Raport financiar: cazul Cristi

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Fetelor, eu am tot zis ca trimit si nu am mai apucat. Trebuie sa gasesc o posta, ca plic am, dar timbre nu. Promit ca luni cel mai tarziu fac asta. Sper sa se stranga cat mai multi banuti. Dar, totusi, desi efortul fiecareia conteaza, avem nevoie si de ajutor "din afara", pentru a reusi sa strangem intreaga suma.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Ancuta i-ti promit eu solemn ca o sa avem si "ajutor din afara"

Aura&Luca,2 ani!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Ma bucur nespus de mult ca se strang bani.
tuturor!!

Dana&bb Andy(1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Numai ieri s-au depus in contul de lei inca 14 milioane! Inca nu am extrasele de cont dar va tin la curent...

La paypal sunt:835 de euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Aurelia

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Ma bucur ca sintem tot mai uniti in aceasta actiune. Numai bine tuturor!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana Mirigel spune:

ADMIN draga,
stii care e problema?Si eu m-am tot chinuit sa dau de numarul de cont insa nu l-am gasit.Nu-l vajui nu-l vajui.Cred ca cel mai bine e ca la fiecare inceput de saptamana sa scrii numarul de cont si in lei si in dolari.Nu e o nebunie.Insa lumea in ziua de azi e mult prea comoda.Si sigur la multi le-au curs lacrimi si au ramas cu gandul la Cristi, problema a fost ca ar fi vrut sa ajute dar nu au gasit numarul de cont.Credema!!!!Asa mi s-a intamplat si mie.Stiu de caz de o luna dar nu am gasit numarul de cont unde pot trimite.Asa ca nu te supara pe mine ca ti-am zis sa-l scrii in fiecare saptamana.Sa fie pe prima pagina mereu mereu mereu.In sfarsit.Noroc ca te-ai suparat pe ceilalti ca nu-l vazura si asa la-i mai scris o data.Nici eu nu am mai mult de 100-200.000 lei disponibili dar m-ar bucura daca ajutorul meu e de folos.Saptamana asta voi trimite si eu banii.Hai pa.multumesc inaca o data pentru nr. de cont.

Dana Mirigel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Dana Mirigel

ADMIN draga,
stii care e problema?Si eu m-am tot chinuit sa dau de numarul de cont insa nu l-am gasit.Nu-l vajui nu-l vajui.Cred ca cel mai bine e ca la fiecare inceput de saptamana sa scrii numarul de cont si in lei si in dolari.Nu e o nebunie.Insa lumea in ziua de azi e mult prea comoda.Si sigur la multi le-au curs lacrimi si au ramas cu gandul la Cristi, problema a fost ca ar fi vrut sa ajute dar nu au gasit numarul de cont.Credema!!!!Asa mi s-a intamplat si mie.Stiu de caz de o luna dar nu am gasit numarul de cont unde pot trimite.Asa ca nu te supara pe mine ca ti-am zis sa-l scrii in fiecare saptamana.Sa fie pe prima pagina mereu mereu mereu.In sfarsit.Noroc ca te-ai suparat pe ceilalti ca nu-l vazura si asa la-i mai scris o data.Nici eu nu am mai mult de 100-200.000 lei disponibili dar m-ar bucura daca ajutorul meu e de folos.Saptamana asta voi trimite si eu banii.Hai pa.multumesc inaca o data pentru nr. de cont.

Dana Mirigel

Raspuns rapid:

Tu poti face diferenta !

Conturile in care pot fi donati banii pentru viata lui Cristi sunt deschise la:
Bank Post Romania - filiala Magurele
Lei: 251101.113709002083015
Dolari: 251101.213709002083013008

Titularul conturilor este Dr. Cristian Gabriel Popescu - Bucuresti.

Depunerile se pot face de la orice filiala din Romania si nu numai.

Vi se pare ca aveti doar 100.000 lei ?
Va multumim chiar si pentru atat !!!
Va multumim chiar si pentru 10.000 lei.
Intrebati colegii si prietenii daca nu vor sa va fie alaturi si o sa vedeti ca vei ajunge la banca cu mult mai mult.
Va multumim inca o data !!!
Chiar daca nu puteti sa ne sprijiniti financiar, trimitand acest mail sefilor, colegilor sau prietenilor, ne ajutati sa il ajutam pe Cristi.

Pentru toate acestea va multumim !!!

DARAEL & Maria-Daria (2 saptamani)

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelina spune:

Va multumesc pentru fiecare leu pe care stiu ca il dati din suflet pentru ca dragul de Cristi sa traiasca. E induiosator! Va multumesc inca o data si apreciez efortul pe care fiecare, cu siguranta il face.
Duminica Cristi implineste trei ani si poate pentru prima data in vita lui, cineva ii ofera si o speranta!

Adelina si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Nu ai pentru ce sa ne multumesti, adelina! Noi, cei care il ajutam iti dorim sa ai parte de el sanatos o viatza intreaga! Te pupam! Si La multi ani pentru fetele care trec pe aici!!!!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput