Clubul fetelor inalte :-)
Raspunsuri - Pagina 4
cipcipcip spune:
Fetele intre 170-175 cm, asta nu mi se pare mare inaltime, ma intreb ce scundaci aveati voi in jurul vostru in liceu de va plingeti ca erati inalte? ![]()
By the way, io dansez si cu tipi mai scunzi ca mine, care-i problema?
O data se tot tinea un italian de fo 1.60 dupa mine, vai ce m-am mai distrat, pina la urma m-am pozat cu el de se uita lumea ca la circ hihi.
Pe bune, io aud pentru prima data ca e chestie de complex sa fi prea inalta, si io care credeam ca toata lumea vrea sa fie lungana...![]()
Hai ca imi dati voi complexe mie acuma cind va aud 
O lungana de 1.80
danat spune:
Si io, si iooooo, am 1,78 m si am avut un pic complexe (dar e mult spus...) in liceu cand aveam majoritatea baietilor din clasa cam intrati la apa, si normal ca ei ziceau despre mine ca sunt aia lunga....numai ca in ultimii ani si in tara noastra s-au cam schimbat parerile asa ca sunt la pret astea inaltele
Noroc cu barbati-miu ca are 1,93 m 
danat si bb Radu Stefan
http://community.webshots.com/user/danateu
Flavia spune:
hai ca m-ati facut sa rad si eu sunt cotata inalta..174 acum am 58 de kg dar cand am terminat liceul aveam 44 kg si imi spuneau Somaleza si Axion. asa ca nic o veselie dar sunt avantajata si cred ca toate tipele inalte au picoare lungi si masculii mor dupa asta. Sotul meu are 1,76 dar nu inseaman ca nu port toc, port dar nu mai mare de 5 cm si e ok.
oricum prefer sa fiu inalta .
Flavia
roxanam spune:
Hop si eu. Tot “inaltuta” 1.78. Si sunt asa de la 13 ani. De atunci am inceput sa cresc in latime.Hihihi! ![]()
Pana l-am intalnit pe sotul meu (1.91) m-am incaltat numai cu pantofi cu talpa joasa. Acum imi “permit” si tocuri.
Mi se pare mie sau barbatii inalti au predilectie spre femei scunde?
Va pup.
Rox
biankita spune:
shi eu..1.76. niciodata nu am fost complexata de inaltzime pentru ca intotdeauna la shcoala am avut cel putzin 3, 4 colege la aceeashi inaltzime sau chiar mai inalte decat mine. baietzii in liceu dupa fete inalte ishi luneau gaturile.
am facut inot, baschet.
in general mi s-a parut un atu sa fi inalta shi sa ai un corp armonios. shi barbatzii intorc capul dupa o femeie inalta shi care arata bine, ieshim in evidentza mult mai repede.
Iar cand punem picior peste picior se aud maselele cazand pe jos... hihihi
sotzul meu are aceeashi inaltzime cu mine shi port toculetze, ba mi se pare chiar sexi:))
nu uitatzi modelele shi concursurile de Miss in toata lumea aleg fete inalte, asha ca nu vad de ce atzi putea fi complexate de acest fapt.
totul e sa fim sanatoase shi iubite!
viorela hoff spune:
Hallo
1,76 de la 14 ani! Complexata, porecle de tot felul (prajina, lungana) ba o data m-a facut cineva "Mamuta"!!!
Vai, vai, ce greu a fost, acum a trecut, generatie mai inalta, mai sanatoasa, maaaaaai desteapta,mmm, mmm, ce rau imi pare pt. cat am suferit, daca asfi stiut ca vremurile se vor schimba....
Poate ca daca as fi apucat timpurile de azi, m-as fifacut fotomodel.
Asa ca fetelor, inaltimea nu e o problema, din contra, e un fizic sanatos, profitati de ea, nu mergeti ghebosate, faceti sport si mai ales fiti mandre!
PS. Pe vreamea lui Ceasca, singurul lucru care ma bucura de inaltimea mea erau cozile si inghesuiala in autobuze! Atunci imi parea rau de cei mai scunzi ca mine. Macar eu stateam la aer, hahaha!
Busslici de la Vio pt. toate lunganele!
alba spune:
N-AJUNG LA ELE
Ma duc si eu ca omu' seara-n discoteca
Ma dau rotund, ma dau simpatic ca poate iese treaba
De jur imprejurul meu sunt o gramada de fete
Da' le-ajung pana la umar asa ca e degeaba.
Ma duc in ring sa ma rup in figuri
Ca le am cu dansu' am impresia ca le am chiar bine,
Dar m-am agitat, m-am agitat inutil,
Ca nu se uita nici una la mine.
Mama, ce fete
Da' nu ajung la ele
Toata au ghete
Si nu ajung la ele.
Eu am un metru satptescinci, da's incaltat cu cizme
Si am in plus, da, am in plus vreo patru centimetri
Numai ca fetele astea, dupa ce ca sunt atat de-nalte
Mai au si niste ghete care sfideaza orice parametri.
Ma duc sa-ntreb ce e cu ele. Mi se spune
Ca-s balerine, da' unii zic ca-s manechine, chiar,
Da' ce folos, ce folos daca nu se uita niciuna la mine.
Mama, ce fete
Da' nu ajung la ele
Toata au ghete
Si nu ajung la ele.
Parca sunt in reviste cu staruri de cinema
Dar cine m-a pus sa vin in seara asta aici ?!
Au figuri de artiste, actrite de cinema
De cinema, chiar, cine m-a pus sa fiu in plus ?!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
"Nu iubim cu adevarat decat atunci cand iubim fara motive."
gandacelu spune:
ma primiti si pe mine? 1.73 (sau 72, n-am stiut niciodata) si, pana sa raman insarcinata, am avut 50 de kg... ei?!![]()
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
lai spune:
Vin si eu in clubul vostru
1,78. Si bine si rau.. n-am primit niciodata porecle legate de inaltime, dar am avut ceva 'probleme' cu baietii, prieteni am avut si cat mine, si mai inalti, si mai scunzi, insa mi s-a intamplat de mai multe ori ca, desi pe mine nu ma deranja exagerat de mult ca un el e mai scund decat mine, eu sa fiu taiata din prima de pe lista lor de interese tocmai din cauza diferentei de inaltime - da' nu meritau oricum, nu?
adevarul e ca, desi inaltimea nu a fost niciodata un criteriu esential in alegerea unui partener, e un 'bonus' pentru mine ca el sa fie mai inalt, asa ca ma simt tare bine cu prietenul actual care e considerabil mai inalt decat mine.
In general nu prea port tocuri, dar ma simt bine cand ma duc pe la vreo petrecere si-mi pun niste pantofi draguti cu tocuri si o fustita mai scurta, ma simt bine in pielea mea.
Am trait un an de zile intr-o tara asiatica, si acolo ieseam in evidenta bine de tot, in primul rand ca eram de alta rasa, dar faptul ca eram atat de inalta comparativ cu media localnicilor contribuia substantial. Mai uitam de chestia asta in viata de zi cu zi, pana cand trebuia sa-mi cumpar haine, sau cand ma aflam undeva intr-un loc public in fata unei oglinzi cu mai multi oameni in jurul meu si vedeam cat se poate de clar ca-s cu un cap jumate deasupra tuturor - atunci chiar ma simteam ca un 'mic' monstru
insa mi-a fost si de folos, ca lucram ca profesoara iar statura mea imi conferea un plus de autoritate
Iar acum, ca am revenit pe meleaguri cu o medie mai ridicata de inaltime, chiar ca nu mai simt deloc c-as iesi in evidenta - asta-i ca in bancul ala cu Strul, care merge sa i se planga rabinului ca are casa prea mica si stau multi in ea, el, sotia, nu stiu cati copii, alte rude, si rabinul il sfatuieste sa bage si capra in casa, Strul oarecum nedumerit urmeaza sfatul rabinului, revine peste o saptamana, e intrebat cum e, raspunsul e "ingrozitor", i se recomanda sa scoata capra din casa, si Strul revine cu multumiri, ca acum e mult mai bine ![]()
Lai
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by lai
Vin si eu in clubul vostru1,78. Si bine si rau.. n-am primit niciodata porecle legate de inaltime, dar am avut ceva 'probleme' cu baietii, prieteni am avut si cat mine, si mai inalti, si mai scunzi, insa mi s-a intamplat de mai multe ori ca, desi pe mine nu ma deranja exagerat de mult ca un el e mai scund decat mine, eu sa fiu taiata din prima de pe lista lor de interese tocmai din cauza diferentei de inaltime - da' nu meritau oricum, nu?
![]()
Lasa Lai, daca unii te-au taiat de pe lista tocmai pentru ca erai mai inalta ca ei, altii te-au pus pe lista special pentru asta