Mamici Iulie-August 2004(58)
Raspunsuri - Pagina 19
alicegh spune:
Lia, femeia aia s-a lipit cu spatele de soba!!!! Daca incerci sa te eschivezi si sa nu mai faci de mancare, NO CHANCE - poti sa bucataresti in continuare!!! Stai linistita, nu te mai gandi la prostii, ca nu e cazul.
Roxana
roxanaz spune:
Roxana 2, hai ca esti culmea, ai 2 tize acum. potoliti-va ca nu mai stiu cu cine vorbiti.
Lia, gluma originala era cu Heineken, vad ca acum se adapteaza si la Romania. si lasa nebuniile cu cuptorul, tu nu ai altceva in cap azi? orice om care gateste sta linga cuptor, dar nu te bagi in el. eu una ma indoiesc amarnic de faptul ca statul linga cuptor a putut provoca moartea unui fat de 8 luni, cel mai probabil este alta cauza. interdictia la bai fierbinti se refera la mediul cald si umed care provoaca vasodilatatie pe timp indelungat si nu la statul linga in obiect fierbinte, asa ca lasa-ti-o balta.
iren spune:
quote:
Originally posted by biluta28quote:
Originally posted by iren
Beeyy, mi-a venit soata cu papica!! Da n-a gasit sorici...
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
Cum nu?? Inseamna ca nu a fost la Obor sau la Minis ca acolo au in permanenta, imi cumpara si mie al meu sot. Cel mai bun e de la Obor. Ultima data am luat de la Minis cu 150.000 kg. (mi s-a parut cam mult si nu a fost asa grozav ca cel pe care mi-l aduce din Obor).
DNP- 29 aug. - 20 sapt.
Noi avem apartament linga piata Amzei, asa ca a cautat pe-acolo,oricum nu prea stie Bucurestiul, n-avea rost sa bananaie prin oras aiurea...Las ca ma duc io in tara la sfirsitul lui mai, si sa vezi ce ma indop!...
roxanaz spune:
bravo Iren, asa sa faci!!! te-ai exhivat de la intrebarea daca mai e ceva ramas sau ai ras tot.....
roberta04 spune:
Dragelor, care stie cum se procedeaza "tehnic" cu prenatalul? Eu nasc probabil pe 25 august si vreau sa intru in prenatal pe 1 iulie cel tarziu. Trebuie sa aduc un certificat medical ca si in cazul concediului de boala, trebuie doar o cerere din partea mea, stiti cumva?
Roberta + BeBe scump din burtica - 21 saptamani
iren spune:
Hai, mey, ca inca n-am ras tot...inca!Da rontai continuu, asa ca nu prea sint sanse sa mai ramina mincare si pentru altii ...
alice2004 spune:
Lia, calmeaza-te, doar n-o sa te muti in frigider acu' !!!!
Eu una fac dusuri cu apa ceva mai calda, pentru ca nu o suport pe cea laliie, si in afara de asta, undeva in trecutul meu am suferit de o cistita groaznica provocata tocmai de apa mai rece cu care faceam dus (bine, atunci chiar era rece, pe vremea trecutelor si foarte actualelor revizii de la centralele de apa !!!). Asa ca nu te impacienta - foloseste cuptorul cu incredere, chiar ca gatita la cuptor mincarea este mult mai buna, subscriu !!!
Alice
roxanaz spune:
bravo Iren, ce fata cuminte, rontaie acolo linistita. cum e vremea la voi? am inteles ca a plouat urit de tot.....
Roberta, prenatalul se da de la medicul de familie, el iti da toate concediile.
roller025 spune:
Hello, hello!
Am trecut si io p-acilea!
Roxa2, felicitari pentru casa si succes cu amenajarile!
Biluta, pupici pe burtici la bebe albastru.
Roxa-vaza - am fost la dr, nu la eco si Badiu facea glumite cu mine:
-cat ai luat in greutate?
-6 kg.
- nu bebele, tu cat ai luat in greutate?
Totul e OK. Am de facut glicemie, sumar de urina, acid uric - analize specifice varstei. Si ne mai vedem intr-o luna, dupa inca o eco...
Si acum mergem la masa si inapoi la treaba.
De azi sunt iarasi singurica vro' 2 saptamani!
Dana M 26 saptamani
29 ani si 9 luni
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru
iren spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
bravo Iren, ce fata cuminte, rontaie acolo linistita. cum e vremea la voi? am inteles ca a plouat urit de tot.....
Roberta, prenatalul se da de la medicul de familie, el iti da toate concediile.
Acu e soare, da nu se stie pentru cite ore...de-abia astept caldura, sa scap de pantaloni, ca nu mai am ce imbraca, toti pantalonii sint super mici, da inca nu-mi cumpar altii, ca vreau rochite!