Copiii vostri danseaza ?
Raspunsuri - Pagina 2
July spune:
Si noi dansam cu scheme.Chiar si daca bat intr-o cutie,ea tot da din fundulet,indoaie genunchii si-si balangane mainile.Sunt tare scumpi! Noi tot timpul o aplaudam!
Va pupam,July si bb.Teodora-Cristiana
ruxi spune:
Si Clara danseaza dinainte de a merge. Si cand sta pe scaun danseaza, daca aude muzica. Cand e in picioare, se propteste pe cele 2 picioruse (grasune foc) si-si misca fundul, genunchii si da din manute. Este atat de scumpa si haioasa!!!![]()

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Marianar spune:
Si Vladut e un mare dansator, are preferinte muzicale, incearca sa imite miscarile celor din videoclipuri; danseaza si dupa melodiile jucarelelor muzicale. Are un tren muzical, nici nu va imaginati ce danseaza cand apasa butonul care pune bariera
, ne prapadim de ras.
astoian spune:
quote:
Originally posted by Luizax
Alex tzopaie ca o capritza, asha danseaza el :DDD si fuge si se invarte pana ameteste . Si tzopaie cu mainile ridicate.
Luizax - karkotash shef!
Si Andrei al meu danseaza exact in acelasi mod
. Indiferent daca suntem acasa sau pe strada, cand aude muzica el incepe sa topaie. Sunt asa de dragalasi in aceasta perioada de varsta: nu sunt inhibati de nimic si se comporta atat de natural ! Poate lumea in care traim ar fi mai buna daca ne-am putea pastra candoarea copilariei !
adina si andrei
danielac spune:
sigur ca da, de cate ori aude muzica si daca are chef si atunci cand canta chiar ea.
Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
nelia spune:
Si Agata danseaza de pe la 10 luni. Mie mi se pare ca danseaza atit de frumos si ritmat, cu tot felul de miscari improvizate in functie de melodia pe care o asculta, ca m-am gindit ca e chiar talentata si vreau sa o dau undeva la dans sau balet de la trei ani. Dar eu sint mama, e si normal sa mi se para ca e talentata la toate!
Cornelia, mamica Agatei
tlaura spune:
Andrei (1 an si 3 luni), dansa inca de cand mergea de-a busilea, adica ma rog, se batzia el acolo, dar acum danseaza de-a binelea. Si el a inceput sa mearga pe la 10 luni, dar acum vad ca a ramas in urma la capitolul vorbit si mestecat.
Sa ne traiasca!
laura, mama lui Andrei
hannen spune:
Si Amira danseaza.Pasiunea ei este muzica arabeasca si bineinteles (billy dance),nu stiu daca am scris corect numele dansului ,acum i-mi scapa ![]()
O data si-a ridicat tricoul si a inceput sa de-a din buric asa de-adevaratelea.Da si din fundulez,ce mai o veritabila araboiaca am
se strica bunica-sa de ras cand am fost in egypt si o punea mereu sa danseze,chiar o acompania.Tare bunica ,nu-i asa?
Si intr-adevar sunt tare scumpi la fazele astea,trebuiesc filmati.
la toti dansatorii nostri .
Nicole&Amira
lilach spune:
Laura nu numai ca danseaza,
ea si cinta deobicei,ceea ce aude...iar daca aude de mai multe ori aceeasi melodie deja o cunoaste.Stie deja si versuri din anumite cintece...si tare-i place sa danseze pe muzica arabeasca...se vede ca e nascuta in Middle est. ![]()
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& com.
Mazarica spune:
Cand avea 4 luni i-am pus Sachira ( habar n-am cum se scrie_) si sa vezi ce dans a facut, m-am prapadit de ras. l-am si filmat , e dulce foc.
Acum la un anisor, dansam , chiuim, cantam , dam din fundulet pe ritm.
Sa ne traiasca dansatorii.