Mamici Iulie-August 2004(53)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
subscriu la explozia de burti, asa s-a intimplat si la mine luna asta. cred ca de acum se accelereaza ritmul de crestere..ca doar ne apropiem vertiginos de finish, nu?
alice2004 spune:
Diana, vrei sa bati recordul la kilograme, cred ...
Burtici in crestere ... eu zic ca bebeii se simt bine si papa tot ce primesc bun de la mamicile lor si cresc sanatosi !
Alice
alunelsialbinutza spune:
Eu am senzatia ca nu pera imi mai creste, eu am avut explozia de crestere pe la 18 saptamani pana pe la 24. Acum ori m-am obisnuit eu, ori creste mai incet.
Alina+Bradut(30sapt)- DPN 14 iulie - Dr. Nayel -CFR2
andreea_s spune:
Creste si la noi, Alina, dar nu ti se mai pare rapida cresterea pentru ca te-ai obisnuit cu burta mare...
Fetelor, la Mamici de mai-iunie s-au nascut deja doi bebelusi, un baietel si o fetita
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
roberta04 spune:
Si eu ma mandresc cu o burtica exploziva de vreo doua saptamani incoace, de atunci port numai bluzite mulate sa ma laud ca's tare mandra!!!
Roberta + BeBe scump din burtica - 21 saptamani
Ssarah spune:
Dar explozia asta mai ia si o pauza, sau o s-o tinem tot asa pana la final?
Alexa - 28 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel
diana21 spune:
Din cauza asta, ca mi-a crescut brusc burtica, simt uneori ca imi crapa pielea, parca se intinde la maxim. Mai ales pe lateral, sub coaste. Abia mai pot sa mananc o farfurie cu supa. felu doi, de obicei nu mai incape si-l las pe mai tarziu.
Fetita Strumfita - 22 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal
andreea_s spune:
Alex, o sa incetineasca la un moment dat dar mai creste oricum
Diana, da-te cu crema dimineata si seara daca nu vrei sa ai vergeturi si sa iti crape pielea. Fa acelasi lucru si la sani
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
Dorsilia spune:
Adicatelea deja va ganditi la nastere si la bagajelul pentru spital...Aaaa, poate cele care nasteti la inceputul lui iulie.
Eu nu stiu daca creste burtica mai repede, mie mi se pare ca nu. Nu m-am masurat sa vad, doar ochiometric si nu mi se pare sa fi crescut asa masiv in ultima vreme. Cantarul zice ca am mai luat 3 kg la bord de la jumatea lunii trecute.
Aici la tm deja au dat tantarii si seara-noaptea dau atacul. Nu am pus sitele ca imi place sa stau pe geam seara sa miros liliacul din fata blocului, dar daca nu ma mai descurc cu ei...o sa le pun.
Oare e posibil ca vitaminele prenatale sa dea agitatie, sau alte simptome ? Eu am unele ca abia le inghit asa greu se duc, sunt aspre si lunguiete. Vitamina A in exces cica provoaca nastere prematura printre altele. Stiati?
lia 26 sapt de la UM
corianai spune:
Cam asa o sa o tinem Alex ca bebe ia cam 100g pe saptamana si asta se simte!!
Monique tu stii hotelul ala? e curat, aproape de plaja?? Vad ca pe la mine lumea zice ca am innebunit sa merg la 32 saptamani singura cu Mara la mare. dar probabil ca e ultimul nostru concediu in doua asa ca nu am de gand sa-l ratez.
Rox, in caz de ceva ma indrumi si pe mine spre dr ta? sper totusi sa nu fie cazul, iar Alexis sa stea cumintica ca o sa aiba timp sa vada marea si ea.