daca vreti o locuinta
Raspunsuri - Pagina 3
samahol spune:
draga ana,iti raspund cu placere.sunt reprezentant ovb dar m-am inscris in acelasi timp pentru aceasta ofertapentru ca e posibil acest lucru,adica ca reprezentant OVB ALLFINANZ poti tu insuti sa beneficiezi de produsele cu care lucrezi.e scris in contractul de munca.alte intrebari?
joe spune:
Pe rand, pentru cei care poate si-au pus sperante in aceasta modalitate de a deveni proprietari!
1. Nu stiu ce inseamna OVB Allfinanz si este oricum irelevant - putea la fel de bine sa se numeasca XYZ.
Conceptul de finantare e in discutie aici si e cunoscut si folosit in tarile vest europene - in Germania se numeste Bausparvertrag!
Banuiesc - pentru ca a fost vehiculat numele Raiffeisen Bank ca e vorba despre asta http://www.revistapresei.ro/RO/articol.cfm?Sectiune=Economie&ID=67929.
Nu stiu in ce masura nu e necesara in nici un fel dovada unui venit sigur - insa e posibil ca daca pe o perioada anume (3,5,7 ani - depinde de conditiile bancii creditoare) clientul dovedeste ca poate depune lunar o anume suma intr-un cont de economii - sa demonstreze astfel ca e capabil sa economiseasca suma asta in mod constant - iar suma adunata intre timp sa se constituie in avansul unui credit acordat de banca - bineinteles, imobilul cumparat va fi ipotecat de banca pana la ultima plata a creditului.
Legatura intre credit si asigurarea de viata este total eronat prezentata deasemenea - e oarecum logic ca la contractarea unui credit care se va intinde pe ani buni sa fie necesara o asigurare de viata - insa atentie! - pana la lichidarea creditului banca este beneficiara asigurarii de viata in contul banilor imprumutati (daca Doamne fereste! clientul moare creditul e considerat platit si mostenitorii nu raman impovarati cu plata ratelor sau fara bunul cumparat - pentru ca banca intra in posesia despagubirii oferite de asigurare).
De asemenea - asigurarea poate prelua plata ratelor la credit (in aceste conditii, in asigurarea independenta de un credit - compania de asigurari preia plata primelor de asigurare pana la maturarea contractului de asigurare) - numai in caz de invaliditate sau incapacitate de munca - temporara sau definitiva, totala sau partiala!Iar trebuie verificat daca asigurarea standard pentru un credit prevede aceasta posibilitate - ea se numeste Waiver of premium si se plateste o data cu rata o suma (nu mare) pentru aceasta exonerare de la plata - in cazurile prevazute mai sus.
Si ca sa inchei - Nu am absolut nici un interes, ce am scris mai sus nu este o prezentare exhaustiva a situatiei, m-am bazat numai pe experienta mea in finante-asigurari capatata nu din pozitia de consultant de-a lungul catorva ani!
Sfatul meu pentru cei interesati - luati legatura direct cu banca si cereti brosuri,informatii, vedeti clar care sunt conditiile si abia pe urma luati legatura cu un consultant!
Sfatul meu pentru consultanti - sunt convinsa ca ati avea muuuult mai mult succes daca ati prezenta situatia asa cum este, fara aproximari foarte .... aproximative, ati da dovada de seriozitate si in mod sigur networkingul vostru ar deveni mult mai interesat, mai stabil - ca si portofoliul de altfel!![]()
Numai bine!
samahol spune:
draga joe,ai dreptate.produsul despre care scrii tu se va incepe sa se vanda de acuma din mai.si doar ovb allfinanz are dreptul sa-l vanda.asteptam din zi in zi sa soseasca soft-ul.la acest tip de creditare astepti minim 20 luni si ca sa primesti creditul trebuie sa ai 50% din suma ceruta,dar atentie ai subventie de la stat 30%.acest produs inca nu a inceput sa se vanda ,se va incepe peste 1-2 saptamani iar ovb va tine o intalnire la care pot participa toti cei interesati doar sa sune sa-si confirme participarea.si daca sunt atunci interesati,se pot inscrie pe loc pentru credit.deci daca sunteti interesati,lasati nr.de telefon si eu va contactez de la birou.nu conteaza in ce oras sunteti.si noi asteptam acum toate informatiile ca sa stim exact cum si ce.
