Mamici Iulie-August 2004(58)
Raspunsuri - Pagina 17

roberta04 spune:
Era vorba, bineinteles de un shef sobru si cu fitze, aflat prima oara la noi sa ia urgent ceva. Si cand am deschis usa, a inceput chiar si el sa zambeasca- la sotul meu la serviciu sunt vazuta ca o persoana rece si inchisa (de fapt sunt uneori mai timida si nu-i cunosc foarte bine colegii).Si a vazut o aratare burtoasa,in pijama si cu floricele multe in par (tot sotul mi-a luat floricele mici cum poarta fetitele) si care cere parola la usa!!!
Roberta + BeBe scump din burtica - 21 saptamani

alunelsialbinutza spune:
Salutare greieri bortosi!
Am venit si eu sa va salut, sa nu ma treceti cu absenta, dar asta este, nu pot mai des sa apar, din motive de serviciu.
Suntem bine, sanatosi, am mai pus 1kg pe noi, deci 11 in total si astept cu nerabdare sa mergem si noi la doctor sa ne vedem piticul, dar asta se va intampla mai peste doua saptamani.
Roxi felicitari mama pentru "ingalbenirea" statutului, se pare ca avem multi oameni de vaza printre noi.
Alina+Bradut(28sapt)- DPN 14 iulie - Dr. Nayel -CFR2

andreea_s spune:
Biluta, sa-ti traiasca piticul sa se faca mare si sanatos!
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

andreea_s spune:
Roberta, bine ca a zambit... Sa speram ca nu vor face misto de sotul tau acum :-))

alicegh spune:
Buna dimineata, gagici!
Mi-e foame rau si somn - ingrozitor, de-mi vine sa pun capul pe birou. Ma prosteste vremea asta.
Avem o veste mare: am platit apartamentul cel nou -si dupa 1 mai ne apucam de santier! Abia astept! Casa arata acum ca-n visele rele, o sa fie bucuria si mai mare cand o vedem scoasa la lumina!
Felicitari Biluta, pentru bebe! Concurenta e din ce in ce mai mare, ce facem cu baietii nostri? De unde fete pentru ei?!?
Azi mergem la nenea dr. sa ne mai vada la fatza... Sper sa nu ma trimita sa ma mai intepe pentru analize, sa ma lase asa ca sunt bine :)
Roxana 25 sapt.

andreea_s spune:
Roxana 2, felicitari pentru casa, sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea!
Bafta la doctor azi!

roxanaz spune:
Robi, ce mai, imi mentin parerea, super cool faza...auzi la ea "aratare burtoasa in pijama si floricele in par care cere parola la usa...."super!!!!
Tizo mama felicitari!!!! sa il stapiniti sanatosi, rabdare si nervi de fier la santier!!!! sper din tot sufletul sa ne apucam si noi, tot de atunci, sa vezi atunci ce mai schimbam opinii...
Alinule, sar'na de felicitari. si noi tot peste vreo 2 saptamini mergem.
Biluta, felcitari pentru mostenitor...chiar "albastrel" o sa il trec!!! (nu daaaaa, am glumit!!!!)

anna maria spune:
OLA!OLA!Saliu'!Saliu'!Saliu'!
Am intrat si eu la un internet in orasul asta,cred ca pina termin eu de scris se inchide si subiectul,asta e!
Vad ca voi sunteti tare harnicute si scrieti,eu nu am cum sa va citesc,dar macar va mia scriu in cind in cind,pina vin acasa!
Mi-e asa dor de voi,imi lipsiti mult!Cind eram acasa in fiecare dimineata mai intii de toate deschideam calaculatorul,ca sa va citesc!
Noi suntem f.bine,bb creste si topaie mereu,am o energie de nedescris,iar Teodora vrea sa stea numai afara,sa se joace cu ham-ham.
Sper ca toate sunteti bine si va cresc burticile!
Cam atit!Noutati nu prea am,dar de cite ori am sa pot am sa va mai scriu,macar sa va salut!
Va pupacesc pe toate!Teodorei
in 23 sapt.

andreea_s spune:
Ana Maria, bine ai mai aparut printre noi. Cand revii la domiciliu?