barbati capricorni
vreau sa aflu mai multe dspre viata femeilor cu barbati capricorni
cum sunt ei?
Raspunsuri
lena spune:
Eu am avut in viata mea 3 barbati capricorni..."boifrienzi"ca sa zic asa, nu soti....
Draga Val eu zic ca sunt iubiciosi, dar si de alte femei...pusi cu capul pe meseria lor, adica foarte ambitiosi, sa faca cariera, sa fie ei primii, chestioare de-astea. Eu fiind tot capricorn ne cam ciondaneam, ca doua capre in acelasi loc, ieseau scantei dar poate ca in prezenta altor zodii sa fie mai bine, oare? nu stiu!
Sunt caractere foarte puternice, asta in orice caz, si foarte incapatanatzi, numai ei au dreptate.
Daca faci fatza la toate astea si stai un pic in umbra ca doar ei sunt "buricul pamantului" atunci cred ca merge, eu iti doresc noroc si multa multa rabdare!
Numai bine, Lena
ancasoare spune:
Relatii cu barbati capricorni, nu am avut, dar iti pot spune despre capricornul de frate-meu care e ...imprastiat (il enerveaza foarte tare sa i se faca ordine ca cica el stie unde sa gasesasca orice acolo in dezordinea lui ), generos ( face cadouri cand nici nu te astepti), nepupacios, tembel...
Ancuss
ellaalba spune:
hm....ciudat subiect dar pe mine m-a atins!
Iubitul meu e capricorn....uufff ce sa zic? Bun...uneori ca painea calda dar: incapatanat, imprastiat, nepupacios, stie sa cumpere cadouri, casnic, sociabil, cam stangaci uneori, carierist, practic, protector, mancacios...samd. Dar io il iubesc tare
Catan spune:
Sotul meu e tot capricorn si e f bun ii place sa-si gaseasca lucuruile in ordine ,imi face cadouri des ,desi uneori crede ca el are dreptate in tot ,eu il iubesc .e incapatinat ,dar este f atasat d efamilie,de copiii pe care-i iubeste enorm.Eu sint gemeni ,se zice ca cele doua zodii nu se potrivesc,dar noi doi ne potrivim ff bine si ne intelegem f bine
Adela P spune:
Prezenta si eu cu una bucata sot capricorn. Am sa intaresc si eu ce au zis fetele de dinainta mea: familist, incapatanat, ambitios, imprastiat(cu toate ca p-asta a invatat-o de la mine), ingaduitor cu cei pe care-i iubeste. La faza cu generos si ii palce sa faca cadouri si surprize nu i se potriveste deloc. Din contra nu e tipul care sa faca surprize, cadouri nu-mi cupara decat daca-i cer eu( ce-i drept ii cer cam des). Imi cumpara insa flori din cand in cand fara ocazii speciale. E foarte harnic si responsabil. Uneori are tendinta de a lucra pana la epuizare, uita sa manance. Si atunci tre' sa vin eu sa-l pacalesc din cand in cand sa ia o pauza.
Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P
Delidana spune:
Adela, tu l-ai descris foarte bine pe sotul meu, incapatinat citeodata, foarte practic si la obiect, nu este genul care face cadouri dar stie ca mie imi plac si se straduieste, munceste pina uita de el, maninca doar cind isi aduce aminte... Nu este genul care sa spuna cuvinte dragastoase dar imi arata prin fapte cit ma iubeste. Este foarte direct dar si diplomat cind trebuie, spre deosebire de mine (scorpion) care cam spun ce-mi trece prin cap. Nu prea imi face surprize, stiu ca daca vreau ceva trebuie sa ma duc sa imi iau singura, decit sa astept de la el... Romantismul nu e punctul lui forte, asta e sigur. Nu ne certam niciodata, avem dicutii mai aprinse insa fara tipete si urlete, daca ne enervam prea tare stam departe unul de altul o vreme si apoi reintram in normal, discutam si rezolvam problema. Ii cam place sa aiba mereu dreptate dar nici eu nu ma las . Dar eu il iubesc asa cum e.
Adela P spune:
Delidana, avem barbatii trasi la xerox. Am uitat s-o spun pe asta: nu-i place sa se certe, isi pastreaza calmul intotdeauna ceea ce pe mine ma scoate din pepeni uneori, berbeaca fiind. Nu am cu cine ma certa nici daca vreau.
Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P
val77 spune:
va multumesc tare mult
al meu este cam asa:munceste pana la epuizare,atent cu mine si la treburile gospodaresti(gateste), incapatanat si marele lui defect : ii place sa umble si cu alte femei
apai dragele mele cu lucru asta nu pot sa ma obisnuiesc si nici nu vreau
am incercat sa discut ,dar de fiecare data evita subiectul
bebi spune:
Acum imi explic celalalt subiect la tau referitor la "pedeapsa"
Din pacate, relatia mea cu un capricorn a avut un final nefericit, dar macar eu am ramas cu fiica noastra. Si , au trecut aproape 2 ani de cand ne-am despartit ( eu eram insarcinata in ultimul trimestru) si tot nu ma lasa in pace.
Are calitati: gateste, face cadouri surpriza, face promisiuni, este vesel , munceste mult, dar.... minciuna, nestatornicia si lipsa de incredere pe care ti-o inspira anuleaza toate celelalte. Eu (taur) m-am incapatanat ca voi reusi sa-l schimb si am avut numai de suferit.... am reusit, scurte perioade care au insumat aproape 3 ani, dar totul s-a sfarsit cand am devenit mama.
Nu stiu daca are neaparat legatura cu zodia, insa mai stiu multi masculicapre care tot asa sunt
Love is all around
PS. Referitor la celalalt subiect "pedeapsa": eu i-am aplicat pedeapsa asta plecand la Cluj cu un prieten (nu era nimic intre noi) numai asa ca sa-l scutur.... A suferit mult, s-a cumintit o perioada, dupa care a luat-o de la capat. Se pare ca ei sufera atunci cand simt ca se strica "locul cald de acasa". Dar, nu sufera pentru ca te-ar iubi mult pe tine, ci sufera pentru ca-si pierd siguranta si echilibrul. E greu sa gasesti o femeie care sa-ti gateasca, sa te astepte acasa cuminte si zambitoare, care sa nu te insele.....E infinit mai usor sa ai aventuri de o noapte ...
Sigur ca te intrebi unde ai gresit!!! Nu te mai intreba, greseala nu e la tine. Are nevoie de alta pur si simplu pentru ca este alta, nu pt ca ar fi mai frumoasa, desteapta, amanta mai buna.... si altele.
sperantza nu moare spune:
scriu si eu cate ceva, avandu-l pe tata capricorn
multe explicatii le poate da semnul lor "pamant" => incapatanati, greu de urnit,. greoi in ale schimbarii, morocanosi (dar nu toate semnele de pamant sunt asa, conteaza foarte mult si anotimpul si reprezentarea din Marele Om, ei sunt nascuti iarna, cand totul e "incremenit pe pozitie").
Pot sa spun despre taticul meu - o mare influenta o are si ascendentul - ca nu e sociabil, de cand erau ai mei tineri nu i-a placut sa iasa din casa - teatru, prieteni, chiar facea scandal cand il luam pe sus. Isi petrece timpul in mediul lui - camera, ganduri, preocupari. Nu e deloc descurcaret, mototol chiar, nu prea poti pune baza pe el (gatit? nici cartofi prajiti nu stie sa faca). In schimb este atasat de casa, si familie dar doar ca de o proprietate, nu prea stie sa se bucure de cei din jurul lui,
infidelitatea poate fi tot o caracteristica data de semnul "pamant" - sa fertilizeze (si tatalui meu ii sticlesc ochiii dupa fuste, mai multe nu stiu si nici nu vreau sa stiu).
Personal il consider un om dificil, si celor care cred ca se pot schimba astfel de oameni se inseala - in primul rand barbatii nu prea pot fi schimbati - dar ei au greutatea pamantului, nu pot fi schimbati. Mama mea se "bate" cu el de aproape 30 de ani - ea berbec, plina de viata, vointa, energie, - si nimic.
Eu sunt balanta si tot nu l-as suporta ca barbat.