Clubul fetelor inalte :-)
Raspunsuri - Pagina 2
voljena spune:
1.75... de cand ma stiu
, probleme am cand vreau sa cumpar pantaloni ca-mi vin cam 'pescaresti cu vedere la glezna', am facut liceu sportiv asa ca nu am avut complexe ca mai erau fete inalte...
mi s-a zis 'da-te mai jos de pe cal' la care replica era 'ba iesi tu din groapa'...
la capitolul sexului opus am avut mereu prieteni mai inalti cu o singura exceptie si ma incapatanam sa port si tocuri... intr-o zi o amica mi-a spus ca se discutase intr-un grup relatia noastra si concluzia fusese ca tipul sigur are talente ascunse daca ma afisez eu cu el ![]()
![]()
![]()
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by alba
Salutare fetelor si bun venit in club :-)
Vad ca incetul cu incetul ne adunam gramada
Idora cum adica dupa revolutie ai vazut ca sunt apreciate fetele inalte ? Inainte de revolutie cum era,ca eu habar n-am la revolutie aveam aproape 13 ani si dupa aia am emigrat cu familia in Germania!
cipcipcip heeeeei de unde stii ca port pantofi plati si ma cocosez ? Mda,la asta m-ai prins,cam ai dreptate
Si sunt culmea ma duc la magazin si pun ochii pe niste pantofei cu tocuri
(5-6 cm)ii probez,imi plac,ii achizitionez,vin acasa ii pun in dulap si acolo ii uit,ca nu ma incumet sa-i port.
Cind nu eram inca mami,ma mai incumetam sa port la o ocazie,un toculetz mic acolo,dar de cind cu Darian,port balerine si adidasi,ca dintr-o alergatura n-o mai scot, si am nevoie de incaltzari practice si comode.
Fetelor da cu partenerii cum ati rezolvat-o ?
Eu una tin minte ca eram indragostita lulea de un baiat simpatic foc dar cu un mic "defect",era cu vreo 10 cm mai scund ca subsemnata si cind mergeam la plimbare,eu mergeam gheboasa,ca sa par mai mica,da lumea tot ridea de noi,hi,hi,hi.
Sotul meu drag,s-a nimerit sa fie de 1,93 m deci daca asi purta tocuri nu as avea probleme de "superioritate".
Ce ma eneveaza citeodata este ca am zile cind as vrea sa trec "nevazuta",prin multimea de oameni,da ce pot,nuuuuu,
mereu sunt "descoperita" de cineva.Imi doresc sa fiu citeodata un "mic soricel",sa merg de la A la Z fara sa ma bage nimeni in seama.
Cind eram copil,eram cea mai inalta din toate prietenele mele,dar cea mai mica de ani.
Citeodata mamele lor ma rugau sa ma grija de copii lor.
Lumea a avut mai multe "pretentii" de la mine,a trebuit sa preiau mai multa raspundere,de la o virsta destul de mica.
Ce am observat este ca fetele mai micutze sunt mai "protejate" si mai alintate ca noi "lungancele".
Fetele inalte,mi se par un pic mai retrase si mai timide.
Exista si exceptii,nu zic,dar parca e un picutz de adevar in asta,nu ?
Deci eu personal, simt ca am mai multe dezavantaje decit avantaje,dar pot sa spun ca deaja m-am impacat incet incet cu "soarta" !
Asta sunt si gata.Vad lucrurile de la inaltimepupicei
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
"Nu iubim cu adevarat decat atunci cand iubim fara motive."
Fetele inalte retrase si timide?? Eu nu am observat vreo legatura. Dimpotriva, mi se pare ca ai mai mult pondus cind esti inalta, cu mine una nu indraznesc multi sa se ia la harta hehe. Ba chiar mi-au si spus, ca n-ar avea tupeul sa intre in colimatorul meu vreodata
Cit priveste atentia pe care o ai cind esti inalta, pe mine nu ma deranjeaza, dimportiva. Ginditi-va ca nu avem nevoie de culori tipatoare sau cine stie ce artificii ca sa fim remarcate, ci sintem remarcate automat.

Pe mine nu ma deranjeaza nici cind lumea face comentarii ca sint inalta, dimpotriva, ajut cu placere sa le iau ceva de pe ultimul raft unde ei nu ajung
Eu una gasesc in majoritate avantaje in a fi inalt/a.
