Antiperspirantele=cancer?
Raspunsuri - Pagina 3
Tia spune:
eu am gasit aici, in Romania, un deodorant simplu fara a fi anti-perspirant. il folosesc demult, si sunt foarte multumita de el.
pe cine intereseaza va trimit pm, nu vreau sa fac reclama 
korinna spune:
mai..super situl naturaplant.ro..extraordinar..as comanda detoate de acolo!!!
Si intr-adevar stii ca nu in ele toate prostiile ca in cele de pe piata!!!
Ca nu mai am incredere in nimnik
KORINNA
mamika x 2
http://community.webshots.com/user/korinnay
prettysunshine spune:
Spune-ti-mi,exista vreun roll-on care sa nu fie antiperspirant?Ca pana acum nu m-am gandit la problema asta si din pacate si al meu e antiperspirant,iar eu nu suport spray-urile, ma irita.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
maria m m spune:
Eu am gasit un deodorant de la Nivea.
Eu ma dadeam numai cu roll-on-uri si m-am speriat cand am citit despre antiperspirante=cancer.Am sa va trimit la toate un PM,dar sa va zic ceva.Maica-mea se da cu spray,roll-onuri si e sanatoasa tun!
Mama unui prieten a fost la un medic(fiind suspecta de cancer) si doctorul i-a spus ca pentru prevenirea cancerului trebuie sa nu mai foloseasca sprayurile
maria,
de Paula
si Miruna
adda spune:
Am citit si eu articolul de pe prima pagina. Oare o fi adevarat sau doar un zvon?
Explicatiile par a fi logice...
Totusi, am renuntat la roll-on-ul pe care-l foloseam (continea aluminiu...stiam de mai multa vreme ca aluminiul e cancerigen) si am cumparat un deodorant (Chanson d'Emotions) care are urmatoarea compozitie (in engleza): alcohol, denat., butane, propane, isobutane, propylene, glycol, parfum, triethyl, citrate, farnesol.
E ok?
Aluminiu nu contine, dar ce sunt parabenii astia? Un nume generic pentru o clasa de substante chimice
Daca ar contine parabeni ar scrie "parabeni" sau cum?
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.
pulstar spune:
Parabenii reprezinta denumirea generala a clasei de substante care include: metil-paraben, dimetil-paraben, propil-paraben, etc, care se utilizeaza la scara larga in industria cosmeticelor, ca si conservant,putand fi identificati foarte usor pe eticheta produsului sub una din denumirile enumerate mai sus.
mihuta spune:
Stiam ca e sufient sa te speli seara ca sa nu ai probleme din cauza antiperspirantului, dar dupa ce am citit articolul am zis sa iau o pauza dupa ce am folosit de cativa ani buni deo gel antiperspirant si sa caut un deodorant simplu. Din pacate la cumparaturi a fost si sotzul meu asa ca nici vorba sa stau sa studiez in voie etichete si componente, am luat si pentru mine si pentru sotzul (ca si pe el il trecusem pe deo gel) deodorante cu pomita si am plecat victorioasa acasa. Dar bleah, cand m-am uitat pe etichete am vazut ca trona pe lista cu ingrediente ALUMINIU, asa ca atata efort pentru nimic....
mvl
vikinga spune:
Readuc in discutie acest subiect, pt ca tocmai am gasit in farmacie un produs pe care il consider foarte putin nociv si m-am gindit sa va informez si pe voi. Deci incercati stickul de la VICHY pentru piele sensibila si epilata. Nu are aluminiu, nu are alcool, nu are parfum. Este doar DEODORANT, asigura protectie 24 de ore. L-am incercat si sunt multumita si mai ales impacata cu mine insami.M-am conversat si cu sefa farmaciei despre aluminiu, parabeni si alte alea si a fost surprinsa foarte placut ca mai sunt si femei informate
. Si ea mi l-a recomandat. Asa ca fetelor, incercati-l si voi!Daca mai gasesc si altele promit sa va anunt.Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
prettysunshine spune:
Oare s-o gasi si pe la noi?O sa-l caut in farmacii,dar cine stie daca nu va trebui sa dau o avere pe el?
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)