Raport financiar: cazul Cristi

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blancas spune:

cum putem dona din Germania pt Cristi in euro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Din Comunitatea Europeeana vom avea un cont in euro deschis la o banca franceza ca sa nu se plateasca taxe de virament mari ,eu sint dispusa sa deschid acest cont la banca mea si sa comunic regulierement donarile pe site astfel incit sa pot fi controlata la orce ora ,acest cont este necesar intrucit vrem sa facem publica povestea lui Cristi si sa stringem fonduri cu ajutorul unui site francez dedicat rominiei si frantei ,deci acest cont este imperative necesar ,eu nu sint singura in aceasta actiune si nu am decis acest lucru de capul meu in schimb am vrut sa am acordul unui jurist de pe desprecopiicom de la care mai astept inca un raspuns iar in plus actiunea noastra mai este blocata de faptul ca nu avem inca persoana de legatura si de incredere acolo in rominia care va primi toti acesti bani colectati aici si care sa ne tina la curent pe noi si pe cei care vor dona de bunul si chibzuitul lor mod de cheltuiala!

Aura&Luca,2 ani!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

quote:
Originally posted by Aurelia
iar in plus actiunea noastra mai este blocata de faptul ca nu avem inca persoana de legatura si de incredere acolo in rominia care va primi toti acesti bani colectati aici si care sa ne tina la curent pe noi si pe cei care vor dona de bunul si chibzuitul lor mod de cheltuiala!

Aura&Luca,2 ani!

Aurelia, sper sa-ti raspunda juristii si administratorii, dar pāna atunci vroiam sa-ti spun ca parerea mea e ca toti banii strānsi ar trebui īn final varsatzi sau dorectionati tot spre conturile deschise de DC, daca asha s-a īnceput! Eu cred ca asha ar fi cel mai bine...

Pup

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Multumesc de raspunsuri. Am localizat sucursala centrala: pe Bd. Libertatii (langa Casa Poporului si parcul Izvor) si vreau sa merg azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Cu banii donati de persoanele de pe desprecopiicom nu-i nici o problema monica si eu vreau sa fie varsati in aceste conturi ale site-ului caci mai sint multi copii care au nevoie de ajutor si site-ul are nevoie de finatare chiar dar .........eu daca deschid acest cont va fi SPECIAL pentru CRISTI de ce? pentru ca in el vor dona straini care vor dona pentru operatia acestui copil caci noi nu putem face cunoscut decit ACEST CAZ!ma intelegi ? aici sint doua aspecte diferite care pentru noi nu-i baiul noi intelegem ce si cum si bani sa fie ca avem copii de ajutat ,pentru strainul insa care este sensibilizat de povestea lui Cristi singura pe care el o cunoaste el vrea ca acesti bani sa fie pentru Cristi si mai vrea sa vada in fiecare zi cit se stringe si cum sint cheltuiti banii ,ma intelegi? poate ca eu nu m-am exprimat corect in postul anterior ar trebui poate doua conturi separate in euro unul CRISTI ce va fi disponibil doar pentru operatia lui si altul pentru restul copiilor ,un lucru e clar daca vrem sa srtringem bani de la straini trebuie sa nu amestecam fondurile ,juby ar putea sa va explice mai bine caci ea a coordonat stringerea de bai pentru Iulia si Theodor pe situl francez dar ea nu poate sa se inregistreze pe desprecopiicom ea citeste tot ce scriem noi dar nu poate sa posteze!

Aura&Luca,2 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Fetele,
Chiar acum in emisiunea lui Gheorghe, Mihai Calin a anuntat numele site-ului pt. Cristi.Yes, yes, yes, se misca, o sa reusim!
http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Servus,

Se pare ca filiala Bancpost din Brasov are o problema. Eu azi am fost sa depun bani in contul respectiv si mi s-a acceptat pentru ultima oara acest lucru. Ei spun ca ar trebui sa-mi deschid un cont curent in care sa depun banii si apoi prin ordin de plata sa virez in contul lui Cristi. E o timpenie! Asa este si la alte filiale?

Important este ca de data asta am reusit. Probabil data viitoare imi voi deschide cont curent pentru a plati si un comision mai baban bancii.

Multe salutari,

Anca

P.S. iertati-ma dar sunt nervoasa pe birocratia asta din banci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by anka1

Servus,

Se pare ca filiala Bancpost din Brasov are o problema. Eu azi am fost sa depun bani in contul respectiv si mi s-a acceptat pentru ultima oara acest lucru. Ei spun ca ar trebui sa-mi deschid un cont curent in care sa depun banii si apoi prin ordin de plata sa virez in contul lui Cristi. E o timpenie! Asa este si la alte filiale?

Important este ca de data asta am reusit. Probabil data viitoare imi voi deschide cont curent pentru a plati si un comision mai baban bancii.

Multe salutari,

Anca

P.S. iertati-ma dar sunt nervoasa pe birocratia asta din banci

Shi mie mi s-a intimplat acelashi lucru la sucursala Moshilor.
A trebuit sa-mi deschid cont shi apoi sa se faca transfer bancar!
Tot am avut noroc ca aia au renuntzat sa-mi mai solicite buletinul, pe care mi l-au cerut initzial pt. deschiderea contului.
Iar cind am spus ca vreau sa se specifice "pentru Cristi" aia de la ghisheu s-a uitat la mine cu mila, ca la o idioata (i-am explicat ca e un alt Cristi decit titularul contului, dar n-a fost prea receptiva, asha ca am lasat-o balta).
Data vitoare o sa spun ca sunt Cristian Gabriel Popescu, deshi ma ashtept sa mi se refuze aceasta identitate , ca doar n-o sa piarda banca (!) comisionul de deshiderea contului shi de transfer.
(e normal sa se perceapa comision pt. transfer intre 2 conturi ale aceleiashi banci ?!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:

Stie cineva care mai este situatia donatiilor? s-a mai strins ceva de la ultimul raportde pe 5 martie?

Subscriu!!!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

uita-te aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23029

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput