barbati capricorni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

draga mea bebi, sunt de acord cu tine
eu sunt fecioara si am luptat , dar acum imi dau seama ca nu merita, pana la urma persoana mea este mai importanta si nu are rost sa imi termin sanatatea din cauza lui
o fost prietena de a lui mi/a spus ca :este genul de om pe care il dai afara pe usa si intra pe geam (multa dreptate mai avea), numai ca la mine s/a inchis si geamul
te admir ca ai reusit sa faci pasul asta si iti doresc multe impliniri alaturi de fetita ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Si, in horoscop, se spune ca relatia Capricorn-Taur-Fecioara e de mare compatibilitate??!!!!

Love is all around

Mergi la inceput

asa este !!!!!!!!!, dar nu mai cred in horoscoape, am avut un prieten berbec si ne/am inteles excelent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Val, eu sunt fecioara, deci ca tine si poased una bucata sot capricorn si pot sa spun ca suntem f bine. Al meu nu umbla dupa demoasele(dar e batran saracu -are 39 de ani).
Lasand gluma la o parte avem o familie reusita. Am recunoscut in descrierile fetelor si pe al meu sot. Sunt incapatanati tare rau. Si cand zice ceva apoi asa e. Nu isi ia cuvantul inapoi niciodata chiar daca nu-i convine face ce a zis. A si inca ceva sunt cam zgarciti. De fapt au momente cand sunt mana larga si momente cand sunt zgarciobi.
Intotdeauna el este cel care lasa de la el pentru ca si eu sunt f capoasa .
Asa ca nu e chiar asa rau. Mai am o matusa tot fecioara si el capricorn si au implinit saptamana trecuta 30 ani casatorie.

Monica

Mergi la inceput

ma bucur pentru cele care au soti capricorni si nu le inseala, una peste alta sunt baieti buni si foarte muncitori, al meu prieten trebuie sa mai recunoasca cand nu are dreptate pentru ca am eu grija sa faca lucru asta, pana acum am fost mai incapatata decat el
nu am spus ca toti sunt la fel
vroiam sa aflu cum sunt si alti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

eu cred ca la nastere 50% din caracterul copilului e dat de zodie si 50% de genele transmise de la parinti. Pe masura ce creste, procentele se modifica in functie de influentele mediului. In momentul in care ajunge adult, se mai cunoaste doar foarte putin din caracteristicile zodiei, deci chestia asta cu "spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cine esti" cred ca e mai mult de distractie, decit ca etalon pt persoana respectiva.

SIMONA

Mergi la inceput

mai mult sau mai putin adevarat ceea ce spui tu!
cum de sunt atat de multe asemanari intre prsoanele din aceiasi zodie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Buna,

eu sunt noua pe-aici si as dori in primul rind sa va salut!

Si ca sa raspund si eu la subiect: am cunoscut 2 capricorni.
Primul, cu care am avut o relatie de cca 3 ani si ceva a fost persoana pe care am admirat-o cel mai mult in viata: muncitor, amabil, politicos, afectuos, gospodar, .....dar, datorita unei experiente anterioare mai putin placuta, era o persoana nu f. increzatoare in el si mai ales intr-o noua relatie. I se parea ca orice alta femeie ar putea fi ca "fosta". De aceea nu isi exprima prea usor sentimentele si nu era f. dornic de a intemeia o noua familie, desi ne iubeam.....
Intr-o anumita conjunctura l-am cunoscut pe cel care ulterior avea sa-mi devina sot si...am facut MAREA greseala de a ma casatori cu el. M-am dedicat trup si suflet lui, i-am jurat in fata lui D-zeu sa-i fiu alaturi pina la moarte... Din momentul in care l-am cunoscut am incetat orice contact cu fostul meu prieten. Cu sotul meu sunt impreuna din 1996, avem o fetita si acum urmeaza sa divortam......, suntem despartiti de 2 ani de zile.......o poveste mai lunga, pe care poate o sa o scriu odata........
Dar, ca sa revin la Capricorni........Anul trecut, m-am vazut dupa 7 ani de zile cu fostul meu prieten si am ramas surprinsa sa constat ca ma iubeste la fel de mult ca acum 7 ani, ca desi nu ne-am vazut si nu am pastrat nici un fel de contact, totusi nu ne-am uitat, nu am uitat clipele frumoase petrecute impreuna. Imi iubeste fetita, ca si cind ar fi a lui...Numai ca intre timp s-a casatorit si desi pe mine ma iubeste cu disperare, pentru ea are: RESPECT si PRIETENIE. Si-l admir pt asta si, pt ca avem f. clar definita notiunea de prietenie, suntem ca fratii: ne ajutam reciproc, atit cit putem si cit ne permite distanta de citeva mii de km care ne desparte.

Al doilea Capricorn pe care l-am cunoscut e f. muncitor, dornic de a face cariera, afectuos, mincacios:-) si..ca o trasatura comuna cu primul...bun ascultator, dar un om care vorbeste f. putin despre el si problemele lui.

Din punctul meu de vedere mi-as dori ca intr-o buna zi sa pot sa zimbesc din nou alaturi de un barbat Capricorn! Pina atunci, ma bucur insa de zimbetul fetitei mele, care ca o coincidenta este Capricorn:-)!

Numai bine tuturar,

Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel spune:

quote:
Originally posted by bebi

Si, in horoscop, se spune ca relatia Capricorn-Taur-Fecioara e de mare compatibilitate??!!!!

Love is all around

Eu sunt Capricorn iar sotul este Fecioara.
Suntem foarte compatibili.Asta este cel putin parerea mea si-a sotului. Suntem impreuna de 10 ani ( 4 de casatorie ) si sper la mai multi de azi inainte.

Rachel si Carmen
http://www.babiesonline.com/babies/s/spetco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Am uitat sa precizez......eu sunt in zodia Fecioarei si intr-adevar cu un Capricorn m-am inteles cel mai bine. Eram f. compatibili: acealsi preocupari, idealuri, dorinte.......

Ex- sotul este Balanta si nu a mers.......

Dar eu cred ca depinde f. mult de fiecare individ in parte, nu numai de zodie. Sotul meu, desi a avut acasa tot ce cred ca isi poate dori cineva, a cautat mereu ceva "nou" in alta parte. Nu a gasit inca si ceea ce cauta el, dat fiind ca nici macar el nu stie ce vrea, nu cred ca va gasi curind. Eu i-i doresc din tot sufletul sa reuseasca. Imi spun mereu: daca nu am reusit sa ne facem fericiti unul pe altul si sa ne crestem impreuna copilul, macar de acum incolo sa raminem prieteni de dragul fetitei, dar si al anilor (peste 8 la numar) petrecuti impreuna. Nu imi doresc divortul.Pe sotul meu desi nu l-am iubit de la inceput, aveam pt. el respect, apreciere, am ajuns in timp sa-l iubesc ENORM si-mi e greu sa accept ca totul se va termina curind....(cineva a scris ceva asemanator: a invatat sa-si iubeasca sotul in timp, iar acum dragostea si iubirea care i-o poarta sunt . mari. Si in cazul meu, la fel a fost). Stiu ca atunci cind se ajunge la despartire, sunt amindoi partenerii de vina, dar mai stiu ca de 2 ani incerc sa-l fac sa vada ceea ce are bun in casnicia asta, sa incercam impreuna sa imbunatatim sau sa schimbam ceea ce nu a mers......dar....nu mai vrea si pace....Acum chiar a demarat procesul de divort.....
Pe de alta parte, cumnatul meu e tot Balanta si e un familist convins. Asa ca, nu cred ca numai zodia "dicteaza":-)) Depinde mult de fiecare individ in parte, de ceea ce vrea el de la viata, de ceea ce intelege el printr-o "relatie", mai ales atunci cind la mijloc sunt si copii.......

Ralu

Mergi la inceput