Clubul fetelor inalte :-)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

quote:
Originally posted by descintec

inalte in aspiratii nu intra, hah?

D.

LOL descantec, dar sa stii ca il putem crea

si acum... observ ca ios cea mai inalta pana cum.. 182 cm si 54 de kile.

prin generala aveam 1.77-1.80 si aveam porecle care mai de care de ciudatzele: "cascaval", "eifel", "dromader", "camila", "girafa", "inaltimea ta". Asta pana m-am saturat sa ii tot ignor si i-am caftit la propiu pe cativa. Situatia s-a atenuat cand am intrat in echipa de baschet si le era cam frica sa mai glumeasca... deh.. poate se gandeau ca o sa fac un slam dank cu ei

in ceea ce priveste prietenii, eh, aici am avut probleme reale... totzi erau puchinetze, desi nu purtam tocuri (nu am facut-o pana in facultate... cand am zis ca e cazul sa devin femeie si sa las bocancii acasa)- mai mici insemnand pana la 10 cm. Ex-ul avea cu 7 cm mai putin, dar eu tot sper ca Alexa va avea 1.80 pe la 18 ani.

ma distrez enorm cand ajung intr-un magazin si dau peste o domnisoara micutza care nu ajunge pe ultimul raft unde sunt hainutzele care le caut sau pantofii pe masura mea. A apropos... cat purtati fetelor la picior? eu variez, in functie de provenienta incaltamintii intre 41 si 42.

Si subscriu, baietzii astia au o problema.. nu noi.

Numai bine,
Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

eu am 1,71 metri :o)

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Am 1,74 dar nu am avut niciodata probleme pt inaltime. Eu eram zapacita si gata, fie inalta, fie nu, dar am fost o clasa intreaga de inalte ca deah, crescute la munte faceam concurenta brazilor

In schimb nu am avut parte de prieteni pe masura, acum sunt la egalitate cu pucci meu dar nu ne deranjeaza deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

girafelor..cand duceti mana la cap trec ani lumina pana ajunge

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

si eu am 1,71
17 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

la 14 ani aveam 1.68 si 47 de kg.
la sf liceului aveam 1.72 si 59-60 de kg.
la 30 de ani (acum ) am 1.75 si 59-60 de kg (depinde:))

cind eram ciutanca eram complexata ca-s inalta , din lecturile mele romantice femeia trebuia sa fie micuta , firava , nu o desirata ca mine , cu picioarele julite mai toate vacantele , cu parul scurt , alergind tot timpul si mincind pe apucate. asa ca stateam cocosata, sa fiu si eu ca fetele celelalte.

acum mi-a trecut , iar aici in Olanda , sunt o average.

noi avem un prieten care era casatorit cu o tipa de 1.82. de cite ori ieseam cu ei , nu exista barbat care sa nu intoarca capul dupa fata aia. era si draguta. dar fete dragute sunt multe si nu atrag asa de tare privirile...era lungimea ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Eu ma 1.72 dar ce ziceti voi de fica-mea?
La 12 ani si jumatate are inaltimea mea.....sper sa nu ajunga de 2 metriii!

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Mamaaa, ce complexata am fost in adolescenta. La cei 1.74 cm ai mei nu imi gaseam si eu, dom'le, un gagiu acolo si tare am mai suferit. Sor-mea e mult mai mica decit mine si itntodeauna am invidat-o ca avut boy-friends. Cind mergeam la bairame nu aveam si eu cu cine sa dansez ca mai toti erau "sub mine". Nici nu se punea discutia de pantofi cu tocuri pe care am inceput sa ii port in facultate. Haine intotdeauna mi-a fost greu sa gasesc ca eram lunga si slaba, 56kg. Mama tot timpul imi psunea sa imi gasesc un prieten caruia sa nu ii scuip seminte in cap[:D. Dar in scoala nu mi-a dat nimeni nici o porecla pentru ca nu eram singura lungana din clasa si asta mi-a usurat viata:)). Eu port 38 jumate, deci nu e o problema cu gasitul pantofilor, iar aici am observata ca sint destule femei inalte care nu sint complexate deloc. Iar acum, mai ales de cind sint maritata, putin imi pasa de ce spun altii si nu imi pare rau ca sint inalta. Mai, si mie imi plac femeile inalte, dar si slabute, nu malaci din aia care mai sint si maaaari pe linga ca sint lungi:))))).

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Hai si eu in club, 1.75 de la 14 ani. Lunga si slaba, intre timp am rezolvat-o cu slabitul :-)).
Am avut si eu aceleasi porecle si muream de oftica desi parintii incercau sa ma consoleze (mama 1.72, tata 1.93) ca fetele inalte pot sa fie manechin, ca au picioare lungi , ca asa e frumos... bla bla bla iar eu ma duceam la chef si nu puteam sa dansez cu toata lumea cu care as fi vrut eu ...
Acum ma bufneste risul cind imi aduc aminte dar presimt ca voi avea aceleasi discutii cu fiica-mea.
Acum port tocuri fara jena, pe vremuri nu purtam decit balerini.
Nu mi se pare ca fetele inalte sint timide, dimpotriva.

Va doresc o zi buna,

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

mey fetele, bine v-am gasit

subsemnata am 1.74, iar sotzu' 1.86, deci pot sa port tocuri, fara probleme

in scoala (dar si pe strada, pe unde treceam) am suferit enorm, ca tot auzeam "da-te jos de pe cal!"
- da' si cit au regretat dupa aia...

am crescut destul de repede, ca am facut si fro' 2 ani de handbal.

a, sa nu uit: inaltimea mi-a dat si niste avantaje: am batut 2 baieti, ca ma saturasem sa-i aud cum faceau misto-uri de mine acum sunt pacifista, jur

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput