Copiii vostri danseaza ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trisha spune:

Da, si Ioana mea (un an si jumatate) danseaza de multisor. E drept ca a ramas la aceeasi "tehnica", adica invartitul in cerc. Mai are si oarece rabufniri de ritm cand face maruntel din picioruse, ca la o sarba indracita. Dupa aceea reia frumusel ivartitul in cerc, ca puscariasii, cum ii spun eu.

Trisha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Julian umbla de la 11 luni si 2 saptamani iar acuma la un an si 3 saptamani danseaza zice el :). Isi misca funsul in stanga si in dreapta si se indoaie din genunchi :).... mai da si din cap ca si rocari. O data a picat pe burta dar el condinua sa dea din fund si sa zica: "La-la-la...". Tare dulce este cand"danseaza". Am observat ca mai tine si ritumul cateodata... nu prea des dar este ok zic eu.
Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Frumos subiect, mara26!
Daca am si vedea imaginile care se povestesc, cred ca ne-am prapadi de ris!
Oti danseaza "ritmic", parca ar incerca niste genuflexiuni si cinta "naaa-naaaa",uneori pune minutele in sold, iar cind aude muzica populara ridica minutele si chiuie "hoooo -ooo".
Este un deliciu, dar cred ca daca s-ar aduna toti puii nostri intr-o "discoteca" - ......ar fi
doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara26 spune:

Ma bucur ca a raspuns atata lume la subiectul asta .Poate ar trebui sa vorbim mai des despre aptitudinile copiilor nostri.Vreau sa va spun ca in cartile de specialitate copii incep sa danseze pe la 2 ani.ASA ca aveti de ce sa va mandriti pt. ca aveti niste copii deosebiti(si asta nu e doar o impresie).Suntem niste parinti norocosi cu asemenea odoare.SA dea Dumnezeu sanatate la toata lumea !INCURAJATI_I MEREU PE PRICHINDEI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Si Stefan al meu danseaza dar numai cand aude melodiile care ii incanta auzul. Bate din palmute si se invarte in jurul sau si uneori chiar isi tropaie piciorusele. Frumos tablou, in fata caruia ramai interzis de placere.
Sa ne traiasca BB-iii.

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput