barbati capricorni

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

imi merge la suflet subiectul asta,si raspunsurile voastre!!
Sotul meu este capricorn,eu sunt Leu ..iubire mare,pasiune mistuitoare ..care se ..mistuieste..in toate horoscoapele si compatibilitatile citite e o relatie dificila care se bazeaza pe compromisuri multe din ambele parti,ceva de genul unul hais si altul cea!
so,consortul e in primul rand incapatanat,orgolios fara margini,economicos pana la zgarcenie cateodata,nu.i place sa faca cadouri,nici sa primeasca(cel putin asa sustine)imi aduce cate o floare la ocazii care cer expres buchetul,daca nu e cazul nu misca un pai,nu face mancare(dar m.a surprins placut chiar zilele astea ca am fost ingrozitor de bolnava si a facut tot,desi un an si ceva macar un pampers nu a schimbat),ce sa mai zic...destul de izolat,fara relatii sociale,iesiri in oras,munceste muuult si acasa(la calculator),perfectionist de ma scoate din sarite,suparacios foc,sensibil de tre' sa ma port de parca jonglez cu oua(majoritatea trasaturilor astora eu nu le am-deci galceava cat cuprinde!...hehee in schimb bag mana in foc ca nu m.ar insela in veci,ca e familist si bun la patsi mi.a facut si o minune de cupil de sta matza in coada,saritor la nevoie,prietenos cand e cazul,politicos si bun.
si e al meu si mi.e taaaare tare drag!

mai cunoasteti relatia asta leu-capricorn?

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

ma bucur pentru tine ...mamica dulce si iti doresc multa fericire si in viitor

Mergi la inceput