pt Ariadne, Elenalove27 si iris
Raspunsuri - Pagina 4
Camelia spune:
Sa de Domnul sa fie totul bine! Ne rugam si noi pentru asta!
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Sorina spune:
Dumnezeu sa va ajute si sa va intareasca!
Mai ales acum, inainte de Craciun, El nu va permite ca nimic rau sa se intample.
Multa sanatate va doresc si sa stiti ca suntem alaturi de voi!
Laura T spune:
Sunt cu gandul alaturi de voi si ma rog din tot sufletul sa fie bine!
Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 7 luni) si Ramona (1 an jumate)
http://community.webshots.com/user/lauratenea
Androix spune:
Dumnezeu sa va intareasca, dragele noastre, sa treceti cu bine peste aceste grele incercari! Ne rugam alaturi de voi pentru sanatatea celor dragi si va asteptam cu drag sa ne dati vesti bune! 

Andreea
clau07 spune:
Suntem alaturi de voi si ne rugam sa treceti cu bine prin aceste incercari. Speram sa ne dati vesti bune in prag de sarbatori.
Dumnezeu sa va ajute!
Claudia
Flower spune:
Acum , in preajma Sfintelor Sarbatori , Dumnezeu va va asculta rugile si va face minunile de care aveti nevoie !
Suntem alaturi de familiile incercate in aceste zile si ne rugam pentru sanatatea celor dragi voua ( fetita lui Iris , baietzelul Elenei si sotzul lui Ariadne ) !
Doamne-ajuta !
nelia spune:
Nici nu stiu ce sa va spun, as vrea sa gasesc citeva cuvinte bune si frumoase, care sa va aline si sa va ajute... Dar chiar daca nu le gasesc, vreau sa stiti ca sint alaturi de voi si ma rog ca toate sa treaca cu bine pentru fiecare dintre voi. Sanatate multa!
Cornelia, mamica Agatei
Eleni spune:
Dumnezeu sa vegheze asupra lor si asupra familiilor lor! Doamne ajuta-i pe cei care au atata nevoie de tine!
E.
ancuta06 spune:
Cand am citit mesajul despre bebelusul Elenei, am bufnit in plans. Nu am avut niciodata reactia asta referitoare la vesti proaste, m-am intristat mereu, dar nu chiar asa. Dar acum, mamica fiind, mi-am amintit disperarea mea si cosmarurile avute inainte de a naste. Frica pentru ingerasul meu, si acum, am simtit durerea Elenei, si sentimentul de a sti ca nu poti face nimic, ca nu depinde de tine.
Totul va fi bine, nu are cum sa fie altfel. Succes micutului, si sper ca Elena sa aiba taria necesara pentru a face fata situatiei.
Este valabil si pentru restul celor care au probleme.
Ariadne, multa sanatate sotului tau, si sa-si petreaca multe zile alaturi de voi.
Iris, ma bucur ca ai trecut cu bine peste partea cea mai grea. Lupta in continuare.
Fiti puternice fetelor, se vor rezolva toate.
Ancuta