Copiii vostri danseaza ?
Vreau sa ma laud si eu cu ceva
si sa va dau si voua ocazia.
Mara mea are 11 luni si merge super(a inceput la 9 luni).CE mi se pare FANTASTIC este ca danseaza!(de vreo 2 saptamani isi perfectioneaza tehnica: dat din burtica si picioruse pe ritm) .
Va urez
Raspunsuri
simonab spune:
Draga de ea ! Si noi dansam si cantam chiar cand auzim muzica. Vara trecuta am fost intr-o biserica cu ea si canta orga si cand facea pauze se auzea fata mea cum canta. Si zau de nu canta asemanator cu ce canta ala la orga .... Multa lume ne-a zis ca are ureche muzicala ....
Danza spune:
Danut danseaza de cand inca nu stiasa mearga singurel, adica de pe la vreo 8 luni...
In timp si-a mai schimbat modul de dans, dar, de fiecare data danseaza in ritm, da si din picioruse si din mainute, din poponet - e tare haios si ne amuza pe toti la vreo sarbatoare dar si pur si simplu acasa cand ii pun muzica...
Cu drag,
Dana, mamica lui
Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250
http://www.yamafoto.com/?ref=6599
nick51 spune:
Si Andrei danseaza de pe la 9 luni, adica dinainte de a merge in picioruse(11 luni). Acum are 1 an si 10 luni si deja este avansat. Isi da burta inainte si zice ca danseaza din buric si noi, bineinteles, ne prapadim de ras. Da din cap, din manute. Si cand mergem pe strada si aude muzica se opreste si danseaza. O sa fie o generatie de dansatori. Poate ne intalnim la vreun concurs de dans pentru pitici. Cand mai creste putin am de gand sa-l dau la dans, ce atata carte...
nadina spune:
Si mandarinuta noastra danseaza. Are chiar si preferinte muzicale -O-zone ( si spune laru-laru-laru lei de pe la 8 luni).
Ma gandesc sa imprumut o camera video sa o filmez ca e tare dulcica.
Pupii,
Nadina si Carina-mandarina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
Andruska spune:
Andrei danseaza de cand avea 11-12 luni. Era asa de haios: avea niste miscari sus - jos si "pocnea" din degete. Era super !!! Radeam de ne prapadeam 
Abia asteptam sa vedem cum danseaza si cel mic, ca in burtica este mare dansator 
Sarbatori fericite
,
Andra cu burtica de 32 saptamani si Andrei (4,3 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
Luizax spune:
Alex tzopaie ca o capritza, asha danseaza el :DDD si fuge si se invarte pana ameteste . Si tzopaie cu mainile ridicate.
Luizax - karkotash shef!
adi69 spune:
Catalina danseaza de cand nici macar nu putea sa stea singura in picioare.Ne tinea de maini si se bataia.Acum la 1.9 luni danseaza ca o adevarata domnisoara.Ne stricam de ras cand da din funduletul ei cu pampers...
Dia si bebe Rucsi
acs spune:
Si Mariuca mea danseaza :). Misca din fundulet (asa a fost invatata, ca sa cucereasca baieteii), din picioruse si bate din palme. Cu sincronizatul stam un pic mai prost: cand da din manute, funduletul nu se misca si invers. Dar rezolvam noi si "problema" asta. O sa aiba mama o adevarata domnisoara: dansatoare, cantareata...
Multa sanatate,
Manuela
Marina spune:
si Mariutza mea danseaza...da nu se leagana asa stanga dreapta ci da din fund, face cercuri, ce mai ne tavalim de ras la cat de haioasa e.