Cafeaua noastra cea de toate zilele...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sunt dependenta de cafea. Daca nu beau cafeaua la ora obisnuita, ma doara capul toata ziua. Imi place sa beau cafea, si nu cred ca voi renunta vreodata. De fumat nu fumez, nu ma tenteaza.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Beau o cafea dimineata,nu f tare,nici f mare ,si daca nu reusesc sa o beau pana la urma,nu este nimik. De fumat ...nici atat.Am fost fumatoare 2 ani de zile, si intr-o zi am zis stop tigarilor,si iata ca au trecut 5 ani de atunci,si chiar ma gandesc uneori cum de am putut fuma!
VA PUP
ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Si eu sunt dependenta de cafea. Uneori beau destul de multa. dar nu pot fara.

in timpul sarcinii am baut foarte putina.

Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

De obicei sint prima care se trezeste!!! MEREU sint prima care se trezeste!!!
Azi am avut placuta surpriza sa-l gasesc pe Makis in bucatarie la 6.30 dimineata si cafeaua era deja gata! Dormise foarte devreme si nu mai avea somn! Cafeaua a fost mult mai buna ca de obicei...nu mai o o beam singura!!!

Cind am alaptat am baut cafea filtru,una pe zi,e slaba si o beam dupa ce alaptam!

Theodora, Alexandros, Yannis
AN NOU FERICIT!
htpp://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+2&mid=188&cid=3737

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kika spune:

Na, acum ce sa mai spun si eu... am baut, beau si voi tot bea mereu cafea, cit despre sarcina parca innebunisem, un fruct n-am mai mincat(cu exceptia lunii a-2a cind am mincat atit de multe cirese ca mi s-a facut rau pentru totdeauna) - in schimb am baut tone de cola, pur si simplu de asta aveam eu nevoie si bineinteles cafea. Acum am lasat cola pentru ca... daca fumez din nou... nu ma mai intereseaza.
Dar bravo tie Theodora pentru abtinutul de la fumat, felicitari!
Sa nu care cumva sa te reapuci, ca e belea mare, de-abia apuc eu cu un copil s-o sterg 5 minute pe balcon, la tine ar fi chiar imposibil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Am fumat 10 ani. Companion la tigara a fost cafeaua. Doar dimineata, dupa ora 12-13 nu mai era interesanta. Acum un an m-am lasat de fumat si implicit de cafea. Mai beau una la luna poate cand ma doare capul. In rest nu simt nevoia.
Felicitari pentru renuntatul la fumat Theodora. Este intr-adevar o realizare.Pot sa spun asta dupa ce atata timp am fumat si am crezut ca nu o sa ma pot lasa veci.

www.smiliegenerator.de/s21/smilies-4420.png" border="0"> 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Desi sint gravida in aproape 35 saptamini, beau o cafea naturala dimineata, pentru ca am tensiunea mica. Daca n-as bea, m-ar durea foarte rau capul. Si doctora mi-a recomandat cafeaua de dimineata.
Adevarul e ca-mi place s-o prepar tare, imi plac aroma, gustul, mirosul...as bea mai multe cesti pe zi, daca as sti ca nu-i fac rau copilasului.
Pupici,

Elena si puiu mic, 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Si eu savurez cafeaua ca pe o binecuvantare.
Cea de dimineata e strong, iar celelalte de pe parcursul zilei, sunt cu lapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Si mie imi place cafeaua tare mult dar nu sunt dependenta. O beau de placere dar daca ar trebui sa renunt la ea din orice motiv, as renunta imediat fara nici o problema.
De fumat nu fumez si nu am fumat niciodata in viata mea. Nu prea inteleg de ce oamenii isi intoxica plamanii cu tigari, dar nici nu ii judec. Fiecare face ce vrea cu viata lui.
Ceea ce nu inteleg si chiar mi se pare de condamnat sunt femeile care fumeaza pe perioada sarcinii. La mine la servici era o tipa cu burta mare cat toate zilele care tot timpul o vedeai pe hol la tigara. De cate ori treceam prin locul acela si o vedeam cu tigara si cu burta la gura imi venea sa o strang de gat.
Una e sa nu-ti pese de tine si alta e sa chinui bietul sufletel care nu are nici o vina ca are o mama inconstienta.

(5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Mmmmmm!Nimic nu mi se pare mai bun pe lume dimineata decit o cafea buna.Si bineinteles, tigarica ;e cam greu sa le separi, mai ales cea ( sau cele!!!!) de la cafea!Cum sotul meu se scoala mai devreme, incepind ser(viciul inaintea mea, mirosul de cafea intra in camera si ma trezeste, un pic ca in desenele animate, iar eu merg teleghidata pina in bucatarie.Intotdeauna mi-a placut cafeaua si mirosul ei (vorbesc de cafeaua facuta ca la noi acasa, pe foc si nu la filtru), aroma subtila pe care ti-o lasa, cana tinuta cu ambele miini si ridicata pina in apropierea nasului, ptr a nu pierde nici un pic din aburii insolenti care se ridica......Si daca ar fi sa ma las de fumat, cred ca cel mai greu mi s-ar parea sa renunt la tigarile de dimineata.....
Am baut cafea in timpul sarcinii, dar fara cofeina si in ceea ce priveste tigarusele........recunosc ca nu le-am lasat.Am incercat sa le schimb si de fiecare data aveam senzatii de voma.Am avut o sarcina f grea, in sensul ca in a treia luna am fost nevoita sa fac cerclaj si pina la capat ptr mine a fost ca in inchisoare (casa sau spital, fara posibilitatea de a iesi la aer, de a sta prea mult in picioare, etc)O tentativa de a lasa fumatul mi-ar fi pus capac!Din fericire copilul nu a avut de suferit de pe urma viciului meu si nici acum nu sint semne de slabiciune, din contra!!!Dar nu recomand asta nimanui!Eu, pur si simplu nu am avut cum face altfel!!!

Mergi la inceput