Ajutor ptr. subtitrari

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata_lu_julia spune:

... am uitat inca o sugestie: o cartela grafica cu iesire video (compozit sau S-video). Daca o ai deja in PC, o recunosti dupa conectorul inscriptionat "video out", "TV out" sau asa ceva (ajuta si o documentatie a placii video), daca nu se gaseste la un magazin specializat si nu costa o avere. Iti recomand ceva pe baza de chip ATI (pt. o calitate f. buna a imaginii pe TV). Cu un cablu adecvat, te conectezi la TV (pe intrare SCART sau video in, in orice caz nu pe borna de antena), activezi iesirea TV, si poti vedea pe TV acelasi lucru care se vede si pe monitorul PC-ului. Singurul potential inconvenient este zgomotul facut de PC (ventilatoarele din interior), in majoritatea cazurilor sensibil mai mare decat cel al unui player "standalone".

Mergi la inceput

...hmmm, uite cum tot vin ideile... mai exista o solutie bazata pe asa-zisul "streaming box" - un fel de player care se conecteaza la un "server" (PC-ul cu filme pe care se incarca un programel special) si la TV si preia din PC, pe baza unui meniu, lista cu titlurile disponibile si, tot pe baza aceluiasi meniu, faci si "play". Un astfel de "box" e Pinnacle ShowCenter (www.pinnaclesys.com). In cazul asta PC-ul poa' sa stea si in beci, atat timp cat ajunge cablul de retea pana la el. Dezavantaj: tehnologie inca noua, nu suporta (sau are bug-uri) toate formatele, costa vreo 280 de euroci. Cica si un Xbox ar face treaba, dar trebuie modificat, adica alti bani, alta distractie... Oricum, poate in Japonia se gaseste si altceva ce n-a vazut inca Europa Apropo - cred ca la voi e NTSC-ul la putere, si nu PAL-ul, asta daca vrei sa incerci ceva in domeniul (S)Video-CD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Tata lu Julia multumesc mult si tie si celor care mau ajutat .Cu ultima intrebare cred ca ma las pagubasa ,e destul de dificil ptr. mine .

Eryka & sufletzelul din burtica --->20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Multumiri pentru informatii, am tras si eu cu ochiul. Am si eu o intrebare. Am adus un film de pe internet si voiam sa-l salvez pe CD, din pacate depaseste cu vreo 0,3 M capacitatea CD-ului. Am inteles ca se poate face over-burning, dar cum ? Am CD-writer normal (nu si pt DVD). Am gasit oprtiunea in meniu am activat-o, dar cand ii spun "burn" imi refuza CD-ul (NERO- softul folosit). Am si alt soft "Adaptec" cred ca-i zice dar nu-mi place cum lucreaza (da multe erori la scriere) doar direct-cd de la adaptec imi place cum merge, dar nu-l pot folosi ca pierd mult spatiu pe CD.

Mergi la inceput

OtiliaLia,

Exista urmatoarele variante:
1. Exista CD-R uri de 80 min (700 MB), asadar de capacitate mai mare decat cele standard (650 MB, respectiv 74 min) si chiar si de 900 MB (desi eu personal nu prea cred in astea din urma, sunt prea "extreme"). Deci, daca initial ai incercat un disc "standard", cauta la magazin modelul mentionat mai sus si totul va merge uns (majoritatea "prajitoarelor" de CD-uri n-au nici o greata cu discurile de 700; probleme pot fi doar daca tu folosesti un model de prajitor foarte vechi)
2. Poti face overburn cu Nero. Uite un link care iti explica mai bine ca mine cum se face:
http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=253

Poate ca ar fi util sa verifici in prealabil si:
http://www.ahead.de/en/631998579711357.html

In fine, daca mai ai intrebari, o cautare pe google dupa cuvintele "nero" si "overburn" iti va oferi zeci de link-uri din care vei invata sa faci overburn ca un (pardon, o) experta

Succes!

Mergi la inceput

Eu folosesc din cele de 700 MB. Zau ca din cele de 900 MB n-am vazut pana acum, dar data viitoare cand ajung la magazin intreb.
Am verificat CD-writerul, si suporta overburn, dar cand ii spun "burn" tot asa zice sa-i dau CD cu capacitate mai mare. O sa-l mai chinui maine. Sper sa reusesc pana la urma. Fisierul meu este 703,9 si pana acum am mai scris unul de 703,2 care a mers.
Multumesc.

Mergi la inceput

Mda, cred ca e o greseala la mijloc: e vorba despre CD blank-uri de 90 min (800 MB) si nu 900 MB. Sorry - my mistake
Din cate stiu, smecheria se bazeaza pe asa-numitul ATIP (Absolute Time In Pre-groove), un fel de "eticheta" a discului care spune, printre altele, capacitatea lui nominala. Dar dincolo de detaliile tehnice, eu zic sa mai incerci o data cu overburn-ul, trebuie sa mearga fara probleme cu discul de 700 MB. Nu uita sa selectezi optiunea Disk-at-once! Vezi si
ftp://ftp6.nero.com/Support_doc/D-PDF-Data/OverburnCD.PDF
(e in germana, dar te poti orienta dupa imagini)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Mihuletule, nu-ti imaginezi ce "salata" am facut pe computerul meu! Aveam un codec (Ace Mega) pe care l-am dezinstalat ca sa instalez codecul sugerat de tine. Acum nu-mi mai merge nimic pe computerul asta. Ori ca deschid Bsplayer ori Windous Media Player imi da eroare. :-(( File-urile mp3 din computer au ramas cu icoana de la versiunea veche BsPlayer ca intre timp am descarcat si versiunea cea mai noua... Ajutorrrrr!!!!!

Mergi la inceput

Multumesc din suflet Tata_lu_Iulia. Am reusit (dupa ce mai intai am prajit ca fraiera, degeaba un CD, cu al doilea a mers). Germana oricum pentru mine este a doua limba materna.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Pet

Mihuletule, nu-ti imaginezi ce "salata" am facut pe computerul meu! Aveam un codec (Ace Mega) pe care l-am dezinstalat ca sa instalez codecul sugerat de tine. Acum nu-mi mai merge nimic pe computerul asta. Ori ca deschid Bsplayer ori Windous Media Player imi da eroare. :-(( File-urile mp3 din computer au ramas cu icoana de la versiunea veche BsPlayer ca intre timp am descarcat si versiunea cea mai noua... Ajutorrrrr!!!!!

Eventual, poti incerca sa reinstalezi totul cum a fost inainte. Si pentru asta e bine sa dezinstalezi totul si sa reinstalezi totul. (cel mai simplu formatat compi = asta e o gluma)

Mergi la inceput