Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Wow, Corina, am vazut si eu acum pozele cu dormitorul. Super indrazneata culoarea! Si prietenul meu are dormitorul vopsit oranj, da' ceva mai domol, mai inspre galbui. Mie imi place foarte mult, ca-i culoare calda si ma binedispune, da' nu-sh daca m-as deda la o nuanta atat de intensa. In orice caz e fain ce-ati facut, brava voua si enjoy

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Anda, nu m-am dus in lunch nicaieri, dar cred ca Piscataway e cam departe de mine sa-l fac intr-o ora.Am inteles ca mai e un Warehouse in Rahway, dar habar n-am unde e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Mie imi place muzica care gadila urechile in mod placut, jazz, rock vechi, d'alea de corason Cesaria Evora, Compay Segungo, Buena Vista Social Club, tati celi. Mai nou sotu a descoperit un radio, Classic Rock The Arrow, ceva bun tare.
Ce radiouri romanesti ascultati, maica, ca la mine nu mai merge decat Europa FM?!
Si daca dulcele ala de lapte are o suta de mii de calorii, asta este, mancam si dupa aia suferim mustrarile de constiinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabrro spune:

ascultam "radio romantic" pe internet ... mai putine stiri si mai multa muzica (frumusica).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Mwahuri voua!
Aha, Olivia,mi-ai luat-o inainte!Tocmai am developat si eu filmul,numai ca de data asta nu mi-au dat astia index si ma ia naiba pana le caut pe CD, sa le incarc,mai ales ca PC-ul meu merge numai impins zilele astea.Dar pana maine,sar pe felie si le pun.
Daca intratzi pe www.resurse.net ,gasitzi o groaza de radiouri romanesti.
Sentoria,e super-misto culoarea!
Ufff,iara trebuie sa ies ca al meu bb devine din ce in ce mai mobil si cine stie ce imi mai face.Se rostogoleste pana cand ajunge unde si-a propus,se invarte pe loc ca un titirez si se fixeaza pe directzia dorita si apoi taras ca la armata,isi atinge scopul.Ma omoara!
Pupici!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi686 spune:

hmmm...sunt inca in NY si in loc sa ma apuc sa fac paine in casa sau sa caut baghete frantuzesti,am renuntat la paine de tot!Si la fumat asijderea....cu berea mai am un pic de lucru..ops..
Poate nu va mai amintiti de mine,am avut numai vreo cateva anunturi postate..de regula ceream numai sfaturi,dar asta nu inseamna ca nu citesc si celelalte anunturi si nu sunt alaturi de voi..spre exemplu abia azi am citit despre maternitatile din Romania si vorba aceea,nu mi-e frica da' mi-e scarba..grrrr...
Nu sunt inca in situatia asta desi mi-ar placea la nebunie!
A!De fapt voiam sa va mai intreb cate ceva despre zugravit si amenajari interioare (aici in SUA) pentru ca e cam dezastru pe la pretenu'meu si nu la fel ca si painea,nu imi prea plac decoratiunile lor interioare..dar cu alta ocazie..
V-am pupat,Paste fericit tuturor!
Lumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

Corina, ce budoar turbat! :)) e misto de tot, da' va trebui sa va asortati cu el :))

Lai, Mihaela, sunteti tare frumusele! banuiesc ca mai aveti poze de la intalnire, sa nu le puneti la saltea, bine? :)

ca muzica, ii ascult pe... The Wiggles. 98% din timp. 2% vreau si io sa nu aud nici musca bazaind :)))

pupici, dragelor.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Corina, tii, ce-mi place dormitorul tau!

Lumi, Paste fericit si tie, scrie=ne mai des si , hai, indrazneste cu intrebarile.

Olivia, te vedem si noi in sfarsit! idem pe Mihaela, tare frumusele si dulci mai sunteti. in pahare ce era? sper ca Cico :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Mei, unde sunt pozele? Vreau si eu linkul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Buna dimineata! am produs dulce de lapte dintr-ala de la costco, dar nu l-am gustat; are 6 lb! :lol:

Mergi la inceput