a doua chestiune:exista dara joe si cealalta forma de creditare pe care am prezentat-o.adica in 2002 raiffeisen a avut o intelegere cu aig life,societatea de asigurari nr.1 in lume.inchei o asigurare la aig pe 20 ani si platesti ratele.dupa 3 ani primesti creditul,si paltesti in continuare ratele la aig si dobanda la banca.dupa 20 ani vei primi si 2/3 din beneficiu,deci pe langa casa te alegi si cu o suma frumoasa.deci exista aceste 2 tipuri de creditari,amindoua de la raiffeisen.urmati sfatul lui joe si mergeti de intrebati la raiffeisen.si daca va intereseaza ovb,mergeti la www.ovb.ro si vedeti despre ce e vorba.de asemenea daca doriti sa deveniti reprezentanti,puteti urma cursurile noastre gratuite la timisoara.avantajul major este ca veti fi singuri in orasul vostru ca reprezentant pentru ca ovb exista doar in timisoara si cluj,deci ganditi-va ce de vanzari ati face.cine e interesat,ma poate suna pentru oricare din cele prezentate:credit,cursuri,participare la seminarul de prezentare a noului produs.numai bine va doresc.
k.lili spune:
Vin si eu cu povestea mea pt ca se aprind spiritele dupa cum vad si si miroase dela o posta a Multi Level Marketing.
Aflati deci ca inainte de 2002 au existat oferte de genul acesta,unice in Ro,se numeau Contul De Viitor,o societate de asigurari se asocia cu o banca si oferea acest gen de asigurare de viata cu optiune de credit conform careia plateai o suma anuala de 300 usd ca prima de asigurare,iar dupa 5 ani,deci 1500 usd platiti soc. de asigurari aveai dreptul sa ceri credit de max.5000usd bancii asociate(exemplul meu se refera la Generali-asigurari si banca italo-romena care ofereau acest pachet prin intermediul M.B.I.broker din Austria la fel ca si O.V.B. din Germania.
Bun,acu sa va zic patania mea:vine o cunostiinta care era deja in retea,merg si eu la cursuri ca sa devin reprezentant,ma intorc plina de entuziasmul pe care ti-l insufla oratorii mlm care au raspunsuri si argumente pt orice problema,intorc hartiile primite pe toate muchiile,studiez nopti intregi ca sa aprofundez,reusesc sa conving pe cativa(sotu-meu in primul rand!)
despre valoarea acestei oportunitati unice pe plaiul nostru,platesc oamenii 300usd deodata si asteapta linistiti sa treaca anul ca sa mai adauge inca 300usd si tot asa 5 ani consecutiv(acum sunt doar trei).
Dar sa vezi ispravi:de la un an la altul Generali(nr.1 in Europa) divorteaza de banca -deci scrisoarea bancara atasata politei de asigurare devine o simpla hartie nula si neavenita ,deci hai la MBI(WWW.MBI.RO) sa vedem cum e cu creditul,dar ca printr-o minune isi muta si ei sediul-parca nu mai vroiau oamenii sa mai dea inca 300usd,au preferat sa-i piarda pe primii pt ca asta vreau sa va
transmit:
DACA NU PLATITI IN TOTI ANII(CEL PUTIN PRIMII 2)-PIERDETI BANII
Eu am ramas cu formulare de contract,de scrisori bancare(inclusiv AIG-RAIFFEISEN),materiale promotionale,casete video,articole publicitare in marile ziare-lucruri pe care le donez oricui doreste pt ca dupa o asemenea exp.nu pre imi vine sa mai conving oamenii despre sanse unice in Ro.
Va pup,noapte buna.
enik spune:
Imi cer scuze samahol!!!
departe de mine gandul de ati lua painea de la gura, dar eu cand am citit primul tau mesaj nu stiam ca esti reprezentant OVB, inca ODATA SCUZE SI MULT SUCCES!!! Oricum ai avut o idee super, sper sa-ti mearga afacerea, este un domeniu nou in Romania si nu multi se omoara sa lucreze in vanzari.
sper sa accepti scuzele mele si poate ne vedem odata la o cafea la ovb!!!
