Antiperspirantele=cancer?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Fetelor,
Sa va povestesc si eu despre experientele mele din tarile calde legate de transpiratie. Scurt pe doi, de can dlocuiesc glandele mele sudoripare au inceput mai frate sa secrete un tip de transpiratie necunoscut mie pana acum, adica urat mirositoare si care in combinatie cu deodorantele pateaza hainele in stil maret. De paft atata de tare se patau incat nu iesea nici la spalat (si credet-ima ca am incercat sa scot petele si cu otet si cu bicarbonat si cu alte dracarii, degeaba. Am renuntat si la deo si la antiperspirant, caci am inceput sa m niste senzatii ciudate sub brat, de parca mi se intareau galglionii si la indemnul soacrei (hai ca tot e buna la ceva) mi-am cumparat de la farmacie o crema fantastica care se cheama PERKY, te dai cu ea de 2 ori pe saptamana si ai scapat de mirosuri. Nu inhiba transpiratia iar sudoarea devine inodora, nu pateaza hainele, ce mai, un vis! Daca o gasiti nu ezitati s-o incercati este o minune. A, uitai sa va zic, e produsa de laboratoarele Byly, Spania

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

Aluminiul nu este cancerigen indiferent de forma, insa parabenii sunt mutageni, daca se ajunge de aicea la cancer nu se stie, adica nu s-a dovedit... (asta inseamna multe experimente care trebuie sa fie reproductibile ca sa se valideze o descoperire stiintifica..., deci implicit asta nu inseamna ca se exclude posibilitatea), dar atentie acestia se gasesc si in deo roll on si in sprayuri si in f multe cosmetice....
Deci e bine sa avem grija si ei zic:
""People should not worry about using antiperspirants, but the findings must be taken seriously by regulators who are responsible for assessing the safety of consumer products," said Thun." asta este de pe linkul dat de Violetzyka.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eu am gasit aici deodorant si atat (deci nu antiperspirant) la magazinele cu mancare organica (wholefoods) la sectiunile de cosmetice.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

Am gasit un deodorant sigur fara substante care pot fi cancerigene, sunt niste saruri concentrate de potasium, nu de aluminiu, naturale, fara parabeni etc.

Se numeste deodorant stone: http://www.kombuchapower.com/deodorant_stone.htm am sa incerc sa vad cum e, i se face reclama cum ca ar fi eficace.

va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Aluminiul nu e cancerigen, in schimb favorizeaza boala Alzheimer...(si sincera sa fiu, cred ac ar fi bine sa ne ferim de amindoua...)

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

pulstar multumesc ca ai dat website-ul de la naturaplant, am intrat pe el si tare as mai fi comandat o gramada de acolo insa i-am intrebat si nu livreaza in afara tarii......ce pacat......va trebui sa astept pina ajung eu sau cineva de aici in RO.
Intre timp trebuie sa gasesc si aici vreo crema , vreun deodorant fara aluminiu si fara parabeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Fetele din USA, gasiti roll-on-uri cite vreti fara aluminiu si parabeni la Whole foods.

Problema e ca parabenii se gasesc in toate cosmeticele, de la sampoane la cremele de corp si de fata. Cu astea ce facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pulstar spune:

Marimar, e ciudat ca nu mai trimit colete in afara tarii, deoarece mama mea din Israel a facut o comanda la ei acum aproximativ 3 luni. Totul a fost ok, singura conditie a fost ca comanda sa fie de minim 50$. O sa mai fac si eu o intrebare, dar stiu sigur ca se puteau face comenzi si din afara tarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

----

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pulstar spune:

Da, intr-adevar nu mai trimit colete in afara tarii.
Raspunsul lor a fost:
"Din pacate datorita noilor conditii privind expedierea coletelor in
strainatate nu mai trimitem produse in afara tarii.
Va multumesc pentru intelegere"

Pacat!

Mergi la inceput