Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Neatza fetili!
Conchita,e cico de ala care vine in sticle de 12 oz.,de culoare maro si se numeste Michelob.Te invit cu mare placere!
Iubi,mercic!
Asa cum am promis am pus si eu pozele cu Olivia si cu fi-miu mozolind frigiderul in stil frantzuzesc.Va invit sa le vedetzi la http://community.webshots.com/user/mihaelabebe100 ,albumul Aidan-7 luni.

Pupici!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Cleomax,sa ma explic:vazui si eu pozele cu mandretea de baiat a lu mataluta si vazandu-l si nesingur,m-am gandit ca e ocupat,adeca not available, si dintr-un instinct de suparare necontrolata reprosam barzei de ce n-a fost mai darnica,adica sa aduca 2,3..Oricum,toate cele in spirit de gluma gandite si scrise,a nu fi luate prea in serios.Paste fericit si spor la facut de cozonaci si drob.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Laura T, poza pe care am pus-o eu e la profilul personal.

Mama, Llaura, cat dulce de lapte, pai vrem si noi, ce, asa, sangurica, sangurica?

Miha, pupici lui Aidan, am studiat bine albumul

Conchita, da' stii ce Cico ne-a dat Mihaela, mmmm, sa tot bei
Asa ca io zic sa nu ratezi invitatia

Nu-sh ce-am ca de azi-dimineata de cand am facut o scurta calatorie cu autobuzul, m-a apucat asa o senzatie nasoala, am zis ca-i rau de masina ca mai aveam eu suferinte dintr-astea in pruncie, da' vaz ca nu ma mai lasa, tulai, sa stiti c-o fi pe fond nervos mey ia dati cu tehnicile de relaxare dupa mine!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by lai
Nu-sh ce-am ca de azi-dimineata de cand am facut o scurta calatorie cu autobuzul, m-a apucat asa o senzatie nasoala, am zis ca-i rau de masina ca mai aveam eu suferinte dintr-astea in pruncie, da' vaz ca nu ma mai lasa, tulai, sa stiti c-o fi pe fond nervos mey ia dati cu tehnicile de relaxare dupa mine!
Lai

Lai, somn de voie. Eu am rau de masina la modul general si alta solutie n-am gasit.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

'N-seara la voi!
Se vede ca vine Pastele,ca nu prea v-ati inghesuit la semnat condica,astazi.Cine,ce mai gateste pt Paste?Eu inca nu m-am decis asupra meniului si intru in criza de timp.
Astazi mi-am luat sotzu' de manutza si am iesit la munca patriotica in yard.Mama ce frumoas arata acum.Am tuns tufisurile,iarba,curatzat ,ce mai,e misto..!
Olivia,puiule,Aidan iti transmite pupici scuipaciosi.

Pupici si noapte buna America!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

uooof, ce va individuez! eu am liber doar duminica :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

CLEOMAX f fain baiatul tau! cred ca e minunat sa-l vezi asa de mare si aratos! ce fete ii cauti tu ? eu cred ca roiesc in jurul lui...

LAURA T eu am gasit haine de buna calitate (de acolo i-am luat si la sot un sacou si pantaloni, au si costume pt toate varstele si marimile), preturi f rezonabile si frumoase si chiar de designer, la Value City Department Store. De aicea achizitionez si pantofi. Abia astept sa vad poze cu Botezul!

SUPER-LIA, asa-i romancele fac copii f frumosi sunt toti niste scumpi!

LAI, MIHAELA sunteti f dulci si finute!

CORINA (SENTORIA) nu as fi crezut ca o culoare atat de vie sa arate asa de bine si in plus sa fie atat de sexi.... e o culoare f incitanta...aveti grija!

HAPPY EASTER! la toata lumea!

va pupic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Buna dimineata,
Slaba miscarea, toata lumea, gateste mai nene! Eh, spor ce pot sa zic...eu m-apuc sa fac pasca, daca imi iese buna va zic. Conchita, ca sa vezi ca dumnezeu nu te bate cu batzu, ia ghici ce eseu de 7 pagini tb sa scriu io? 7 habits of highly effective people, stimati telespectatori, si nu tin minte nimic din ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Tizo salivez la tortul cu dulce de lecce, l-ai incercat ori il tii pt musafiri? Sa vezi de nu ma apuc si fac o savarina, ca frisca am cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Dragelor, v-am vazut pozele, mai da' ce mandre sunteti, si ala mic e un scump, Mihaela.

Allya ti-am raspuns. Multam pt tip, avem si noi un magazin din ala, daar cam departe, oare nu au web site?

Mergi la inceput