Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Llaura
Conchita, ca sa vezi ca dumnezeu nu te bate cu batzu, ia ghici ce eseu de 7 pagini tb sa scriu io? 7 habits of highly effective people, stimati telespectatori, si nu tin minte nimic din ea

ouch, am citit-o si eu asta-vara cand n-aveam ce face, la un loc cu un alt teanc de carti motivationale despre cum sa devii milionar in USA, d'aia si lucrez sambata seara cand lumea merge la biserici, huh! deci, ti-as sopti io, dar si pe mine m-a lovit senilitatea, cred ca de la munci intense mi se trage. oricum, bafta maxima si zi-ne ce-ai facut cu pasca mai bine :))
am totusi noroc, uite ca sunt libera dupa-amiaza asta, si mi-am propus sa colorez ooooo. macar atat! cand le vad pe harnicutele astea cum vorbesc de meniuri cu enshpe itemuri bifate, imi vine cheful de facut vizite :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik spune:

Hello! sunt ENI si as dori sa va pun o intrebare; urmeaza sa merg in state prin intermediul unui program cultural ca sa am grija de copii la o familie si sa studiez. Am omis sa spun ca acestea sunt incluse in acel program si anume o familie care are nevoie de ajutor pt. copii apeleaza la unul din reprezentantii acestui program ca sa gaseasca pers potrivita sa aibe grija de copii.Cunoasteti voi despre asa ceva ???Eu as dori sa merg la o familie in ALPHARETTA GEORGIA.Acest program se numeste Cultural care AU Pair.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Conchita mama, asa-i la inceput citesti carti motivationale, carti despre cum sa te integrezi in societate, carti despre cum sa devii o persoana mai buna, cum sa slabesti,etc, toate suna asa de bine ca zici ca maine ti se intampla si tie, si in final iti dai seama ca al' de-a scris cartile a fost un smecher pus pe luat banii la oamenii care cred in povesti. You make it happen, sau pe romaneste norocul si-l face omul.

La mine e ajutor mare cu meniul, fetele de vin la masa s-au oferit, ca le-a fost mila de mine cu copil mic si naveta lunga, sa faca doua feluri de aperitive, garnitura la friptura si o prajitura. Mie mi-au ramas celelalte doua aperitive, friptura si de aranjat farfuriile de hartie pe masa (nu pot scoate Rosenthal-ul pt ca-i in pod ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Pasca alcatuita din mult smantana kosher, oua si 2 linguri faina arata ceva senzational in cuptor; profitand de nebagarea mea de seama cand am inchis focu', s-a cam blegit; cat de cat arata comercial si sper sa nu se fi denaturat chestiile prin ea ca inainte s-o bag avea un gust senzational. Pe langa acest nefericit eveniment , eseul sus-pomenit e pentru prietenul lu' sotu' (american sadea; nu sotu', ci prietenul), io-s mai de moda veche, daca vreau sa ma motivationez trag doua beri => done!
Acu ma voi motivationa catre salata boeuf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Laura Takacs
si de aranjat farfuriile de hartie pe masa (nu pot scoate Rosenthal-ul pt ca-i in pod ).

loool, sa cad cu scaunul!! pai pune scara si scoate rozantalu la interval, auzi la ea farfurii de hartie cand are comori in pod! :))
de fapt, la meniul tau, cred ca merge sa mananci direct din cratite :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Laura, eu zic sa pui rozentalu' la loc, macar pina se face Alex de college...dupa aia cina cu bone china si luminarele in sfenice...

Eni am citit pe internet odata despre au pair in America. Sint diferite programe. Citeste toate drepturile tale inainte de a pleca la drum (ce se intimpla daca tu sau familia nu va placeti, plata, asigurarile medicale, concediile tale si daca te duci cu ei, zile libere pe saptamina, ce trebuie sa faci in casa, unde te plingi daca ceva nu-ti convine, etc). Succes,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Paste fericit tuturor!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Fetelor, nu stiti daca se gaseste pe aici brinza mascarpone?
Vreau sa fac tiramisu si m-am tot uitat in stinga si-n dreapta, da n-am gasit nimic.

Alina si Andreea cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/zarzarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

va pupacesc pe toate,

e timpul sa iau o pauza, am cozonaci in cuptor si cica nu e bine sa te uiti la ei sa nu se deoache
deocamdata arata ca niste balenute cu burtile la soare, sa speram ca nu se dezumfla cand ii scot din cuptor.

eni, mama draga, tu vii in alpharetta, la cinci minute de unde sunt eu. programu-asta de au-pair e foarte raspandit, daca ai probleme, sunt aici.

allya, multumesc

delia, cam asa imi inchipuiam si eu ca ai dorit sa spui, numai ca nu eram sigura, merci

olivia si mihaela, sunteti frumusele foc

sper ca toata lumea e gata pentru paste, vedeti ca maine nu se face nimic. eu am oareshce probleme cu compu', daca nu apuc sa mai intru, va doresc la toate sarbatori fericite, multa lumina si liniste sufleteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

baly, mascarpone se gaseste la vreun farmer's market sau un grocery store mai select.

Mergi la inceput