Mamici de iulie-august 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
rain spune:
Buna dimineata !!!! E VINERI, E WEEKEND!!! Fetelor am devenit obsedata de somn, si mai ales pe vremea asta ...
Gongutza, astept sa te trec pe lista, aproape la toate ne-am iesit a doua liniuta vaga, asa ca e sigur.
Papadie sa ne spui neaparat cum ti-a fost noaptea trecuta.
Fabya, ar fi cea mai mare greseala sa faci o intrerupere de sarcina, nu te lua imediat dupa un doctor care nu stii cat de bun este, mergi la mai multi, mai asteapta, eu cred ca nu are nici un sens sa te grabesti, e usor sa faci o intrerupere, e mai greu sa ramai insarcinata, sint atatea femei care ar vrea un bebe.
Bunny, ai dreptate cu sutienul, cred ca si eu am nevoie de unul mai mare, ma simt asa sexy cu noua dimensiune a sanilor
Marcelle, mie imi spui de simptomele sotilor, al meu are mai multe decat mine, ca sa nu mai spun ca eu cumpar fructe mai multe si el le mananca, el vrea sa i se aduca papica la nas... dar il iubesc si nu am cum sa ma supar pe el. Abia asteapta sa cumparam jucarii, eu il iau cu forta de la raioanele de jucarii din magazine, asa ca probabil casa noastra va fi o mare expozitie de jucarii.
nicole - 5 saptamani
rain spune:
Marcelle, poate e o sarcina toxica, ceea ce nu-ti doresc.
La sarcinile toxice alimentatia trebuie sa fie diferita? Ca poate ai mancat ceva ce nu-ti face bine.
nicole - 5 saptamani
flaviutza spune:
marci , stai mai calma cadaca vomezi acid (chiar, de unde sti tu ca e acid si nu e doar un lichid normal stomacal?) nu inseamna nimic..am auzit case intampla des..ti-am spus, mama a avut sarcina toxica, tu nu ai sigur ca ti-ar fi spus doctorul, la aia nu mai esti om din cate mi-a zis mama, ea chiar nu a mai avut voie sa faca baby, si dacase putea avorta atunci, in anii 80, sigur nu mai eram..:)
Rain, chiar ca m-ai facut sa rad cu fructele...la mine e si mai rau, ca si maica-mea e amatoare de fructe, ieri seara mi-a adus dumnealui banane si portocale si le-au mancat tot ei..io de-abia am prins ceva, m-am culcat, ei au ramas la meciurile de aseara si de dimineata aveam asa o pofta de o portocala proaspata si plasa era goala..
Fabya spune:
buna, vreau sa va intreb de ce nu pot sa ma logez pe chat,si voi avetzi aceasi problema la logare in chat? aseara am reusit sa intru dar foarte greu si pentru primadata si acum nu mai pot vreau sa vb.cu voi pe acolo....
fabya o zi frumoasa si o zi usoara .
Fabya
roxanaz spune:
Dragele mele mamici, scuze ca ma bag in discutia voastra, caci sunt doar o aspiranta.
draga Papadie, No-Spa are substant activa DROTAVERINA, daca ceri asa in farmacie poate te descurca mai repede, este o substanta anti-spastica veche, care nu se foloseste decit in Europa de Sud Est, China si Franta (ptr ca e facuta original de o fabrica frantuzeasca
iar in ceea ce priveste scobutilul, este tot asa un anti-spastic foarte foarte vechi, care nu prea se mai foloseste prin alte tari, Bromura de butil scopolamina, din cite stiu eu in Germania este BUSCOPAN, facut de firma BOEHRINGER INGELHEIM.
Nu am vrut sa va plictisesc..dar am zis sa va dau o mina de ajutor.
Pupici si numai sanatate voua si bebicilor!
PS: daca mai aveti vreo intrebare....nu ezitati....ca e meseria mea!
rain spune:
Flaviutza, la mine nu numai cu fructele sint "probleme", adica pofte, eu mi-am cumparat iaurturi diverse, cand m-am uitat in frigier nu mai era nici urma de asa ceva, mi-am cumparat branza din lapte pasteurizat, si mananca si el zice "ca e mai buna". Oare dupa ce o sa-l nasc pe bebe, o sa fie gelos pe lapticul lui? Nu m-ar mira.
nicole - 5 saptamani
Fabya spune:
Rain ,sau cine e pe pc,intratzi pe chat in sufragerie la o cafelotza va astept acolo.....in sfirsit am reusit sa intru acuma...
Fabya
rain spune:
Fabya, eu sint online, dar din pacate nu pot intra pe chat, ca am mult de lucru, asa un mesaj il scriu foarte repede si imi e mai usor.
nicole - 5 saptamani
cristalina spune:
Buna dimineata la burtici!
Gongutza, felicitari!...:)
Foarte harnice ati fost de ieri...Ma intreb cam cat o sa fie scris pana marti, ca luni e liber si eu nu intru decat de la servici...:)
Sper ca toata lumea se simte bine...o zi excelenta sa aveti
Monica 7 saptamani
rain spune:
Dupa cat de entuziasmata eram la prima ora, acum a venit seful si mi-a dat de facut o prezentare, exact de asta nu aveam chef ...
nicole - 5 saptamani