Maria2 spune:
Imi cer scuze pentru ca poate nu am citit eu foarte atenta mesajele fiind ca bebe in brate dar cine imi garanteaza ca banca nu dispare cu banii inainte sa se termine acea perioada in care doar dai bani fara sa iei? Daca da faliment cum a fost de atatea ori in Ro cu bancile? Si pe mine ma intereseaza un credit dar as prefera ceva sigur.Cum se pot pune banii in banca din afara tarii? Cat o sa fie comisionul?Unde putem intreba toate aceste lucruri.Multumesc.
mp
danat spune:
Este un sistem foarte des utilizat in strainatate (Europa, mai ales) si s-a lansat de curand la noi in tara. Nu ati vazut reclamele alea la tv cu Raiffeisen Banca de locuinte....este vorba de Schwäbisch Hall un institut german pt credite care colaboreaza de curand cu Raiffeisen Bank si au infiintat aceasta noua forma de Banca (daca se poate numi asa). Modelul este german si se bazeaza in obtinerea unui credit cu sprijinul statului (30%). Procedeul din cate stiu eu este urmatorul: solicitantul de credit economiseste, in lei, jumatate din valoarea casei si primeste restul de bani, tot in lei, cu dobanda fixa, de 6% de la stat si banca finantatoare.Timp de 5 pana la 10 ani, solicitanul unui astfel de credit trebuie sa depuna lunar o suma fixa, minim 500 mii lei, in functie de cati bani are nevoie pentru achizitia unei locuinte. La acest depozit se acorda o dobanda anuala de 3 la suta. La sfarsitul perioadei de economisire, solicitantul poate primi un credit egal cu suma economisita. Pentru contractele de economisire de minimum 5 ani, statul ofera o subventie de 30% pe an din suma economisita, a carei valoare nu poate depasi nivelul salariului lunar mediu brut pe economie.
Cam atita stiu eu din ce am citit si auzit...
Succese!
danat si bb Radu Stefan
http://community.webshots.com/user/danateu
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by samahol
buna fetelor.in primul rand va rog foarte frumos sa nu criticati daca nu stiti despre ce este vorba.stiu ca sunt multe tepe in romania dar oferta asta e unica in romania.despre ce e vorba.eu sunt reprezentant al companiei germane OVB ALLFINANZ din timisoara.cene e din timisoara sau din vestul tarii,ne putam intalni si va puteti convinge ca e real.chiar am inteles ca e cineva din arad.ok desore ce e vorba pe scurt?oferta e gandita pentru persoanele care doresc locuinta dar nu primesc credit de la banca pentru ca nu au bonitate.la noi nu ai nevoie de carte de munca dar ideea e sa platesti,altfel tu pierzi.in 2002 raiffeisen bank a avut o intelegere cu societatea de asigurari AIG LIFE.practic tu inchei o asigurare de viata la AIG life(cu optiune de credit)si platesti timp de 3 ani ratele.dupa 3 ani,banca iti acorda creditul iar tu platesti pana la sfarsit ratele la AIG si dobanda la banca.atata.daca dupa cei 3 ani se intampla,doamne fereste,ceva,nu pierzi casa pentru ca esti asigurat si AIG preia palta ratelor in locul tau.deci e foarte avantajos.cine e interesat,telefonul meu e:0745593811.dupa cum am spus,daca sunteti din vestul tarii,ma sunati si ne intalnim,mergem la birou si va puteti convinge ca totul e real.numai bine.
AI perfecta dreptate..si noi, adica eu si sotul meu stim de treaba asta, doar ca trebuie sa mai asteptam un an ca sa putem sa ne "bagam"...sotul meu are asigurare de viata la AIG si abia anul asta se implinesc 3 ani...Eu sunt din Arad si poate te voi suna zilele astea ca sa mai discutam de treaba asta
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
luca74 spune:
www.railoc.ro
sunt sigura ca este o sansa buna pentru multi:) eu deja am semnat contractele de economisire...si ma bucur tare mult:)