BURSA PRENUMELOR !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Ok,ok,lista continua

Elias
Dominic/Domenic ( ca tot a fost conceput acolo)
Luca
Maximilian
René
Simon
Jannis
Jonas
Cyrill
Noel
Alec

Aida
Anais
Alida
Chantal
Claire
Enja
Laureen
Lea
Leonie
Nadja
Tabea
Verena
Lisa Marie
Dominique

So,si cam atit pentru azi!
Burtica,cam cind afli la Eco,daca-i cu "putza" sau fara ???
Kuß & Gruß,
Corina Stela :-)))

Un Craciun feeric tuturor membrilor DC !!!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by Adela

quote:
Originally posted by Lauraa

quote:
Originally posted by osolita

Fetelor, am si eu o intrebare: in alegerea numelor preferate nu are influenta faptul ca stiti o anumita persoana care poarta numele respectiv? Nu stiu daca m-am exprimat bine, eu ma refer mai mult la influenta negativa.

Ohooo si inca cum.... Chiar chestia asta ma impiedica cel mai mult sa gasesc un nume! Am multe nume care-mi sunt antipatice doar din cauza ca nu mi-a placut vreo persoana care se numeste asa... Aici intra (fara suparare intre fetele de pe forum, nu e vorba de ele) : MAriana, Roxana, Monica, Ramona, Alina, Sabina, Adriana, Melania, etc.. Astea sunt deci excluse...

Laura www.desprecopii.com/forum/gravida.gif" border="0"> (19 saptamani)

Huh bine ca nu-i si numele meu pe-aici ca m-as zburli rau de tot!
Putina diplomatie n-ar strica!

Adela-

~~Sarbatori Fericite!

Adela, poate sunt mai sensibila de cand cu sarcina, dar chiar am luat in serios. Eu nu o sa mai scriu aici nimic. Din pacate nu pot sa imi placa toate numele din lumea asta. Sau imi plac, nu am nimic cu ele, dar nu sunt potrivite pentru copilul meu. Uite lista de mai sus e doar asa, o sa scriu si cateva motive ca sa intelegi mai bine:
Melania. este o vecina in varsta de-a mea, cu care ne avem foarte bine, dar cand aud numele asta nu pot sa nu ma gandesc la ea.
Mariana. Cu nosc doua femei cu numele asta si amandoua sunt grase si lenese. Nu toate Marianele sunt grase si lenese dar pe mine la asta ma duce gandul. Sabina. E numele fostei sotului meu. Ti-am boteza fetita cu numele fostei lui? Roxana. Fara legatura cu cineva de pe aici, cunosc o Roxana si e o ligusitoare si o mâtzâita fara seaman. S.a.m.d. AM fost intrebata, raspund. Am scris ca nu e loc de diplomatie aici de la inceput. Cel putin nu din partea mea. Vorbime de prenume, nu de persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Hey Mara26! fetita mea implineste pe 26 decembrie 6 ani. numele ei - Mara Cristiana. suntem doua mamici inspirate!

cori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:

quote:
Originally posted by Adela

quote:

quote:
Originally posted by osolita

Fetelor, am si eu o intrebare: in alegerea numelor preferate nu are influenta faptul ca stiti o anumita persoana care poarta numele respectiv? Nu stiu daca m-am exprimat bine, eu ma refer mai mult la influenta negativa.

Ohooo si inca cum.... Chiar chestia asta ma impiedica cel mai mult sa gasesc un nume! Am multe nume care-mi sunt antipatice doar din cauza ca nu mi-a placut vreo persoana care se numeste asa... Aici intra (fara suparare intre fetele de pe forum, nu e vorba de ele) : MAriana, Roxana, Monica, Ramona, Alina, Sabina, Adriana, Melania, etc.. Astea sunt deci excluse...

Huh bine ca nu-i si numele meu pe-aici ca m-as zburli rau de tot!
Putina diplomatie n-ar strica!

Adela-

~~Sarbatori Fericite!

Adela, poate sunt mai sensibila de cand cu sarcina, dar chiar am luat in serios. Eu nu o sa mai scriu aici nimic. Din pacate nu pot sa imi placa toate numele din lumea asta. Sau imi plac, nu am nimic cu ele, dar nu sunt potrivite pentru copilul meu. Uite lista de mai sus e doar asa, o sa scriu si cateva motive ca sa intelegi mai bine:
Melania. este o vecina in varsta de-a mea, cu care ne avem foarte bine, dar cand aud numele asta nu pot sa nu ma gandesc la ea.
Mariana. Cu nosc doua femei cu numele asta si amandoua sunt grase si lenese. Nu toate Marianele sunt grase si lenese dar pe mine la asta ma duce gandul. Sabina. E numele fostei sotului meu. Ti-am boteza fetita cu numele fostei lui? Roxana. Fara legatura cu cineva de pe aici, cunosc o Roxana si e o ligusitoare si o mâtzâita fara seaman. S.a.m.d. AM fost intrebata, raspund. Am scris ca nu e loc de diplomatie aici de la inceput. Cel putin nu din partea mea. Vorbime de prenume, nu de persoane.

