Mamici de iulie-august 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 3
Fabya spune:
Buna la viitoarele mamicutze!
Eu mi-am facut acum seara un nou termen la alt medic aici in localitate poate are asta un aparat de ecografie mai bun,stie naiba dar sunt dezamagida de dimineatza de la celalalt medic(vechi) pe care il am,dupa parerea lui nu e prea bine ca nu a vazut embrionul,si ma descurajat total,sincer.Sper ma intorc cu vesti bune ,va datzi seama ce nelinistita sunt in 7-a saptamana sa nu-l vada de fel la ecografie si asta este a 3 ecografie.Deci ma duc la alt medic si va scriu mai incolo ce m-ia zis si asta si trag o concluzie.
Ma bucur ca suntetzi bine si pe zi ce trece tot mai multe mamicutze noi avem in lista.
o seara buna si linistita va doresc
Fabya-a7 sapt.
Fabya
rain spune:
Marti ajung pentru prima oara la medic si probabil ca o sa fac si ecografie, va fi prima vizita la medic si prima ecografie. Mai e cineva ca mine, adica sa nu mearga la doctor pana acum? Sau sint singura mamica "denaturata" ...?
Fabya, o sa vezi ca doctorul la care mergi acum o sa-ti dea vesti bune. Sa ne spui cum a fost si bineinteles, sa ne spui ca te-ai linistit in privinta puiului tau.
nicole - 5 saptamani
papadie spune:
Am uneori dureri difuze ca la ciclu. Dar ma terorizeaza ideea sa nu se intoarca criza de azi noapte:( Astept scobutilul sau no-spa sa vedem ce gaseste sotul aici. Am tot stat si m-am gandit ca durerile alea pot fi de la controlul manual si de la lamä.
va pup*******
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
melanie spune:
Nicole, stai linistita, eu cel putin, daca nu aveam probleme cu scurgerile maronii, nu ma duceam pana acum...
Fabya, este f. posibil ca ecograful sa nu fie f. performant (ma refer la aparat); mie de exemplu mi-a spus doctorita astazi ca este mai bine sa-mi faca eco intravaginal, pt ca sarcina este mica (6sapt)si exista posibilitatea sa nu fie detectata de aparatul pentru cea normala. Sunt sigura ca vei descoperi totul ok
multa bafta!
oana
rain spune:
Papadie, durerile difuze ca la ciclu le-am avut si eu, si de vreo saptamana mi-au trecut, asa ca nu-ti face prea multe probleme. Nu ai pe nimeni care sa vina din tara si sa-ti aduca scobutil sau no-spa(daca nu gasesti acolo)?
Ma gandesc ca te ajuta foarte mult si daca stai cuminte in pat, banuiesc ca asa stii si tu, sa nu faci nici un fel de efort, e greu sa stai asa fara sa faci nimic, dar daca trebuie ...trebuie.
Melanie, multumesc de incurajare.
Tu la ce spital mergi?
Pupici.
nicole - 5 saptamani
papadie spune:
Mi-a pus Monica scobutil la posta :-))) Sper sa n-ajungem dupa gratii pt trafic de cine stie ce :-))) Da, de stat in pat stau imediat ce am avut confirmarea ca e cu ochisori, adica la 10 zile de la conceptie. Cred ca o sa ne manince gandacii ca descopar mereu firimturi la bucatarie da` nu pot sa comentez ca eu stau numai in pat si sotul face mincarica si mi-o aduce la nas.
Mie doctorita mi-a spus sa pun numai un utrogest pe zi...desi in prospect scrie ca 2 sau 3. In fine am incredere in ea si o sa fac ca atare dar scobutil tot o sa iau ca nu mai pot trece prin durerile de azi noapte.
Sa fiti cuminti***
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
bibi spune:
Ma bag si eu ca musca-n lapte.
Am vazut subiectul si apoi m-am trezit cu barbia in palma si cu ochii umezi citaind pe nerasuflate despre trairile voastre.
Anul trecut pe vremea asta doar banuiam ca sunt insarcinata.
Ah sarcina...ce perioada minunata.
Cate dileme, cate framantari, cate emotii noi, cu cata aviditatea citeam tot ce-mi pica in mana legat de sarcina si evolutia ei!!!
Sarcina usoara si bebelusi frumosi sanatosi!
rain spune:
Papadie, daca scobutilul vine prin posta atunci e perfect, iti iau apararea daca te acuza cineva de trafic, nu cred ca vor comenta cand or sa vada o mare de aparandu-te... si daca mancarica vine la pat, sa faca bine si sa se faca mare si sanatos acolo in burtica, mami si tati vad ca il rasfata deja.
Bibi, cred ca toate femeile isi reamintesc de perioada aceasta a sarcinii, pentru ca e prea nou, interesant, frumos, emotionant ca sa poti uita. Multumim pentru urari.
nicole - 5 saptamani
gongutza spune:
In primul rand sarcina usoara la toate fetele si felicitari
Papadie iubita ai griaj de tine si de bbe mic din burtik.
Acum sa va zic si eu "problema" mea....ultima menstruatie a fost pe 20octombrie 2003,ciclu imi vine de obicei la 31-32 de zile,deci am o saptamana de intarziere.Azi mi-am facut curaj si mi-am facut un test si se vede vaggggggggggg a doua liniuta,inca nu ma bucur deplin asa cum ar trebui,astept inca vreo cateva zile sa vad ce si cum si merg la medic.Am citit ca multora le-a iesit testul la fel ca si mie,deci am o speranta in suflet ca o sa fie bine.
Simptome as cam avea....dureri difuze ca la ciclu de burtica,sanii care ma dor pe zi ce trece tot mai rau,am pofta de muraturi,altceva de mancare nu vreau,si cand simt miros de mancare,cafea,sau vreun parfum mai intepator imi simt stomacul in gat.
Asa ca fetelor tineti-mi pumnii sa fie real si la mine,mai ales ca incerc de ceva vreme si ar fi imensa bucuria.
Sarcini usoare fara dureri,sangerari sau greturi.
Va pupic
adina