daca vreti o locuinta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Mai feletelor eu zic sa aveti grija cand va "aruncati" la asa ceva. Si noi era sa luam o teapa mare daca nu cu o noapte inainte de a semna sotul meu a citat "mai bine" hartiile si a calculat si a vazut "manareala" ca sa zic asa. Si asta se intampla in Belgia ...

Oricum de Paste tot arata la TV in Romania despre firmele fantoma de credite si de pacalelile oamenilor si nu le descurca nimeni si oamenii sunt pagubiti.

Asa ca fiti atenti cu totii ca nu e totul asa ROOOOOOOZ !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samahol spune:

buna fetelor.in primul rand va rog foarte frumos sa nu criticati daca nu stiti despre ce este vorba.stiu ca sunt multe tepe in romania dar oferta asta e unica in romania.despre ce e vorba.eu sunt reprezentant al companiei germane OVB ALLFINANZ din timisoara.cene e din timisoara sau din vestul tarii,ne putam intalni si va puteti convinge ca e real.chiar am inteles ca e cineva din arad.ok desore ce e vorba pe scurt?oferta e gandita pentru persoanele care doresc locuinta dar nu primesc credit de la banca pentru ca nu au bonitate.la noi nu ai nevoie de carte de munca dar ideea e sa platesti,altfel tu pierzi.in 2002 raiffeisen bank a avut o intelegere cu societatea de asigurari AIG LIFE.practic tu inchei o asigurare de viata la AIG life(cu optiune de credit)si platesti timp de 3 ani ratele.dupa 3 ani,banca iti acorda creditul iar tu platesti pana la sfarsit ratele la AIG si dobanda la banca.atata.daca dupa cei 3 ani se intampla,doamne fereste,ceva,nu pierzi casa pentru ca esti asigurat si AIG preia palta ratelor in locul tau.deci e foarte avantajos.cine e interesat,telefonul meu e:0745593811.dupa cum am spus,daca sunteti din vestul tarii,ma sunati si ne intalnim,mergem la birou si va puteti convinge ca totul e real.numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Traba asta e valabila numai in vestul tzarii? In Iasi nu este asa ceva? Multzumesc

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by ralucami

Traba asta e valabila numai in vestul tzarii? In Iasi nu este asa ceva? Multzumesc

E pentru toata tara. Oricum nu sunt foarte lamurita. Nu am avut cu cine sa vorbec la banca sa vad daca este reala sau este tzeapa!

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Te rog mult de tot, daca reusesti sa afli ceva in plus sa postezi si aici. Eu ma incadrez la categoria: am bani dar nu pot sa-i justific cu CM. Plus ca nu am CM caci nu am lucrat niciodata. Multzumesc mult de tot pt orice informatzie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

quote:
Originally posted by ralucami
[ Eu ma incadrez la categoria: am bani dar nu pot sa-i justific cu CM

Si eu la fel!Dar in Cluj cum pot sa aflu mai multe detalii?Am avut cateva mersuri pe la banci, dar efectiv nu stiu in ce "limba " sa le explic, de obicei habar n-au ce si cum

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Aici, in Austria, acestea sunt cele mai avantajoase oferte de creditare, prin asigurare de viata si asa este intr-adevar, incepi plata la asigurare si dupa un anumit timp de ani (2-3) ai dreptul sa ceri credit in baza asigurarii. Ratele sunt mai mici decat de ca la un credit direct, nu prin asigurare, de la o banca. Asa procedam si noi pentru constructia casei.
In Romania e bine, ca sunt persoane care au un venit sigur lunar (liber profesionistii), dar neputand avea carte de munca, spre exemplu avocatii, nu sunt acceptati la credite de la banca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik spune:

Da este adevarat acest lucru, eu am fost sa lucrez la OVB si din exper pot spune ca asa ceva nu mai exista in romania, este vorba de o subventie de la stat, nimeni nu da nimic gratis. daca doriti inf exacte de la sursa va pot indruma la o persoana de la firma. Este un lucru cat se poate de serios. scrieti privat pt detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samahol spune:

fetelor,vad ca v-ati convins ca nu e teapa.oferta e valabila pentru toata romania si chiar puteti veni aici si deveni reprezentant in orasul vostru.am un mesaj pentru enik:te rog frumos sa-ti vezi de treaba ta.eu am venit cu acest mesaj ca sa ajut fetele.sunt reprezentant ovb deci nu trebuie sa trimiti pe nimeni la altcineva.te rog sa-ti vezi de treaba ta.eu imi cresc singura cei 2 copii,fetele care au citit povestea mea stiu ca ma plangeam de o mama care se baga peste tot si ma teroriza.m-am mutat si imi cresc copii singura tocmai datorita acestiu job la ovb.deci,nu incerca sa-mi trimiti potentialii clienti la altcineva ca te vede d-zeu.de ce oare nu ai venit tu cu aceasta oferta daca stiai de ea?te tog sa nu te mai bagi.
pentru fetele care sunt interesate:e lesne de inteles de ce nu mai dau detalii asa aiurea.cine e realmente interesat,ma poate suna la 0745593811 sau email khadim@mymail.ro sau poate lasa nr.de telefon si va caut eu de la birou.va multumesc si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

Care este pozitia oficiala a DC in legatura cu "lupta" pt "potentialii clienti" pe paginile forumului? Nu exista o rubrica speciala pt reclama?
Pt samahol: intai vad ca te-ai inscris pt a obtine o locuinta (mesajul initial) si apoi ai devenit in f scurt timp reprezentant OVB? De ce nu ai declarat de la inceput ca esti reprezentant OVB?

Mergi la inceput