Ho,Ho,Ho,dragutzelor da ce v-a apucat,mama ???
Pai da,e frumos in preajma Craciunului,sa va "ciondaniti"de la niste "prenume" acolo ???
Si eu acuma ce fac?
Laura,chiar nu mai tragi cu "ochiul" deloc,pe la Bursa Prenumelor ?
Macar,ca sa-mi raspunzi,daca va place numele de : Domenic & Dominique ???
Hai pupici, vreau sa-ti aud parerea...Da ? Parerea sincera

Un Craciun feeric tuturor membrilor DC !!!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!
Lauraa, sper sa mai tragi cu ochiul pe aici!
Pe BB il cheama Cristian Vlad.
Iata numele de baiat care imi plac in momentul asta: Teodor/Tudor, Matei, Radu, Andrei, Alexandru (dar este prea des intalnit). Foarte mult imi plac dintre numele nemtesti: Heinrich, Sigmund, Frederick (nu bag mana-n foc ca asa se scrie).
Nume de fata: Andrada, Andra, Ada, Diana, Ana, Sabina, Carmina, Ilinca, Mara, Sara.
Ce stiu sigur este ca, daca voi mai avea un copil, va avea al doilea nume unul de sfant, adica: baiat - Ioan, fata - Maria

Claudia

Mergi la inceput

quote:

Mie imi plac:

Lara Michelle A.
Antonia Celine A.
Lara-Isabel A
sau Sarah Isabelle A.
La baieti imi plac

Patrick A. (din pacate e muuuult prea des folosit in ultima vreme)
Yannick A. (aceeasi chestie ca mai sus dar nu chiar asa)

Ce parere aveti?

Pt. fata:
Lara Michelle A.
Antonia Celine A.
Lara-Isabel A
Sarah Isabelle A
Pt. baiat:
Patrick
Yannick

Lara este dragut, dar nu-mi prea plac celelalte nume din combinatie.

Claudia

Mergi la inceput

Am uitat! Imi place si Teodora/Theodora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:

quote:
Originally posted by Alina
Hehehe,Nadina...gind la gind.Chiar inainte sa plec la cumparaturi,am citit mesajul Laurei("In rest nu am prea gasit pe aici ceva sa imi placa,se vede treaba ca mai am mult de cautat!
") si avind in vedere ca am raspuns si eu la subiectul asta,nu mi-a picat prea bine...

Alina

Mey Alina, ce figura mai esti si tu! Pai am zis de la inceput ca ne bazam pe sinceritate, nu? Am zis doar ca eu una o sa spun daca nu-mi place, am chiar precizat sa lasam falsa politete la usa! Ce sa zic eu daca inca nu am gasit? Sa mint pe-aici cu nesimtire? Sa zic "Da mai uite am gasit nume la prunc" cand eu inca is cu capul in nori? Nu pot sa zic... Desi sa stii ca propunerile tale mi-au placut, in genul asta caut eu.
De patrick am scris de la inceput ca imi place dar aici e superfolosit si nu vreau sa-l strige PATRICK 7 la scoala. Desi inca nu e scos din lista ca ne place mult. De Christian am scris la fel ca imi place dar sotulica face mutre, iar Sebastian e si el pe lista. Evelyne e unul din preferatele mele dar al meu om a zis NU din prima.Desi mai incerc.
No nu mai fi acuma si tu asa de sensibila..

Uite am cerut si pe un forum german parerea, sa vezi acolo sinceritate tipica ... http://forum.vornamen.com/board_entry.php?id=69694
Asta astept si de la voi, nu politete fara baza.
Hai ca va pup pe toate!

#

Mey Laura,putina diplomatie zau ca nu ti-ar strica!!Nu ti-a cerut nimeni sa minti dar modul cum ai pus problema"n-am gasit nici un nume aici sa-mi placa"mi-a sunat f arogant.Ce mai tura-vura,nu suntem de nasul tau...

Eu nu mai raspund la subiectul asta si nici la altele postate de tine,nu imi place sa ma cert si la tonul tau cred ca ma iei curind de par,inteleg ca esti gravida si nu-ti poti controla sensibilitatile.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Laura, merci pt sinceritate.
In momentul in care am ales numele, ne-am bazat foarte tare pentru ceea ce reprezinta pt noi, copilul nostru.
Amos inseamna in hebrew "cel care are grija", iar Danile, "Dumnezeu este judecatorul meu".
Aici in Israel, fiecare nume inseamna ceva, nu este pur si simplu un nume si repet, fiecare alege numele copilului in functie de ce reprezinta el pentru familie.
Oricum, spor in cautarea numelui pt pruncul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Alba

Elias - Ma duce cu gandul la spitalul Elias..
Dominic/Domenic ( ca tot a fost conceput acolo) - He he poznaso ! Ne-am gandit si noi si avem pe lista
Luca - e prea des si se termina in A...
Maximilian - nu-i rau dar nici foarte bun.. Daca-l striga Max ? Parca e de caine diminutivul, nu?
René -
Simon -
Jannis- Am auzit ca e un fel de Ion in Grecia, WAHR?
Jonas -
Cyrill- hm... nu prea
Noel - n-are de-a face cu Craciunul?
Alec - Alec nu, poate Alexander
[/blue]
[purple]
Aida - (pacat ca e barca aia - de fapt is mai multe)
Anais -
Alida -
Chantal - Mie-mi place dar am vazut pe forumul german ca nu e prea placut numele asta aici..
Claire -
Enja -
Laureen -
Lea -
Leonie -
Nadja -
Tabea -
Verena
Lisa Marie - Presley?
Dominique -

quote:

So,si cam atit pentru azi!
Burtica,cam cind afli la Eco,daca-i cu "putza" sau fara ???

Eh,aici vine surpriza... o sa fie surpriza

Multumesc de propuneri, mi-am imbunatatit lista! Pupici!

Mergi la inceput