprima?(in specila altii la adresa noastra)
e curata zoocalomnie!
gindacelule,esti tare simpatica,la fel si fetita ta,apropo fiul meu a avut tot 54 cm la nastere,dar de atunci a crescut mult.
acum are 9 sapt. si este cel mai lumg dintre bb-ii nascuti in prima sapt.din martie.ce virsta are gargarita?
pe cind o poza si cu tine pe net?
aici adresa mea;http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/ildihunyadi/my_photos
ileana,.nu sta pe margine....................bine ai venit.la ce adresa sa iti trimitem acei 10 cm?eu iti dau 2 cm din talie....
ati facut gimnnastica prenatala?cum va ajutat la nastere?
trebuie sa fug iarasi,lunganul meu a inceput sa macaie,acum se trezeste..........va pup
pt.toti cei care ne birfesc,un sincer 
iar pt noi ,adunare!
ildi
ionella3003 spune:
Am 1,78 si ma simt excelent in pielea mea... mai ales ca al meu sot are 1,98... Si n-am fost niciodata complexata din cauza inaltimii! Am avut mereu prieteni cel putin la fel de inalti ca mine (am avut norocul sa-i gasesc. Stau sa ma gandesc ce inaltime va avea Junior din burtica (5 luni) cu asa parinti lungai?! Am facut sport de performanta, canotaj, si vreau sa va spun ca eram micuta printre fetele de acolo. Probabil acolo am invata sa nu fiu complexata. Si daca voi spuneti c-o sa nasc usor din cauza asta sunt si mai fericita si va iubesc
!
Ionela & BB mic
ionella3003 spune:
Am 1,78 si ma simt excelent in pielea mea... mai ales ca al meu sot are 1,98... Si n-am fost niciodata complexata din cauza inaltimii! Am avut mereu prieteni cel putin la fel de inalti ca mine (am avut norocul sa-i gasesc. Stau sa ma gandesc ce inaltime va avea Junior din burtica (5 luni) cu asa parinti lungai?! Am facut sport de performanta, canotaj, si vreau sa va spun ca eram micuta printre fetele de acolo. Probabil acolo am invata sa nu fiu complexata. Si daca voi spuneti c-o sa nasc usor din cauza asta sunt si mai fericita si va iubesc
!
Ionela & BB mic
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by bibuga
gindacelule,esti tare simpatica,la fel si fetita ta,apropo fiul meu a avut tot 54 cm la nastere,dar de atunci a crescut mult.
acum are 9 sapt. si este cel mai lumg dintre bb-ii nascuti in prima sapt.din martie.ce virsta are gargarita?
pe cind o poza si cu tine pe net?
gargarita mea e mare acum, face in iulie 2 ani si e inaltuta si subtirica manca-o-ar mama!
uite-ma si pe mine (poza e destul de recenta, eram la inceputul sarcinii actuale... si ma scuzati ca stau cu spatele, da asa, sa ma vedeti in toata splendoarea mea! - daca dati cu "next" ma vedeti si cu fatza!):
http://img41.photobucket.com/albums/v127/ancamonique/?action=view¤t=fa7c.jpg
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
gandacelu spune:
bibuga, ti-am vazut flacaul! e superb! are niste ochi... o sa franga multe inimi, asculta acia la mine, ca mie mi-a frant-o deja!:))