daca vreti o locuinta
Raspunsuri - Pagina 4
samahol spune:
ma bucur ca v-ati convins ca nu e teapa,drept dovada sta luca74 care tocmai a incheiat contractul de economisire.si eu am semnat contractul pentru ca am incredere in el.daca statul roman a fost de acord sa incheie aceasta intelegere cu raiffeisen bank,nu a facut-o degeaba.a facut-o dupa indelungi studii si au ajuns la concluzia ca aceasta bamca reprezinta calitatea.inca o data spun ca e unic in romania si e nou si doar compania noastra are dreptul sa vanda acest produs.cine e interesat,il astept.de asemenea ovb allfinanz cauta colaboratori,deci cei interesati ma pot contacta din toata tara.numai bine.
Guestus spune:
samahol
asta ca nu este teapa se poate vedea decit peste 10 ani cind se muta cineva in casa cu creditul luat de la firma.
daca eu pun jos acum 10 000 euro...imi da statul 30% extra si pot sa fac credit pina la 26 000 euro? este corect ce zic? in cit timp primesc creditul...pe loc sau cum?
samahol spune:
ah,si inca ceva.ovb allfinanz nu se ocupa doar de credite imobiliare.e o companie de brokeri si se ocupa de asigurari diverse:de viata,pensii private,rente de studii pentru copii,asigurari auto si imobiliare,asigurari de sanatate,asigurari pentru malpraxis,asigurarea afacerii etc
ionela-roxana spune:
samahol as vrea sa ma corectezi daca gresesc!
Eu gandesc astfel:un credit de 25.ooo eur poti lua acum doar daca ai sal de 600 eur iar rata vine undeva peste 200 eur pe luna.
Daca eu platesc 200 eur la depozitul de care spuneai tu , in 3 ani se aduna 7200 eur + dob care nu cred ca ridica mult suma.
Sa zicem 8 .000 la care adauga statul 30% si banca 50%(daca am inteles bine) ajungi undeva la 15.000 eur.
Ce locuinta i-mi voi cumpara eu cu 15 000 eur?Nici macar o garsoniera!
Ca sa poti cumpara un apartament sau sa nu mai spunem de o casa ai nevoie de cel putin 30.ooo eur .
Spune-ne concret care este desfasurarea pt. un astfel de cont ca eu sa scot la sf celor 3 ani cel putin 30.00 eur!
Adica rata lunara va fi de?
Tot ce am scris aici este amical , vreau doar sa ma lamuresc !
Sunt din Timisoara si doresc sa cumpar o casa dr nu cred ca peste 3 ani o voi cumpara cu 30.ooo eur.
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
jordash spune:
Roxi, din site-ul la care ne-a trimis luca afli ca statul iti subventioneaza pe an maxim un salariu mediu brut pe economie, adica 7.350.000 lei, aprox. 180 euro.
Daca vrei totusi sa faci acest tip de credit, suma maxima pentru care te subventioneaza statul este de aprox. 400 mil. lei (pentru aceasta suma iti da 5*7.350.000 lei= 36.750.000 lei).
Am preluat din site cate ceva:
"Pentru a beneficia de prima de stat maxima posibila [perioada minima de economisire fiind, repet, de 5 ani], este necesara o suma contractata de 409.000.000 Lei.
Suma contractata: 409.000.000 Lei
Rata dvs. lunara de economisire: 2.045.000 Lei
Soldul dvs. economisit dupa 5 ani(inclusiv: 36.750.000 Lei prima de stat si 10.735.346 Lei dobânzi la soldul economisit)165.555.346 Lei
Profitul dvs. din economii3): 42.855.346 Lei"
Sper sa intelegeti ceva din cele prezentate mai sus.
Acest tip de credit este o posibilitate care se adreseaza celor cu venituri mici, care doresc o locuinta modesta.
S-auzim numai bine.
Lacramioara & Dragos (3 ani, pe 17 oct 2003)
Guestus spune:
"pâna la 30% prima de stat acordata pentru economisiri proprii, prima nu poate depasi cuantumul unui salariu lunar mediu brut pe economie, comunicat de autoritatea na]ionala de statistica la finele anului.
practic statul iti da max 1 salariu mediu pe an! daca asta te ajuta sa cumperi o casa iti urez succes. Suna pompos ca pt un an de alegeri.. 30% din suma o pune statul....
Guestus spune:
Dobinda interbancara este de > 20% pe an. Tu primesti pentru banii depusi 3%. Mare parte din 30% (adica un salariu mediu) care ii da statul roman este acoperita de diferenta dintre dobinzi.
In 5 ani Ro intra in UE si preturile la case cresc.
ionela-roxana spune:
Nu m-ati convins!
Ce casa cumpar fetelor cu bani aceia?????
Mie i-mi trebuie min 30.ooo.
Tot nu e ceea ce pare a fi si cum a spus guestus peste cativa ani nu voi cumpara nimic cu bani aceeia sa nu mai zicem de o casa!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
luca74 spune:
stiu ca toata lumea ar vrea sa dea statul cate o casa pt. fiecare:)dar nu o sa se imtample niciodata...acest tip de economisire te ajuta numai...daca ai mai mult de 25 de milioane de economisit intr-un an, atunci inchei mai multe contracte...unul pt. tine, celalalt pt. bebe al tau:) asa poti sa primesti de la stat mult mai mult decat 7 millioane:) in cazul meu 21 mil. pe acest an...consider ca este o posibilitate mai ales pentru cei ce doresc sa schimbe locuinta, care vor sa mai construiasca o camera, care vor reamenajari etc...dar puteti sa intrati si pe situl bancii Reiffeisen si sa vedeti ca pentru 10.000 de Euro luate(in lei am calculat) ca credit ai de platit lunar 8 milioane lei, timp de vreo 15-20 ani:( asa ca nu prea ai posibilitati minunate:)
samahol spune:
ionela-roxana,hai sa te lamuresc eu.in primul rand exista 2 tipuri de creditare pe care le oferim:
1.intelegerea dintre AIG si RAIFFEISEN BANK.aici poti cere orice suma ai nevoie.ai sous aca ai nevoie de 30.000 euro.bun,aici inchei o asigurare la aig pe 20 ani si platesti ratele(anual,trimestrial,semestrial)si dupa 3 ani primesti creditul.tu paltesti in continuare ratele la aig si dobanda la banca.dupa 20 ani vei primi 2/3 din beneficiu,deci pe langa casa te alegi si cu o suma frumoasa.dupa ce ai primit creditul,deci dupa cei 3 ani cand deja ai beneficiu,poti imprumuta bani de acolo pentru ati plati ratele(in caz ca nu ai banii).acest produs e ca um sampon 2 in 1,adica ai asigurare si casa dar nu paltesti decat ratele la asigurare.normal daca iei un credit,trebui sa inchei si o asigurare(daca iei creditul pe loc)si atunci vei plati ratele la asigurare si la banca si dobanda la banca.aici vei plati doar ratele la asigurare si dobanda la banca.sper ca ai inteles
2.intelegerea dintre RAIFFEISEN BANK si STATUL ROMAN despre care ati citit.
eu momentan sunt in concediu,revin in timisoara peste 10 zile.te-as ruga ionela sa lasi un nr.de telefon ca sa pot sa te contactez cabd revin si atunci vii la noi la birou si lamurim toate neintelegerile ok?va pup si numai bine.noua mea adresa de mail este khadim@mymail.ro
stamate