Mamici Iulie-August 2004(53)
Raspunsuri - Pagina 9
alice2004 spune:
Cu partea de sub coaste care se intinde de zici ca mai are outin si crapa sufar si eu ! Cit priveste mincarea, uneori ma surprind mincind un singur fel, dar de ceva timp incoace vad ca merge si supa si felul doi si desert (desi eu cu dulciurile nu prea le am !) si chiar si ceva mititel ca antreu, daca ma supar sau este ceva in frigider care imi face cu ochiul mai mult ca de obicei !!! Unde o intra atita mincare, habar nu am, iar metabolismul meu le topeste urgent !!! Chiar ma si mir de cit maninc sometimes ... Sotul meu o sa fie superfericit ca are cu cine lua masa voiniceste, ca inainte se tot ruga de mine sa maninc, si eu ca o vrabiuta, ciuguleam de aici-de acolo ...
Alice
kamiska spune:
Buna mamicutelor !
Si mie mi-a crescut brusc burta in ultimele doua saptamani. Si sunt tare mandra de ea.
Mi-am primit si toalele din America si sunt suuuuuuuper frumoase, iar eu sunt mandra de burtica si de toale de nu-mi mai incap inpiele.
Va pupicesc.
roxanaz spune:
Cori, cum sa nu??? voi doar hotariti cind si cum veniti...si eu pun anuntul "baga gravide"!!!
hai ca mi-a parut seful si mie....tre' sa ies la raport.
andreea_s spune:
Lia, ia-ti un aparat de tantari si nu o sa mai ai nevoie de plasa
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
alice2004 spune:
Si ca uitasem sa zic - am vazut la sensiblu parca o gentuta faina in care se gasesc tot felul de chestioare pentru bebe, un fel de bagajel cred pentru noii nascuti, acum nu stiu ce pret are, dar am sa intreb, ma bate gindul sa iau si eu unul, ca tare mi-a placut cum arata ! Bineinteles, sper sa aiba si ce trebuie inauntru, ca altfel nu are rost ...
Lia, eu am tot intrebat doftora mea despre prenatale si ea mi-a tot raspuns ca analizele mele sintbune (acelea pe care le-am facut la inceputul sarcinii) si ca nu imi da nimic ... pina saptamina trecuta cind am fost la controlul de 5 luni si atunci mi-a recomandat materna cu seleniu (ma amenintase ca prenatalele sint bunicele, dar ea alege materna cu seleniu, chiar daca sint mai scumpe si necomnepsate - hehehehehe !!!!). Eu le-am luat, ca sint si mai mica si mai firava si chiar ma gindeam ca imi trebuie ceva vitamine peste ceea ce maninc eu obisnuit, si vreau sa spun ca nu am nici un fel de reactii negative (desi in prospect scrie ceva-ceva...). Da, despre vitamina A stiu si eu, dar nu e cazul sa ne ingrijoram, o pastila de vitamine nu inseamna surplus ! Si nici nu maninci tu intr-atit incit sa dai pe dinafara de vitamina asta !!!
Ai grija la tintarii aia ... nu-i lasa sa te disturbe, ca sint deja destule motive pentru care nu dormim, nu ?
Alice -
Doamna Bibi spune:
Corina, Club MEDITERANEAN este format din 2 hoteluri MINERVA si MERCUR,categorie +2**,situate la mijlocul statiunii Mamaia.
Clubul detine gradina,piscina, terenuri de tenis,restaurant,bar, terasa.Camere sunt dotate cu:grup sanitar,balcon,TV color,frigider.Este aproape de Rex si Yaky,foarte apropae de plaja (ca toate din Mamaia).Nici la mine nu au fost incantati cand au auzit ca plec la mare (eu voi merge cu sora mea) in 30 sapt.,dar asta e,nici acasa nu stau.Da o cautare pe internet sa-l vezi.
Cu burta aveti dreptate,pe zi ce trece parca imi creste,cu toate ca kg intarzie sa apara (in sfasit am luat si eu 2-3 kg la 22sapt).Azi chiar m-am imbracat intr-un sarafan elastic care-mi scoate in evidenta burta si toti colegii s-au minunat de mine.
De mancat nici acum nu am pofte teribile,mananc normal,nici mai mult nici mai putin ca inainte.
Monique
corianai spune:
Ar fi ceva Roxi!! Stii ca eu sunt panicata si pe unde merg ma interesez de dr mai intai. la Oradea am fost la ecografie la dr Marcelei, asa ca ce sa mai, am antecedente!!
Catinca spune:
Si eu am zile cind simt o apasare sub coaste, de nici nus tiu in ce pozitie sa mai stau. Dr a zis ca e normal.
La cite sapt. ati inceput sa monitorizati miscarile bebelusului, sau inca nu, poate e prea devreme. Trebuie sa fie simtit in fiecare zi, eu de cind a inceput sa miste cu 2 sapt. in urma, acum am 22 sapt, sunt total disperata si paranoia daca nu-l simt intr-o zi.
Vreau sa stiu daca cineva dintre voi a avut sau are contractii usoare. Sunt cam speriata, am citit ca incepind cu luna 5, eu sunt in sapt.22, incep niste contractii care se numesc braxton-hicks, care pregatesc uterul pt nastere.
si poate o sa rideti de mine, dar ce medicamente sunt no spa?
Eu am luat pina acum 6 kile, nu mi se pare nici foarte mult dar nici putin. Gravidutele care ati luat 3-4 kile, sunteti niste fericite.
Catinca, 22 sapt
corianai spune:
Multumesc Monique!! pare ok locul. poate ne vedem acolo... 2 supergravide intr-un hotel
Dorsilia spune:
Am o chestie de-aia care se baga in priza cu pastila, dar nu-mi place mirosul pastilei, parca e odorizant de masina, cred ca o sa caut altceva care sa nu fie cu pastila.
Da, de materna cu seleniu am auzit si eu...astea ce le-am luat eu sunt cam naspa. Made in Romania, deh. Mai am unele din USA dar au niste doze de cal la toate componentele, alea cred ca sunt bune in loc de dejun, pranz si cina. Se ia una la 2 zile, scrie in prospect. Si-s mari cat jumatate din degetul meu mic. Cand le-au vazut ai mei...au zis..."ce? ai de gand sa bagi chimicalele astea in tine?" Acu de cand sunt agitata seara si noaptea am crezut ca de la ele o fi ceva efect...ca exact de cand am inceput sa le iau....parca n-am stare, sunt ca un arc. Si azi noapte m-am si speriat...ca nu stiam ce o fi excrescenta aia langa buric, mare cat o mazare, se simtea nu foarte tare.
lia 26 sapt de la UM