Cafeaua noastra cea de toate zilele...
Raspunsuri - Pagina 5
Anina_n spune:
Eu, beau cafeaua cu un pic de lapte. O ceasca pe zi, dimineata. Mai este cate o zi in care nu beau. Nu este la ordinea zilei, cafeaua, pt. mine.
Cand eram insarcinata am vrut sa o las deoparte, dar avand tensiunea mica, am continuat sa o beau, altfel aveam dureri de cap. Cand am alaptat, tot asa, daca nu beam aveam dureri de cap si atunci am trecut la un cappuccino.
Cristinuca ma ajuta sa imi prepar cafeluta. Ea imi toarna din lapticul ei si imi amesteca, cafeluta. ![]()
De fumat, nu fumez, nu imi place !
Nina &
Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
Simona73 spune:
Sunt dependenta de cafea.Daca nu beau dimineata devreme o cafea tare,ma doare capul toata ziua si nu-mi mai trece decat cu hapuri.Am baut cafea in toata perioada sarcinii dar ma limitam la o ceasca.
Felicitari pentru rezistenta la fumat!
piskot spune:
ups...am apasat aiurea...sa continui...deci dimineata beau o cafea
mare, potrivit de tare, sa-mi ajunga pentru toata ziua + trei tigaruse 

(rusine sa-mi fie!!!!). In timpul sarcinii nu am fumat deloc, la fel si in perioada alaptatului. Am sperat c-o sa ma las de prostul obicei dar...asta e....Daca nu beau cafeaua de dimineata sunt bleaga toata ziua

.Si cam atat...nu abuzez de cafea...cat despre tigari...mai bine tac !
Fumatori din toata lumea, lasati-va !!!!
Piskotel si Ruxybel
madutza spune:
Si eu beau cafea in timpul sarcinii (mi s-a luat o piatra de pe inima cand am vazut ca nu sunt singura) ca am tensiunea mica si ma doare capul daca nu beau. Imi pun jumate de cana, cu lapte si miere, dar nu beau decat un sfert de cana. Cred ca organismul imi spune exact de cat am nevoie, ca dupa aia nu mai intra. Nu fumez, dar am fumat si m-am lasat inainte sa aflu ca sunt gravida. Am visat de 2 ori pana acum ca fumam si ma apucau remuscarile in somn.
Madutza
& ingerasul din burtica in 23 saptamani
petra spune:
De fumat nu am fumat niciodata pentru ca nu mi-a placut si nici nu m-a tentat. Dar cafea am baut in ultimii 12 ani,la greu, cred ca si un litru pe zi. La servici toata ziua ma agatatm de cate o cafea, aproape o beam ca si apa. Si am continuat dar am mai scazut cantitatea zilnica. Nu de multa vreme sotul meu a renuntat la cafea si nu am mai facut cafea decat pentru mine, asa cate una facuta in ibric nu prea iese cine stie ce, ca la filtru nici atat. Asa incat am ajuns de am si strans filtrul din bucatarie penru ca ocupa loc degeaba, si chiar duminica asta sotul meu s-a trezit mai devreme si a vrut sa pregateasca al cafeaua de duminica dimineata(macar!) si a avut surpriza de a nu gasi filtrul ! Si uite asa am ajuns sa nu mai beau cafea aproape deloc, doar ocazional.
Elly1977 spune:
Bun subiect!!!!!![]()
In timpul sarcinii am baut cafea in fiecare dimineata, juma-juma cu lapte si un pic mai dulcica dar cu biscuiti alaturi. Inmuiam biscuitii in cafea pana dadeam gata o jumatate de ceasca apoi beam si restul la
o tigarica. Nu am reusit sa ma las de fumat pe perioada sarcinii. Cat am alaptat am facut o pauza apoi am dat iama in ele din nou.
Apropos:
stie cineva o reteta minune pentru a te lasa de fumat? Am auzit ca este un ceai, pedicuta parca, dar mi-e teama sa incerc. Cica ar avea efecte adverse.
Va pupic dulce
EllY si bb Dariutza 
bucluc spune:
Eu beau cafea de prin clasa a 12-a ca mi-a zis doctorul ca si un pui de gaina are tensiunea arteriala mai mare decat mine... Pana atunci eram impotriva... obiceiului, dar mirosul mi-a placut intotdeauna. Asa ca beau o singura cafea pe zi (exceptie facand zilele/noptile de sesiune), neaparat ness (cea naturala nici nu-mi place, nici nu are efect asupra mea) si neaparat f dulce. Mai adaug inghetata din cand in cand asa sa-mi fac de cap...
Daca nu beau, sunt tot ametita si simt ca acum acum lesin, mai ales daca trebuie sa plec de-acasa.
Theodora, felicitari! Eu nu fumez, n-am facut-o niciodata ca mie mi se face rau si cand fumeaza cineva langa mine...
Si pt cei ce se-ntreaba... se poate si fara vicii (de-astea!
)- iubi meu nu bea nici cafea, nici nu fumeaza, iar alcool poti sa numeri pe degetele de la o mana de cate ori bea pe an! In schimb, Doamne fereste sa ajungem la aparate electrice si electronice prin vreun magazin, ca nu-l mai iau degraba de-acolo.
"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)
louisea spune:
hop si eu...
hai sa va zic cum e cu cafeluta la mine.. de la un timp cred ca am devenit dependenta.. Beau una dimineata inainte sa plec si una la scoala (de limba) altfel dorm in picioare..
cu tigara.. m-am lasat dupa vre-o cinci ani de fumat din cauza prietenului meu... da mai fumez eu cate una la cafea dar numai cand merg in ro..ca aici...nici in veacul de apoi..
Laura B spune:
De cafea nu m-am lasat nici macar gravida fiind. Eu am avut de cand ma stiu tensiune mica si de vreo 15 de ani incoace am baut cu constiinciozitate o cafeluta sau doua pe zi. Numai ca de la cafele tari-tari am trecut treptat spre cele mai slabe, iar in perioada cat bebeluta a fost in burtica si in cea in care am alaptat am baut cafeaua super-diluata.
Cu tigara e alta poveste! 10 ani de fumat serios. Ritualuri de dimineata sau la intalnirile "cu fetele". Placerea trasului in piept... Doar de trei ori tin minte ca am reusit sa nu fumez cateva zile la rand si de fiecare data a fost din cauza cate unei raceli ingrozitoare cu tuse si usturime in gat. Cum ma simteam mai bine insa, primul lucru pe care il faceam era sa aprind o tigara.
Doar aveam de recuperat...
Imediat dupa ce am ramas gravida, pana sa am cea mai mica idee ca in curand va veni un bebel, am observat ca tigarile si-au schimbat gustul. Nu numai ca nu mai erau "bune", erau innecacioase, nisipoase si scarboase.
Am schimbat marca de tigari, banuind ca s-a schimbat "reteta". Degeaba! Apoi am aflat ca vine bebe... Caruia se pare ca nu-i placea tigara si a refuzat hotarat sa ma lase sa fumez. Pofta de un fum am avut inca multe luni. Ma apuca nebunia si mai aprindeam cate o tigara. De fiecare data mirosul si gustul ei erau asa de respingatore, incat o stingeam repede inainte sa apuc sa trag din ea. Acum bebe are 10 luni, iar eu am constatat ca pot trai foarte bine si fara sa stiu ca am (barem) o tigara in casa.
Felicitari celor care au reusit sa se lase de fumat prin vointa lor. Si multa bafta celor care intentioneaza ca de-acum incolo sa renunte la fumat!
Laura
http://photos.yahoo.com/laura00ro