Mamici de iulie-august 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
papadie spune:
Bibi eu cind rid, cind impletesc lacrimi in barba:)) Apropo mie in familie mi se spune Bibi astfel ca nemtii au fost socati cand au aflat ca de fapt ma cheama Oana:))
Rain multam de sustinere astept chiftele trimise cu pratia la "mititica". Poate pina la condamnarea pt trafic cu substante imi trece sila de carne :))
Gonguta si la mine tot palide au iesit primele teste. (Primele ca am facut vreo 5 :D) Sa fie intr-un ceas bun
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
gongutza spune:
Papadie iubita dupa Um ar trebui sa fim cam la fel....doctorul ce ti-a zis,in cate saptamani esti?Ti-a facut cumva si o eco?Sau doar control
Oare are rost sa ma duc la un eco acum????Of nu stiu ce sa fac.....ma napadesc mii si mii de ganduri....parca nu mai am rabdare pana maine dimineata cand vreau sa imi mai fac un test cu primul pipi ca sa fiu eu sigura....mi-am cumparat patru,asa ca mai am trei o fi zis farmacista ca-s nebuna,dar nu-mi pasa...ma enerveaza durerea asta de burtika....cand ma ridic brusc din pat/scaun etc simt ca mooooooooorrrrrrrr
Sa dea Dumnezeu sa fie bine la toate cele cu probleme
adina
Fabya spune:
As cum v-am scris acum pe seara ca merg la un alt medic,deci am fost si asta mia zis sa uita aceasta sarcina pur si simplu,maine am din nou rezultatul la singe HCG si daca creste atunci nu stiu ce sa fac,chiar sa-l dau afara?asa cum mia zis medicul aceste din seara asta.
Nu inteleg pentru simplu fapt ca nu-l vede la ecografie ultra-vaginala de 2 saptamani mia tot facut HCG ( de 3 ori)si a crescut bine de fiecare data,acum vad asta de maine daca a mai crescut.De inteles nu inteleg ,in fine ma doare capul numai pot de plins merg la culcare,ce o vrea Dumnezeu pe maine.
va doresc noapte buna,numai bine,multa sanatate si vise frumoase.
Fabya
Fabya
papadie spune:
Fabya daca hcg-ul creste trebuie sa fie pe undeva, nu?! Si apoi daca nu-l vede de unde sa-l dea afara??? Eu zic sa mai astepti putin!
E semn bun ca hcg-ul creste, inseamna ca bebe se dezvolta! Mergi si la alt ecograf!
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Irinel spune:
Fabya am citit undeva pe site, nu mai tin minte, povestea unei mamici, careia i se spusese (si, daca nu ma insel, nu numai de un medic) ca bebe nu mai e acolo. Dar ea nu s-a dus la chiuretaj si a tot sperat si minunea s-a intamplat. Cand s-a dus la ecograf peste un timp i s-a spus ca bebe e acolo si ca e bine. Intre timp nascuse, deci n-a avut probleme. Imi pare rau, chiar nu mai stiu a cui era povestea si unde am citit-o.
Asa ca, daca HCG-ul creste, cum zicea si Papadie, incearca sa te relaxezi si nu dispera.
Ai grija de tine.
Cu drag,
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 13 (DPN 9 iunie)
bunny spune:
buna seara mamici cu burtici
in primul rind Fabya nici prin gind sa nu-ti treaca sa faci avort pina numai consulti cel putin 2 medici. Neaparat . Cel putin asta e parerea mea . Nu ca as avea ceva cu medicii ( scuze ptr mamicile medic de aici ) dar citeodata iti vine sa-i omori cind ii vezi ce nonsalanti iti dau cite-o veste din asta . Mult noroc si te asteptam cu vesti bune !!! Trebuie sa fii optimista !
Gonguza eu sunt sigura ca este cu ochisori. Si eu am patit la fel, a doua linie nu s-a vazut prea clar ,asa ca am facut vreo citeva pina am fost sigura . Si eu m-am inarmat cu citeva seturi de teste a cite 2 buc ( asta ca sa stii ca nu esti singura, dar singurul avantaj a fost ca mi le-am luat singura , nu le-am cerut nimanui, iar la casa - era un barbat) .