DanaEma spune:
Si eu sunt inalta, dar niciodata nu am avut probleme, am fost intodeauna mandra de inaltimea mea 1.77 imi place sa port pantofi inalti si sa privesc lumea de la inaltime![]()
Dana si Jessica Sara
http://community.webshots.com/user/ema
ane2 spune:
Eu am 1.73 .....si sunt mandra ca sunt inalta si cu cracii lungi.....problema mea e sotulica care e un pic mai micut decat mine.....deci tocurile ies din discutie cand sunt cu el....
Anita si Rachella -17.o1.2004
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
roxana1974 spune:
Neatza gagicutze inaltutze.
Si eu ma consider inalta, am 1.73, iar acum sunt mandra ca cele 11 kg luate pana in luna a 7-a nu m-au destabilizat asa de tare. Niciodata nu am fost cea mai inalta din clasa, in liceu eram a 6-a la inaltime, ca sa vedeti acolo girafe :). In plus, ma bucur ca nu tre sa ma catzar pe tocuri inalte...iar sotziorul meu are 1.90.
D, daca e discriminare, discriminare sa fie :)).
Idora spune:
Alba si Cipcipcip, inainte de revolutie nu se stia la noi ca poti sa fii fotomodel sau manechin daca ai peste 1,70.Nu am auzit pe vremea aia baietii sa spuna ca le plac fetele inalte cu picioare lungi asa cum fac acum.Adevarul e ca nu mi s-a spus niciodata inainte de revolutie ca sunt prea inalta sau porecle de genul girafa, lungana etc. dar ma simteam putin complexata din cauza ca eram mai inalta decat majoritatea dar apoi am aflat ca este o calitate.Dupa revolutie s-a inceput cu concursuri de miss si selectii pentru manechine sau fotomodele si am aflat ca trebuie sa ai minim 1,70 deci am aflat ca asta era si este un avantaj.Mi s-a spus de nenumarate ori ca de ce nu ma fac manechin, fotomodel sau sa particip la concursuri de miss.Mi-ar fi stat capul la asa ceva dar din pacate m-am maritat chiar in 1990 asa ca nu mi-am permis sa incerc, cu toate ca ma tenta.Prieteni am avut intotdeauna mai inalti decat mine dar nu cu mult si din cauza asta nu purtam tocuri.Acum, logodnicul meu are 1,87, deci nici o problema sa port tocuri dar cred ca am ramas cu o "hiba" de pe vremea comunista si nu ma simt bine cu tocuri.Oricum, ma simt bine ca sunt inalta si nu pot sa ma plang ca n-am avut sau ca n-am parte de aprecieri din partea barbatilor, stiu ca cei mai multi prefera fetele inalte cu picioare lungi.
crisia spune:
Buna, fetelor!
Eu am 1,75 de la 14 ani, in scoala eram cea mai inalta din clasa, la liceu cea mai inalta dintre fete. Mai eram si slaba, maxim 55 kg pana la sfarsitul facultatii. Eu una m-am simtit si ma simt in continuare tare bine la inaltimea mea, desi am avut parte de 'nume de alint' gen prajina, girafa, dar numai pe la spate, ca nu aveau curaj sa-mi zica in fata. La scoala eram tare batausa, o incasau daca se luau de mine, asa ca au renuntat ![]()
Cat despre prieteni, am avut un singur prieten mai scund decat mine cu vreo 5 cm, el n-avea complexe, dar ma deranja putin pe mine, nu purtam tocuri. Sotul meu are 1,90, asa ca nici cu tocuri nu-l ajung.
Pustoaica noastra ar trebui sa aiba cam 1,80, asa ca peste cativa ani(vreo 13
) o s-o inscriu si pe ea in clubul asta!
Pupici de la inaltime.
Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/littleelda
Banti spune:
Fetelor, eu am cam 1.75-1.76 si nu mi-a fost niciodata jena de inaltimea mea, dimpotriva ma bucur ca sint inalta, am "prestanta", cum zice bunica mea :-) Sa spun drept nu seman nici cu mama, nici cu tata, care nu depasesc 1,70, cred ca mai degraba seman cu bunica din partea tatalui sau cu bunicul din partea mamei.
In scoala generala nu eram chiar cea mai inalta din clasa, ca mai erau vreo 2-3 fete, dar pentru ca faceam sport (handbal), eram cea mai "solidutza", dar asta si fiindca am oasele mari si grele. De fapt eram mai degraba bine facuta, ca toti baietii ma admirau :-)
Eu zic ca aratam foarte bine in adolescenta, ba chiar pe la 18 ani eram slabuta la 62 de kilograme. Acum insa am ceva mai mult kilograme (ceva ramase inca dupa 2 sarcini), dar tot ma simt bine in pielea mea - si cu inaltimea mea.
Cu drag,
Ioana

pupicei