Ajutor ptr. subtitrari

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Am rezolvat mp3-urile, mi-a mai ramas problema cu codecul: de fiecare data cand deschid un file cu bsplayer imi da o erroare "file is corrupted! Seeking will be very slow" . La toate! Cieva mi-a zis ca poate am probleme cu codecul... In plus la vreo doua filme nu am audio...cu codecul Ace Mega il aveam...Acum ce sa fac? sa dezinstalez codecul Nuclear Divx si sa reinstalez ace mega (vreo 30-40 MB)???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Cred ca asta ar fi singura solutie dezinstalare completa si reinstalarea variantei vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by alinah

www.bsplayer.org
Tb sa iti dai un nume...oarecare, o adresa de mail, ai un cod pe care ti-l dau ei si ai programul complet. Ia doar vreo 2 MB resurse.
Daca ai trecut de pasul asta si ai nelamuriri, nu ezita sa ma intrebi.

Numai bine si sper sa te ajute.

Alina

Alina, eu am luat BSPlayerul insa nu mi-a dat nici un cod pt a avea o versiune completa... te referi la acel cod pe care trebuia sa-l completezi inainte de descarcare?
La mine nu vrea sa vada formatul AVI desi am bifat toate casutele la fisiere si am instalat pachetelul de codec-uri recomandat de mihuletu. Imaginea da impresia ca fuge de pe ecran (cum faceau pe vremuri vechile televizoare aln-negru!) desi sonorul si subtitrarea sunt ok...

Are cineva idee ce se intampla?

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

quote:
Originally posted by Catalin

quote:
Originally posted by alinah

www.bsplayer.org
Tb sa iti dai un nume...oarecare, o adresa de mail, ai un cod pe care ti-l dau ei si ai programul complet. Ia doar vreo 2 MB resurse.
Daca ai trecut de pasul asta si ai nelamuriri, nu ezita sa ma intrebi.

Numai bine si sper sa te ajute.

Alina

Alina, eu am luat BSPlayerul insa nu mi-a dat nici un cod pt a avea o versiune completa... te referi la acel cod pe care trebuia sa-l completezi inainte de descarcare?
La mine nu vrea sa vada formatul AVI desi am bifat toate casutele la fisiere si am instalat pachetelul de codec-uri recomandat de mihuletu. Imaginea da impresia ca fuge de pe ecran (cum faceau pe vremuri vechile televizoare aln-negru!) desi sonorul si subtitrarea sunt ok...

Are cineva idee ce se intampla?

Catalin

Think pink!

La mine se intampla si alte ciudatenii. Spre ex, dau sa ruleze fisierul "x", nu vrea, apoi dau fisierul "y", daca merge "y" dupa aceea va functiona si "x".
Eu am instalat un pachet de codecuri, n-au mai fost probleme, dar parca nu mi-a placut cum mergea, asa ca l-am dezinstalat (mergea incet dupa instalarea codecurilor si cateodata sunetul venea dupa imagine decalat). Nu folosesc subtitrari asa ca nu-mi e neaparat necesar BSplayerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Si la mine sunetul venea mai in intarziere decat imaginea.

Eryka & sufletzelul de fetitza din burtica (27 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Am si eu o intrebare:am si eu calculatorul conectat prin cablu la Tv si asa vad filmele, dar am o problema:am instalat programul TV tool pentru a putea vedea pe tv dar acest program se intrerupe din 15 in 15 minute si trebuie sa sar de fiecare data din pat ca sa-l conectez din nou pentru a putea vedea in continuare la tv.
Stiu ca se pot face niste setari din calculator pentru a nu mai fi nevoie de programul asta dar nu stiu cum si de unde.
Ati putea sa ma ajutati in problema asta sau macar poate-mi spuneti un alt program in afara de TV tool cu care sa pot vedea la Tv fara a fi nevoie sa sar din pat din 15 in 15 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Initial creeata de Leah, 29/03/2004, 09:45:44

Buna! Mai apelez inca o data la voi pentru un sfat! Am un film, fara subtitrarea, am descarcat subtitrarea de pe net, dar....am o mica problema. Subtitrarea merge cu intarziere, adica, desi o deschid in acelasi timp cu filmul, incepe la vreo catev aminute dupa film, deci e o totala brambureala. Nu stiu ce sa fac, am descarcat doua subtitrari, ca m-am gandit ca prima nu e buna, dar la mabele e la fel. Am eu ceva setat gresit in player-ul de filme? (am BSPlayer)

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Originally posted by joxy, 29/03/2004, 10:39:13

In BS-player, apesi CTRL + sageata dreapta pana subtitrarea se potriveste cu flimul (CTRL + dreapta - "inainte" / CTRL + stanga - "inapoi")

Cu respect,
Florin

"Give me what I want and I'll go away."

Originally posted by Leah, 29/03/2004, 12:05:50

Ok, merge cu ctrl+sageata, dar dupa aceea nu mai apare subtitrarea, apare doar cadrul respectiv, apoi nimic! Ce se intampla?

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata_lu_julia spune:

Probabil ca va trebui sa editezi fisierul cu subtitrarea si sa faci ajustarea (time-shifting) ca s-o resincronizezi cu sunetul si imaginea. In principiu, problema poate fi de la un decalaj intre referintele de start ale filmului, de la frame-rate (frecventa de cadre) sau - in cel mai complicat si mai ghinionist caz - de la o combinatie dintre cele doua.
BSPlayer (un alt player foarte bun si gratis e MicroDVD) accepta mai multe formate de subitraj, nu stiu exact ce format ai tu (sub?, srt?) dar incearca cu SubAdjust - download la
http://www.doom9.org/Soft21/Subtitles/subadjust.zip

De altfel, site-ul doom9 e dedicat tematicii prelucrare/transcodare video, divx, dvd-video, etc, si are si un forum foarte competent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Un alt player bun care reda si subtitrarile este RADLIGHT.
www.radlight.com

Mergi la inceput