Si pe mine ma mai bate gindul sa mai fac un test, asa ca tot le-am cumparat , ca de dus la dr am inteles ca la 6-8 saptamini e bine .
Daca te uiti pe n sit-uri din n tari , sfaturi diferite. Asa ca am facut si eu media si am zis ca si cu la parinti si prieteni mai astept putin !Voi le-ati spus ?
papadie eu sunt la jumatatea drumului, in BUD, asa ca le dau eu vint mai departe !!! Stie cineva ungureste si cum se traduce scobutil? Sper sa ne dai vesti bune si miine dimineata sa ne anunti ca numai ai nevoie de el sa-l opresca la vama si sa ......!
rain , tare harnicuta esti. Am plecat si eu de linga computer si gata, 3 pg noi. Multumim mult ca esti asa activa si ne tii la curent cu listute , ca de noi, mai peste 35, mai usurel ca de ...!
Azi mi-am luat primul sutien de graviduta ca ale mele nu ma mai cuprind !!!
mamici de iulie-august care sunteti peste 35 ani ?
O seara buna la toate si sa ne auzim de dimineata cu bine !!!
bunny
Marcelle spune:
Fetelor iata la ce ora dragutza va scriu. Nu ca nu as avea somn, dar sotul isi sustine teza de doctorat azi si iata m-ama les ca trebuie tradus un referat al unei profe si ca sa nu stea pana dimineata am cdecis sa il ajut.
Sa nu imi acuzati sotul ca nu e grijuliu, ca e supergrijuliu si in plus al meu are simptome de sarcina. II e foame foarte des cum imi e mie, ii este sete, continua, cum imi e mie, somn, oboseala etc.
Ai vostri nu au nimic????
Fabya, iti tin pumnii sa fie bine. Poate si la tine e cum a fost intamplarea spusa de Irinel. Asteptam sa vedem ca HCg-ul tau a crescut si ca bebe va creste si el la tine in burtica.
Gongutza ma bucur tare mult pentru vestea ta cea buna. Sigur e un bebic la tine in burtica.Felicitari si sa ai sarcina usosra si un sanatos.
In rest eu tot cu greturile am problema cu foamea si disconfortul, dat de acestea, dar sper sa imi treaca curand.
Daca nu apuc sa va scriu maine, sincer va voi scrie din Lyon saptamana viitoare dar nu stiu in ce zi exact. Nu va ingrijorati pentru absenta mea de pe site.
Papadie sa stai cumintica in pat. No-spa cred ca se gaseste si in Germania. Eu mi-am luat acum 2 ani din Franta si exact asa se numeau.
Si eu am acele dureri de burtica la stranut sau tusit sau ridicat brusc de pe scaun.
Va doresc la toate o zi de azi, buna.
Va pup,
Marcela 6-7 saptamani.
Marcelle spune:
Buna dimineata, fetelor,
Ce-i cu voi, nu v-ato trezit inca?
Sa va spun ca aseara dupa ce v-am scris am acid.
Sper ca nu ma apuca iar. Voi ati mai vomat acid vreo data?
Oare e normal? Eu la sarcina care s-a oprit din evolutie numai acid. Acum mi s-a intamplat marti seara si ieri seara si am constatat ca dupa mai mult de 3 ore on care nu mancasem mancare.
voi cum sunteti?
Va pup,
Marcela 6-7 saptamani
flaviutza spune:
Marci, maica-mea cat a fost pregnant cu mine in primele trei luni a vomat numai asa ceva, bine la ea a fost mult mai complicat in sensul ca avea sarcina toxica, cand m-am nascut pana si lichidul amniotic era verde,+ diagn de suferinta fetala lunile 3-9 si uite ca mi-s cat se poate de normala!
so, daca doar vomezi acid si in rest totul e bine nu cred sa ai motive de ingrijorare!
Marcelle spune:
Multumesc Flaviutza.
Sper sa nu ma apuce din nou starea asta chiar daca se poate duce vad pana la capat.
Te pup,
Marcela