pt Ariadne, Elenalove27 si iris
Raspunsuri - Pagina 3
marimadalina spune:
Fie ca puterea magnifica a Craciunului ce se apropie sa va aduca multa, multa, multa sanatate!!!
emoison spune:
Multa sanatate si putere, sa treceti peste tot, iar Mos Craciun sa va aduca doar vesti bune!!
Sarbatori fericite si La Multi Ani !
Cu bine,
Elena
iris spune:
multumesc mult dragele mele, e atit de bine sa simti ca ai alaturi inimi calde si ginduri bune; acum o saptamina n-am avut puterea sa va scriu, dar am stiut ca as fi gasit aici mult ajutor; acum eu am trecut de ceea ce a fost cumplit, chiar daca nu ne va fi usor de acum inainte- avem insa sanse mari si sperante ; n-am vrut sa imi strig bucuria aici unde am gasit atitea vesti rele si nu mai pot spune decit ca as vrea sa le string in brate pe ari si pe elena si pe lucia, sa le pot da macar putina alinare, curaj si speranta;
khristin spune:
Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste clipele astea grele! O sa ma rog pentru voi toate,
Cristina
Florys spune:
Ariadne, Elenalove si Iris sa va de-a Dumnezeul multa putere sa treceti prin aceste momente cu bine. Multa sanatate la toti si sa va ajute Dumnezeul sa va refaceti cit mai repede.
Flory si fam.
narcisa spune:
Ariadne, Iris si Elena, ne gindim la voi si ne rugam la Dumnezeu sa aibe grija de membrii familiilor voastre aflati in suferinta.
Sa le dea Dumnezeu sanatate si putere sa treaca peste aceste incercari.
toate cele bune
Narcisa 32 saptamani & bb Patrick 1 an si 5 luni
lily spune:
Domnul Dumnezeu sa fie cu Ariadne, Elena si Iris, sa le de-a putere si rabdare in incercarile aparute !!!
Doamne da sanatate acestor fiinte dragi, te rog Tata din Cer, Doamne Iisuse Hristoase sa treci pe la paturile sotului Ariadnei, bebelushului Elenei si fetitei lui Iris, sa ii ocrotesti si sa ii vindeci!
Ajuta-i sa aiba sarbatorile senine alaturi de cei dragi !
"Daca dragoste nu e, nimic nu e"
Lili
Banti spune:
Dragelor, sa va dea Dumnezeu putere in aceste incercari - sintem cu ginduri si rugaciuni alaturi de voi.
Ioana
carina spune:
Sa stiti ca si noi ne rugam tare de de tot pentru voi. Trebuie sa fiti convinse ca totul va fi bine.
Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai