Raport financiar: cazul Cristi

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merçi, ancuta06!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada spune:

Dragii mei,

sambata am ajuns si eu la banca. cer scuze celor care au pus atata suflet si au fost un pic dezamagiti la inceput vazand ca lucrurile se urnesc mai greu. culmea este ca stau cu niste bani pregatiti in geanta de mai bine de-o luna si cred ca mai sunt si altii ca mine......haideti nu e asa de greu. Nu am avut nici cea mai mica problema la sucursala Mosilor si au intrat 255.000. De-acum am sa fiu mai activa, imi pare rau chiar ca am avut numai 300.000 la mine din care au fost scazute taxele, tocmai fusesem la dentist si mi-au luat mai mult decat ma asteptam.
va urmaresc demult si chiar daca de multe ori nu am postat sunt alaturi de voi, sunteti minunati.

LA MULTI ANI !!!!!!! draga Cristi

Ada (adriana ivanus) si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Azi la o sucursala a Banc Post din Iasi, aceeasi poveste: trebuia sa deschid eu cont, etc...dar pana la urma daca nu am tinut sa mi se scrie si numele s-a putut fara nici o taxa. E o suma infima, dar conteaza pt Cristi,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

M-am tot gandit daca vreau si eu floricica, si am decis ca da, vreau. Cu cat suntem mai multi poate ii vom stimula pe ceilalti sa doneze si ei. Dilema mea era intre smerenia crestina (donatie anonima) si mandria (periculoasa dupa mintea mea) ca am facut ceva bun.

Am depus o suma destul de mica la sediul central din Buc. si am o hartie pe care scrie Ordin de incasare nr 252 din 11.03.2004.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca vei dori o confirmare va fi neaparat necesara identificarea tta dupa nume si prenume. Daca doresti anonimatul noi respectam si aceasta varianta singura posibilitate fiind fie sa ramai la acest stadiu de anonim fie sa imi trimiti PM astfel incat sa pot sa confirm sau sa infirm incasarea sumei in contul deschis iar mai apoi sa imi comunici decizia ta finala privind anonimatul sau nu. Eu iti multumesc oricum pentru nobletea gestului.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Admin Marius, acesta este un mesaj primit pe mail de la Georgiana, fata care a realizat si se ocupa de site-ul pentru Cristi"

"Buna,
Te rog sa-mi trimiti 'starea' conturilor pentru Cristi, a.i sa actualizam si noi pe site.
Multumesc,
Georgiana"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by tzuc

Admin Marius, acesta este un mesaj primit pe mail de la Georgiana, fata care a realizat si se ocupa de site-ul pentru Cristi"

"Buna,
Te rog sa-mi trimiti 'starea' conturilor pentru Cristi, a.i sa actualizam si noi pe site.
Multumesc,
Georgiana"

Uite aici, http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23347 , un posibil raspuns !

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia Horoiu spune:

Ce se intimpla ?
In ce etapa (mai)sunt demersurile pentru eventuala operatie a lui Cristi ?
In cele din urma se va realiza sau nu in Germania ??
Nu mai avem nici o stire !

Eu am vorbit iarasi la Mecenat. Atit pentru Simona cit si pentru Cristi.
In cazul lui Cristi se poate reveni pentru continuarea dosarului:
-daca mama ar fi de acord pentru operatie;
-daca in tara ar exista o persoana binevoitoare care sa se ocupe cu strinsul si trimisul actelor.

Atentie 3 acte sint foarte importante pentru decizia chirurgului:
1. Radiografia din fata a toracelui
2. Ecocardiografie
3. Electrocardiograma
Asistenta spune ca inevitabil aceste analize au fost facute.

Varianta Mecenat prezinta avantajul ca formalitile sint mai usoare dar si simplificate intentionat:
-Mecenat este organizatie non-guvernamentala, nu cere stampile de la Min Sanatatii, Dir de Sanatate;
-Mecenat cunoaste dificultatile din Romania si renunta la o parte din formalitati.

Precizare= Traducerile nu e necesar sa fie realizate de traducator autorizat sau legalizate la notar.
Pot fi facute si de binevoitorii DC=isti, lucrat in echipa ca sa mearga mai repede.Dificultatea e legata de termeni medicali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Ieri,desi cam tarziu,am ajuns la posta si am trimis prin scrisoare asigurata unuia dintre administratori o suma modesta.Nu am trimis doar eu,l-am cooptat si pe sotul meu,doua salarii,doua donatii.Il voi ruga pe sotul meu ca atunci cand are ocazia sa mai faca rost de niste banuti si de la prietenii si partenerii lui de afaceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Va rog sa trimiteti un PM administratiei pentru confirmarea incasarii sumei trimise.
Si va multumim.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput