pt Ariadne, Elenalove27 si iris
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina spune:
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie alaturi de voi si de familiile voastre in aceste clipe dificile. Sa va pazeasca si sa va ocroteasca, sa va aduca din nou pacea in suflete.
Suntem cu sufletul alaturi de voi si ne rugam pentru voi. Toate gandurile bune din partea noastra!
Cu prietenie,
Raluca spune:
Multa putere celor trei mamici tare nefericite in aceste zile, Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste aceste hopuri ale vietii.
Multa sanatate bebelilor si taticului Celinei!
Raluca mama Ilincai
cl spune:
Sa dea Domnul sa va faceti bine! Ne rugam pentru toti! Ariadne, fii puternica, pentru sotul tau. Elena, nu dispera, iti tinem pumnii pentru micutul tau. Iris, multa putere, micuta ta va fi o invingatoare. Sanatate multa va doresc!
Claudia
Katink spune:
Sa va dea Dumnezeu la toate trei putere si multa sanatate celor dragi voua aflati acuma in suferinta!
Eu am aprins si candela pe care o am de acasa, sper sa ajute.
Cu drag,
Catalina
Eryka spune:
Sunt si eu alaturi ,in aceste clipe grele pentru voi,doresc celor dragi voua insanatosire grabnica si voi sa avetzi putere sa trece-tzi peste aceste greutatzi sufletesti.Multa sanatate.
Eryka
& sufletzelul din burtica --->17 saptamani
Adela spune:
Doamne ajuta! Sanatate la toata lumea.
Sunt cu gandul la voi dragele mele.
Adela-
~~Sarbatori Fericite! 
coral spune:
Sa va dea Dumnezeu puere si sa ne rugam toate sa sa rezolve.
Multa sanatate si incredere, acolo sus toti suntem iubiti.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
Cat spune:
Sa va ajute Dumnezeu sa treaca toate cu bine si multa sanatate pentru
baietelul Elenei, fetita lui Iris si pentru sotul Ariadnei.Doamne ajuta!Gandul nostru este catre voi si ne rugam sa fie bine pentru cei dragi voua, iar pentru voi multa putere si incredere ca va fi bine.
Cu mult drag,
Catrinel si Daria