Cafeaua noastra cea de toate zilele...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

mi-ati facut pofta de cafea...azi am mers la tim hortons de mi-am luat o cafea dupa 5 luni in care nu am baut cafea.wow ce buna a fost dupa atita timp!!!!mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by nick51
Acum insa puiul este creol(seamana cu ma-sa) si nu e deloc buzat. A nu se intelege ca-i negru. Uitati-va la poze.

m-am uitat, si ai o splendoare de copil, doamne ce frumos este!! sa va traiasca si sa va bucure pe deplin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

quote:
Originally posted by simonaM

mi-ati facut pofta de cafea...azi am mers la tim hortons de mi-am luat o cafea dupa 5 luni in care nu am baut cafea.wow ce buna a fost dupa atita timp!!!!

mona78

Aveti Tim Hortons in SUA? Nu am stiut. In ce zona stai?
Cafeaua lor e preferata mea, da' neaparat langa un gogos.

Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Adela, Tim Hortons gasesti peste tot, cel putin in Michigan unde stam eu si Simona. Eu n-am incercat cafeaua de la ei, inca, dar ce credeti ca fac maine la prima ora? Ghicitoare, ghicitoare..

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Chiar langa casa mea este un Tim Horton. Imi place la maxim cafeaua lor, e numa' buna de trezit de dimineata

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Vad ca nu numa' eu n-am somn la ora asta...ci si colejele mele din sud. Sa fie cafeaua de vina?

Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu nici nu fumez, nici nu beau cafea. Cum suma viciilor este constanta, probabil ca am alte metehne

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

In timpul sarcinii cafeaua de dimineata era ca un ritual. Daca nu o beam ma durea capul... Dupa ce am nascut, pentru ca la maternitate nu aveam cafea si oricum nu mai stiam prea bine de zi si noapte m-am lasat de cafea!!!! Si nu mai beau de 2 luni jumate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Pentru toata lumea care vrea sa se lase de fumat!
www.nututun.ro
Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Eu sunt dependenta de cafea as putea zice. Daca nu imi beau cafeluta dimineata parca nu pot sa incep ziua cu brio. Si la mine nu e o cafeluta mica ci vreo doua de dimineata si pe urma mai tarziu iarasi cateva.
Cat am fost insarcinata nu am baut cafea si nici nu am fumat, nici nu simteam nevoia. Dar acum nu mai pot fara cafea. De tigari am reusit sa ma las.

gabi

Mergi la inceput