Mamici Iulie-August 2004(58)
Raspunsuri - Pagina 18
roberta04 spune:
Ola!!! Anna Maria, ne era dor de tine!!!!
Ma bucur ca esti bine si tu si BB, bucura-te de soare si de verdeata ca acusi vezi tu cu 2 BB!!! Pupici!!
Roberta + BeBe scump din burtica - 21 saptamani
diana21 spune:
Dorsilia, pai nu statea la caldura, ci cu spatele lipit de soba aproape fierbinte. Zicea ca asa nu mai simtea ca o doare spatele. Ideea e ca asta i-a declansat nastere prematura si pana cand a ajuns ea la spital, statea la tara, copilul a murit in uter pentru ca se dezlipise placenta si l-a nascut mort la Severin la materniate. Doctorii au ajuns la concluzia, dupa ce au facut niste investigatii, ca totul s-a intamplat din cauza temeperaturii foarte mari de langa soba. Si noua ne zic dr. sa nu facem bai si dusuri fierbinti. Nu e bine! Fetita ar fi putut trai daca ajungea repede la spital, probabil cu o cezariana imediat dupa ce i s-a rupt apa ar fi salvat-o. Ti l-am pus si pe privat!
Fetita Strumfita - 21 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal
alicegh spune:
Sunt O CUMINTICA!!!!!
Am facuto super curatenie in/pe birou (nu ma mai vedeam de hartii de care nu mai are nevoie nimeni), mi-am dus dosarele vechi in arhiva etc si am MULT, MULT loc acum!!!!! Urmatoarea curatenie - cand ma intorc din concediul de maternitate :))
Nu aveam la cine sa ma laud...
alice2004 spune:
Biluta, felicitari pentru grasunel si bine ai venit in clubul mamicilor de baietei !!!
Eu una ar trebui sa nu mai folosesc sintagma "sa avem cit mai putin de lucru azi", ca ori de cite ori o scriu, ii apuca pe sefi muncile ... si ce ma mai distreaza cum se chinuie ei sa gaseasca tot felul de modalitati de a-si ingreuna trebile, si nu numai ale lor, dar si pe cele ale angajatilor !!! Abia acum am reusit sa mai intru si eu sa va citesc ...
Alice - 23 saptamini
andreea_s spune:
Roxana, felicitari pentru harnicie. Da-mi si mie ceva din ea sa fac si eu acelasi lucru
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
alice2004 spune:
Tizo, felicitari pentru curatenia de pe birou ! Si eu incerc acelasi lucru sa il fac, doar ca astia de p'aici sint parca chititi sa imi reincarce mereu biroul cu cite ceva ...
Alice (cealalta !!!)
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Biluta, felcitari pentru mostenitor...chiar "albastrel" o sa il trec!!! (nu daaaaa, am glumit!!!!)
Stii de ce am zis albastrel si nu albastru? Pt. ca eu sunt ca Toma necredinciosul pana nu o sa-l vad la mine in brate ca-i baiat nu prea imi vine a crede, desi i-am vazut clar podoaba pe ecran (ii spuneam sotului ca poate se vedea vreun deget de la manuta ). Cele mai dezamagi si au fost colegele de birou care spune-au ca o sa am tot fata ca sunt schimbata la fata, ca sunt buzata ca etc. Nu le-a venit a crede. In A fost Ana care nu vrea decat fratior iar mai nou a zis ca daca ar fi surioara o sa-i dea si ei rochitele ei.
Oricum ne vom pregati de baietel!
DNP- 29 aug. - 20 sapt.
alicegh spune:
Andreea, nu te apuca, ca te ia somnul si foamea (vorbesc din proprie experienta).
Tizo, noi ii facem camera pe albastru copilului (mobila cu albastru, perdelute etc), asa ca daca e fata...am imbulinat-o!
Dorsilia spune:
fetele, sa nu mai stau sa gatesc la cuptor ca nu face bine? ca numai ieri am facut legume gratinate si se face o caldura in bucatarie de numa-numa. Da e asa buna mancarea la cuptor !!!! Ideea e poate sa nu stau in bucatarie decat pana bag tava la cuptor si gata, ma duc numa s-o scot. Dar ieri fierbea deasupra pe aragaz alta mancare in care trebuia amestecat din cand in cand, offf spuneti-mi ca n-am facut o idiotenie iar.Si daca am facut acu ce mai pot face? sa-mi trag palme?
P.S: pana imi raspundeti sa va mai distrati si voi:
Se intalnesc reprezentantii a patru fabrici de
bere din Romania:
Timisoreana, Ursus, Azuga, Tuborg si fiecare
comanda o bere. Cel de la Ursus
o bere Ursus, cel de la Azuga o bere Azuga,
cel de la Timisoreana o bere
Timisoreana iar cel de la Tuborg spre uimirea
celorlalti cere o Coca-Cola.
Cei trei īntreaba nedumeriti:
- Ce faci? tu nu bei bere?
- Pai daca voi nu beti, atunci nu beau nici eu...
Femeile si calculatoarele sunt la fel: sunt greu de inteles, intotdeauna au
memorie insuficienta si mereu apare ceva mai bun
- Stiti cine a scris "O brad frumos"?
- Un ungur, ca daca il scria un romān, se
intitula "Un brad frumos".
lia 25 sapt de la UM
cristalina spune:
Asa, in caz ca mai e cineva interesat de ce si cum cu concediul de odihna inainte de ala de maternitate.
In lege nu zice nimic cum ca am dreptul numai la zilele ce corespund lunilor lucrate si nu la tot concediul. Ca acum vreau sa ma lamuresc cat concediu imi iau. Insa se pare ca e o chestie de bucatarie interna, contract colectiv de munca si alte din astea. Insa din cate vazui io la lege nu zice nimic ca nu ai dreptul la tot concediul.
Imi cer scuze celor carora le-am explicat cu micsorarea concediului, nu am stiut ca e o chestie de la noi din institut.
Monica 27+ saptamani